stdClass Object ( [id] => 1352009 [title] => Vratila se serija koja je zaludila Hrvate, a u novim nastavcima bit će svega! Imamo detalje ‘Zlatnog kaveza‘... [alias] => vraca-se-serija-koja-je-zaludila-hrvate-a-u-novim-nastavcima-bit-ce-svega-imamo-detalje-zlatnog-kaveza [catid] => 481 [published] => 1 [introtext] => [fulltext] =>

Popularna turska serija "Zlatni kavez", koja je na ljeto u Hrvatskoj prikovala gledatelje uz male ekrane, od prvog dana 2024. vratila se na Novu TV.

Druga sezona u Turskoj se počela emitirati u rujnu i još uvijek traje. Tamo se svaka epizoda prikazuje jednom tjedno i traje oko 2 i pol sata, dok će Nova TV jednu originalnu epizodu (dosad je emitirano 16 epizoda druge sezone) skratiti i prikazivati u nekoliko nastavaka te emitirati radnim danima.

Priča o Sejran, djevojci iz Gaziantepa koju obitelj prisilno uda za bogatog istanbulskog momka Ferita Korhana, veliki je hit gdje god se prikazuje. Samo u našoj zemlji njhove je dogodovštine pratilo više od pola milijuna gledatelja, a "Zlatni kavez" postao je i najprodavanija turska serija za inozemno tržište.

Fanovi mogu odahnuti

Početkom rujna na Novoj TV emitirana je posljednja epizoda prve sezone u kojoj Tarik upuca Ferita. On leži krvav na cesti dok ga uplakana Sejran grli i u jednom trenutku zatvara oči. Umire li Ferit...?

Fanovi mogu odahnuti jer kakva bi to serija bila bez glavnog muškog lika (iako su turski scenaristi poznati po tome što često znaju usmrtiti glavne likove). Ali ne i u ovom slučaju. Ferit je, dakle preživio, a šarmantni glumac Mert Ramazan Demir ostao u seriji.

---

image

Ferit i Sejran (Mert Ramazan Demir i Afra Saraçoğlu)

Nova TV
---

Nećemo vam previše toga otkrivati, no napišimo kako vas već u prvoj epizodi druge sezone očekuje Feritovo vjenčanje sa Sejran. Njega avionom liječnici dovode iz Gaziantepa u Istanbul i bore mu se za život. Sejran je krvave odjeće cijelo vrijeme s njim, a Feritova obitelj krivi je za sve što se dogodilo.

---

image

Nukhet (Binnur Kaya) i njezin sin Kaya (Taro Emir Tekin) novi su likovi u drugoj sezoni.

Nova TV
---

U drugoj sezoni stižu i novi likovi, Halisova kći Nukhet (Binnur Kaya) i njezin sin Kaya (Taro Emir Tekin) koji će se useliti u vilu Korhanovih na Bosporu, baš kao i cijela Sejranina obitelj. Iako je preživjela pokušaj samoubojstva u more, lik Pelin se prvih nekoliko epizoda neće pojavljivati, a kad ponovno uđe u živote Ferita i Sejran, narušit će njihovu sreću, jer nosi Feritovo dijete….

Afra Saraçoğlu (26) i godinu dana mlađi Mert Ramazan Demir, koji su u "Zlatnom kavezu" utjelovili Sejran i Ferita, zahvaljujući seriji postali su velike zvijezde u Turskoj. Mnoge kompanije nude basnoslovne svota novca ne bi li reklamirali njihove proizvode, intervjue s njima gotovo je nemoguće dogovoriti, a kad je prošlog ljeta odjeknula vijest da su ljubav iz serije prenijeli u stvarni život, paparazzi su ih počeli pratiti u stopu.

Snimljeni su kako razmjenjuju nježnosti dok se kupaju u luksuznom odmaralištu u gradu Fethiye, popularnoj turskoj destinaciji na Sredozemnome moru. Nijedno od njih nikad nije komentiralo te fotografije, pa se do dan danas ne zna je li to bio samo dobar marketinški trik ili su uistinu zajedno.

---

image

Afra Saraçoğlu

Nova TV
---

Odrasla bez oca

Afra inače slovi za mladu nadu turskoga glumišta koja je u svojoj zemlji postala jedno od najtraženijih lica u TV industriji. Mi smo je već gledali u još jednoj hit seriji "Fazilet i njezine kćeri".

- Mislim da je borbenost ključ mojeg uspjeha. Stekla sam je odrastajući s mnogo neispunjenih dječjih želja i snova. Sve sam uloge dobila na audicijama, vjerujući u sebe. Već s 13 godina počela sam raditi kao manekenka kako bih pomogla majci, a onda sam dobila prvu pravu ulogu. Bilo je to u filmu "Druga prilika", koji je režirao i producirao Özcan Deniz, a ja sam tada bila na prvoj godini studija komparativne književnosti na Sveučilištu u Eskişehiru. Moja je mama na Denizovu Instagramu vidjela oglas i prijavila me na audiciju - rekla je Afra u jednom intervjuu.

Odrastala je u Edremitu, a život joj nije bio nimalo lagan.

- Moje djetinjstvo nije bilo bezbrižno, puno sam tereta nosila na svom srcu. Od­rasla sam bez oca, a nakon što su se moji roditelji razveli, iz Istanbula sam se s majkom preselila u gradić na egejskoj obali te poslije na jug Turske. Budući da je majka malo zarađivala, nismo svaki mjesec uspjele spojiti kraj s krajem. Znala sam da se moram zaposliti i pomoći joj. Moji su se roditelji razveli jer su prestali biti zainteresirani jedno za drugo. Mislim da to ima veze s očevim karakterom, no sigurno su obje strane griješile. Unatoč svemu, trebao je uvijek biti uz svoje dijete, a on me ostavio - kazala je glumica.

- Oca sam viđala rijetko. Vidjela sam ga jednom kad sam imala devet godina, pa onda kad mi je bilo 13 jer sam došla u Istanbul posjetiti tetu. Vidjeli smo se još jedanput i nakon toga trećeg susreta nisam ništa čula o njemu. Mislim da sam se ja brinula o njemu puno više nego on o meni. Upravo zato sam pomalo agresivna. Nikad nisam plakala zato što nemam oca, no to ne znači da u meni ne postoji bolna rana. Mama se nakon razvoda više nije udavala. Njezin život sam ja, a moj život postao je njezin - ispričala je Afra.

---

image

Mert Ramazan Demir

Nova TV
---

A svi koji su imali prilike upoznati Merta Ramazana Demira slažu se kako je potpuna suprotnost liku razvratnog i razmaženog bogataša Ferita Korhana kojeg je utjelovio u "Zlatnom kavezu".

Da nije postao glumac, kaže, vjerojatno bi bio profesionalni sportaš. Mert je odrastao u gradu Şileu nedaleko od Istanbula, kao peto dijete trgovca i domaćice. U glumu se zaljubio sa sedamnaest godina.

‘Nisam očekivao...‘

– U to vrijeme sam živio s bratom koji je studirao u gradu Denizliju. S iskrenom znatiželjom i interesom čitao sam Hamleta i ponavljao njegove rečenice u sobi. Vjerujem da je to bio trenutak kad sam shvatio da želim biti glumac. Naravno da su na razvoj moje osobnosti utjecali roditelji, ali u umjetničkom smislu sam se trudio izgraditi sam. Ta moja borba traje i danas, kazao je glumac, diplomirani komunikolog, koji je visok 178 centimetara, a njegove tople tamne oči ženama su naprosto neodoljive.

Svjestan je kako mu je uloga Ferita promijenila život.

- Prije negoli je ovaj projekt počeo, ja sam bio sasvim drugačiji muškarac. No kada sam počeo igrati Ferita, sve se promijenilo. Prvi tjedan na setu bio mi je težak jer se na snimanju ovakvog serijala sve odvija brzo i u trenu se možeš zateći nespreman. Ta me brzina u početku plašila, no kasnije sam se naviknuo i počelo mi se sviđati. Ferit je vrlo slojevit, on je mladić koji ima svoje hrabrosti i strahove, no te strahove uporno potiskuje i pravi se frajer. Iskreno, u početku nisam vjerovao da će serija biti toliki hit. Naravno da sam znao da će biti dobar projekt, ali nisam očekivao da će biti toliko dobar i jako popularan diljem svijeta - jednom je rekao Mert koji je otkrio i da se prije snimanja voli opuštati uz glazbu.

---

image

Ferit i Sejran (Mert Ramazan Demir i Afra Saraçoğlu)

Nova TV
------
image

Ferit i Sejran (Mert Ramazan Demir i Afra Saraçoğlu)

Nova TV
------
image

Ferit i Sejran (Mert Ramazan Demir i Afra Saraçoğlu)

Nova TV
---

---

PODSJETIMO SE...

Ovako je završila prva sezona

Halis Aga zatvori Ferita u garažu bez hrane i vode želeći da zaboravi Sejran. Abidin ga pušta i kaže mu da je Sejran jedina koju ima u životu, jer ga se osim obitelji sada i on odriče pošto mu nije rekao da se Suna udala.

Ferit stiže u Antep i tajno se sastaje sa Sejran koja je pod stalnim nadzorom Tarika. Odluče pobjeći tijekom noći.

Za to vrijeme Pelin šeće s majkom uz Bospor. Otrgne joj se iz ruke i sve upućuje na to da se bacila u more jer se vidi komad odjeće kako pluta na mjestu gdje se vjeruje da je skočila i ubila se.

Halis agu pronalaze u sobi onesviještenog kako u ruci drži sliku Ferita i Sejran s njihova vjenčanja.

Esme s velikim kuhinjskim nožem stoji iznad Kazima koji spava i želi mu probosti vrat.

Ferit i Sejran bježe, no vidi ih Tarik koji Ferita upuca u leđa.

Ferit leži krvav na ulici dok ga uplakana Sejran grli. U jednom trenutku zatvara oči. Umire li Ferit...?

---

[video] => [gallery] => [extra_fields] => Array ( [1] => stdClass Object ( [id] => 2 [name] => Superscript Title [value] => NAPETO JE, NAPETO [type] => textarea [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 2 [alias] => SuperscriptTitle ) [3] => stdClass Object ( [id] => 61 [name] => Contains Infographic [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 4 [alias] => contains_infographic ) [4] => stdClass Object ( [id] => 62 [name] => Without ads [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 5 [alias] => Withoutads ) [5] => stdClass Object ( [id] => 63 [name] => Photo gallery [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 6 [alias] => Photo_gallery ) [6] => stdClass Object ( [id] => 64 [name] => Promo [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 7 [alias] => promo ) [8] => stdClass Object ( [id] => 67 [name] => Contains video [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 9 [alias] => contains_video ) [9] => stdClass Object ( [id] => 68 [name] => Premium content [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 10 [alias] => premium_content ) [10] => stdClass Object ( [id] => 69 [name] => Exclude comments [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 11 [alias] => exclude_comments ) [11] => stdClass Object ( [id] => 70 [name] => Open link in new window [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 12 [alias] => open_link_in_new_window ) [12] => stdClass Object ( [id] => 71 [name] => Horizontal crop of the main photo [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 13 [alias] => horizontal_crop_of_the_main_photo ) [13] => stdClass Object ( [id] => 73 [name] => No-index [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 15 [alias] => no_index ) [14] => stdClass Object ( [id] => 74 [name] => No-cache [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 16 [alias] => no_cache ) [15] => stdClass Object ( [id] => 77 [name] => Don't show on the front page [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 17 [alias] => dont_show_on_the_front_page ) [16] => stdClass Object ( [id] => 78 [name] => Related on bottom [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 18 [alias] => related_on_bottom ) [17] => stdClass Object ( [id] => 79 [name] => Live button [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 19 [alias] => live_button ) [26] => stdClass Object ( [id] => 87 [name] => Instant articles [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 28 [alias] => instant_articles ) [27] => stdClass Object ( [id] => 91 [name] => S preporučuje [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 29 [alias] => s_preporucuje ) [28] => stdClass Object ( [id] => 92 [name] => S voli [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 30 [alias] => s_voli ) [29] => stdClass Object ( [id] => 93 [name] => Layout with three photos [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 31 [alias] => layout_with_three_photos ) [30] => stdClass Object ( [id] => 94 [name] => Gallery in the article [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 32 [alias] => gallery_in_the_article ) [31] => stdClass Object ( [id] => 95 [name] => Required views [value] => 0 [type] => textfield [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 33 [alias] => required_views ) [32] => stdClass Object ( [id] => 96 [name] => FullHD image [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 34 [alias] => fullhd_image ) [33] => stdClass Object ( [id] => 97 [name] => City Select [value] => (0) [type] => select [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 35 [alias] => CitySelect ) [34] => stdClass Object ( [id] => 98 [name] => Paid Article [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 36 [alias] => paid_article ) [35] => stdClass Object ( [id] => 99 [name] => SD na licu mjesta [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 37 [alias] => SD_na_licu_mjesta ) ) [extra_fields_search] => NAPETO JE, NAPETO 2 0 6612 2 2 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 [created] => 2023-12-27 18:01:55 [created_by] => 3225 [created_by_alias] => VInko Paić [checked_out] => 0 [checked_out_time] => 0000-00-00 00:00:00 [modified] => 2024-01-02 09:53:22 [modified_by] => 3225 [publish_up] => 2024-01-02 07:54:00 [publish_down] => 0000-00-00 00:00:00 [trash] => 0 [access] => 1 [ordering] => 0 [featured] => 0 [featured_ordering] => 0 [image_caption] => [image_credits] => [video_caption] => [video_credits] => [hits] => 0 [params] => Joomla\Registry\Registry Object ( [data:protected] => stdClass Object ( [enable_css] => 1 [jQueryHandling] => 1.8remote [backendJQueryHandling] => remote [userName] => 1 [userImage] => 1 [userDescription] => 1 [userURL] => 1 [userEmail] => 0 [userFeedLink] => 1 [userFeedIcon] => 1 [userItemCount] => 30 [userItemTitle] => 1 [userItemTitleLinked] => 1 [userItemDateCreated] => 1 [userItemImage] => 1 [userItemIntroText] => 1 [userItemCategory] => 1 [userItemTags] => 1 [userItemCommentsAnchor] => 1 [userItemReadMore] => 1 [userItemOCMPlugins] => 1 [authorsListLimit] => 61 [tagItemCount] => 61 [tagItemTitle] => 1 [tagItemTitleLinked] => 1 [tagItemDateCreated] => 1 [tagItemImage] => 1 [tagItemIntroText] => 1 [tagItemCategory] => 1 [tagItemReadMore] => 1 [tagItemExtraFields] => 1 [tagOrdering] => [tagFeedLink] => 1 [tagFeedIcon] => 1 [genericItemCount] => 61 [genericItemTitle] => 1 [genericItemTitleLinked] => 1 [genericItemDateCreated] => 1 [genericItemImage] => 1 [genericItemIntroText] => 1 [genericItemCategory] => 1 [genericItemReadMore] => 1 [genericItemExtraFields] => 1 [genericFeedLink] => 1 [genericFeedIcon] => 1 [instantArticlesLimit] => 100 [instantArticlesExtraField] => 87 [instantArticlesExtraFieldON] => 2 [instantArticlesCategoriesChildren] => 0 [instantArticlesTitle] => [instantArticlesDescription] => [mainTagCategories] => Array ( [0] => 119 [1] => 396 [2] => 383 [3] => 424 [4] => 250 [5] => 251 [6] => 452 [7] => 252 [8] => 477 [9] => 253 [10] => 254 [11] => 255 [12] => 483 [13] => 256 [14] => 300 [15] => 257 [16] => 258 [17] => 260 ) [relatedItemsCategoriesChildren] => 1 [mobileJsonCustomHomepage] => 0 [mobileJsonQuoteModule] => 0 [mobileJsonWeatherModule] => 0 [mobileJsonLimit] => [mobileJsonObituary] => 0 [mobileApi2Enabled] => 1 [mobileApi2UserAgent] => OCM Mobile Articles [mobileApi2ImagePrefix] => h [mobileApi2ImageSuffix] => 1280 [mobileApi2DefaultAuthorImage] => /images/jpgs/user_face.jpg [mobileApi2TagLimit] => 50 [mobileApi2TagOrdering] => publishUp [mobileApi2TagCategories] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategories0] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 101 [mobileApi2TagExcludeCategories] => Array ( [0] => 318 [1] => 323 [2] => 301 [3] => 406 [4] => 417 ) ) [mobileApi2TagCategories1] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 328 ) [mobileApi2TagCategories2] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 329 ) [mobileApi2TagCategories3] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 327 ) [mobileApi2TagCategories4] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 478 ) [mobileApi2TagCategories5] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 494 ) ) [mobileApi2TagsSearchLimit] => 200 [mainFeedCategories] => Array ( [0] => 240 ) [feedLimit] => 50 [mostPopularFeedLimit] => 20 [feedItemImage] => 0 [feedImgSize] => S [feedItemIntroText] => 0 [feedTextWordLimit] => [feedItemFullText] => 1 [feedTextCharacterLimit] => 300 [feedItemSubtitle] => 1 [feedItemAuthor] => 0 [feedTtl] => 60 [feedDescription] => RSS feeds for Slobodna Dalmacija [feedItemTags] => 0 [feedItemVideo] => 0 [feedItemGallery] => 0 [feedItemAttachments] => 0 [feedBogusEmail] => [feedTopModules] => Array ( [0] => 105 ) [feedTopFbExcludeCategories] => Array ( [0] => 243 [1] => 353 [2] => 333 ) [introTextCleanup] => 0 [introTextCleanupExcludeTags] => [introTextCleanupTagAttr] => [fullTextCleanup] => 0 [fullTextCleanupExcludeTags] => [fullTextCleanupTagAttr] => [xssFiltering] => 0 [linkPopupWidth] => 900 [linkPopupHeight] => 600 [imagesQuality] => 100 [itemImageXS] => 100 [itemImageS] => 200 [itemImageM] => 400 [itemImageL] => 600 [itemImageXL] => 900 [itemImageGeneric] => 300 [catImageWidth] => 100 [catImageDefault] => 1 [userImageWidth] => 100 [userImageDefault] => 1 [commenterImgWidth] => 48 [onlineImageEditor] => sumopaint [imageTimestamp] => 0 [imageMemoryLimit] => [socialButtonCode] => [twitterUsername] => [facebookMetatags] => 1 [facebookImage] => Medium [comments] => 1 [commentsOrdering] => DESC [commentsLimit] => 10 [commentsFormPosition] => below [commentsPublishing] => 0 [commentsReporting] => 2 [commentsReportRecipient] => [inlineCommentsModeration] => 0 [gravatar] => 1 [antispam] => 0 [recaptchaForRegistered] => 1 [akismetForRegistered] => 1 [commentsFormNotes] => 1 [commentsFormNotesText] => [frontendEditing] => 1 [showImageTab] => 1 [showImageGalleryTab] => 1 [showVideoTab] => 1 [showExtraFieldsTab] => 1 [showAttachmentsTab] => 1 [showOCMPlugins] => 1 [sideBarDisplayFrontend] => 0 [staticURL] => https://static.slobodnadalmacija.hr [siteURL] => https://slobodnadalmacija.hr [sseHost] => sse.slobodnadalmacija.hr [lockingArticlesCategories] => Array ( [0] => 119 [1] => 424 [2] => 250 [3] => 251 [4] => 452 [5] => 252 [6] => 477 [7] => 253 [8] => 254 [9] => 255 [10] => 483 [11] => 256 [12] => 257 [13] => 258 [14] => 260 ) [lockingArticlesUnit] => YEAR [lockingArticlesQuantity] => 1 [photoGalleryExtraField] => 63 [photoGalleryExtraFieldON] => 2 [videoGalleryExtraField] => 67 [videoGalleryExtraFieldON] => 2 [tickerModules] => Array ( [0] => 408 [1] => 409 ) [gaEmail] => [mergeEditors] => 1 [sideBarDisplay] => 1 [attachmentsFolder] => [hideImportButton] => 0 [googleSearch] => 0 [googleSearchContainer] => ocmGoogleSearchContainer [OCMUserProfile] => 1 [OCMUserGroup] => 4 [redirect] => 101 [adminSearch] => simple [cookieDomain] => [gatherStatistics] => 1 [article_preview_ocm_category_id] => [taggingSystem] => 1 [lockTags] => 0 [showTagFilter] => 0 [ocmTagNorm] => 0 [ocmTagNormCase] => lower [ocmTagNormAdditionalReplacements] => [recaptcha_public_key] => marko_margeta [recaptcha_private_key] => zoey2013 [recaptcha_theme] => clean [recaptchaV2] => 1 [recaptchaOnRegistration] => 0 [akismetApiKey] => [stopForumSpam] => 0 [stopForumSpamApiKey] => [showItemsCounterAdmin] => 1 [showChildCatItems] => 1 [disableCompactOrdering] => 0 [metaDescLimit] => 150 [enforceSEFReplacements] => 0 [SEFReplacements] => À|A, Á|A, Â|A, Ã|A, Ä|A, Å|A, à|a, á|a, â|a, ã|a, ä|a, å|a, Ā|A, ā|a, Ă|A, ă|a, Ą|A, ą|a, Ç|C, ç|c, Ć|C, ć|c, Ĉ|C, ĉ|c, Ċ|C, ċ|c, Č|C, č|c, Ð|D, ð|d, Ď|D, ď|d, Đ|D, đ|d, È|E, É|E, Ê|E, Ë|E, è|e, é|e, ê|e, ë|e, Ē|E, ē|e, Ĕ|E, ĕ|e, Ė|E, ė|e, Ę|E, ę|e, Ě|E, ě|e, Ĝ|G, ĝ|g, Ğ|G, ğ|g, Ġ|G, ġ|g, Ģ|G, ģ|g, Ĥ|H, ĥ|h, Ħ|H, ħ|h, Ì|I, Í|I, Î|I, Ï|I, ì|i, í|i, î|i, ï|i, Ĩ|I, ĩ|i, Ī|I, ī|i, Ĭ|I, ĭ|i, Į|I, į|i, İ|I, ı|i, Ĵ|J, ĵ|j, Ķ|K, ķ|k, ĸ|k, Ĺ|L, ĺ|l, Ļ|L, ļ|l, Ľ|L, ľ|l, Ŀ|L, ŀ|l, Ł|L, ł|l, Ñ|N, ñ|n, Ń|N, ń|n, Ņ|N, ņ|n, Ň|N, ň|n, ʼn|n, Ŋ|N, ŋ|n, Ò|O, Ó|O, Ô|O, Õ|O, Ö|O, Ø|O, ò|o, ó|o, ô|o, õ|o, ö|o, ø|o, Ō|O, ō|o, Ŏ|O, ŏ|o, Ő|O, ő|o, Ŕ|R, ŕ|r, Ŗ|R, ŗ|r, Ř|R, ř|r, Ś|S, ś|s, Ŝ|S, ŝ|s, Ş|S, ş|s, Š|S, š|s, ſ|s, Ţ|T, ţ|t, Ť|T, ť|t, Ŧ|T, ŧ|t, Ù|U, Ú|U, Û|U, Ü|U, ù|u, ú|u, û|u, ü|u, Ũ|U, ũ|u, Ū|U, ū|u, Ŭ|U, ŭ|u, Ů|U, ů|u, Ű|U, ű|u, Ų|U, ų|u, Ŵ|W, ŵ|w, Ý|Y, ý|y, ÿ|y, Ŷ|Y, ŷ|y, Ÿ|Y, Ź|Z, ź|z, Ż|Z, ż|z, Ž|Z, ž|z, α|a, β|b, γ|g, δ|d, ε|e, ζ|z, η|h, θ|th, ι|i, κ|k, λ|l, μ|m, ν|n, ξ|x, ο|o, π|p, ρ|r, σ|s, τ|t, υ|y, φ|f, χ|ch, ψ|ps, ω|w, Α|A, Β|B, Γ|G, Δ|D, Ε|E, Ζ|Z, Η|H, Θ|Th, Ι|I, Κ|K, Λ|L, Μ|M, Ξ|X, Ο|O, Π|P, Ρ|R, Σ|S, Τ|T, Υ|Y, Φ|F, Χ|Ch, Ψ|Ps, Ω|W, ά|a, έ|e, ή|h, ί|i, ό|o, ύ|y, ώ|w, Ά|A, Έ|E, Ή|H, Ί|I, Ό|O, Ύ|Y, Ώ|W, ϊ|i, ΐ|i, ϋ|y, ς|s, А|A, Ӑ|A, Ӓ|A, Ә|E, Ӛ|E, Ӕ|E, Б|B, В|V, Г|G, Ґ|G, Ѓ|G, Ғ|G, Ӷ|G, y|Y, Д|D, Е|E, Ѐ|E, Ё|YO, Ӗ|E, Ҽ|E, Ҿ|E, Є|YE, Ж|ZH, Ӂ|DZH, Җ|ZH, Ӝ|DZH, З|Z, Ҙ|Z, Ӟ|DZ, Ӡ|DZ, Ѕ|DZ, И|I, Ѝ|I, Ӥ|I, Ӣ|I, І|I, Ї|JI, Ӏ|I, Й|Y, Ҋ|Y, Ј|J, К|K, Қ|Q, Ҟ|Q, Ҡ|K, Ӄ|Q, Ҝ|K, Л|L, Ӆ|L, Љ|L, М|M, Ӎ|M, Н|N, Ӊ|N, Ң|N, Ӈ|N, Ҥ|N, Њ|N, О|O, Ӧ|O, Ө|O, Ӫ|O, Ҩ|O, П|P, Ҧ|PF, Р|P, Ҏ|P, С|S, Ҫ|S, Т|T, Ҭ|TH, Ћ|T, Ќ|K, У|U, Ў|U, Ӳ|U, Ӱ|U, Ӯ|U, Ү|U, Ұ|U, Ф|F, Х|H, Ҳ|H, Һ|H, Ц|TS, Ҵ|TS, Ч|CH, Ӵ|CH, Ҷ|CH, Ӌ|CH, Ҹ|CH, Џ|DZ, Ш|SH, Щ|SHT, Ъ|A, Ы|Y, Ӹ|Y, Ь|Y, Ҍ|Y, Э|E, Ӭ|E, Ю|YU, Я|YA, а|a, ӑ|a, ӓ|a, ә|e, ӛ|e, ӕ|e, б|b, в|v, г|g, ґ|g, ѓ|g, ғ|g, ӷ|g, y|y, д|d, е|e, ѐ|e, ё|yo, ӗ|e, ҽ|e, ҿ|e, є|ye, ж|zh, ӂ|dzh, җ|zh, ӝ|dzh, з|z, ҙ|z, ӟ|dz, ӡ|dz, ѕ|dz, и|i, ѝ|i, ӥ|i, ӣ|i, і|i, ї|ji, Ӏ|i, й|y, ҋ|y, ј|j, к|k, қ|q, ҟ|q, ҡ|k, ӄ|q, ҝ|k, л|l, ӆ|l, љ|l, м|m, ӎ|m, н|n, ӊ|n, ң|n, ӈ|n, ҥ|n, њ|n, о|o, ӧ|o, ө|o, ӫ|o, ҩ|o, п|p, ҧ|pf, р|p, ҏ|p, с|s, ҫ|s, т|t, ҭ|th, ћ|t, ќ|k, у|u, ў|u, ӳ|u, ӱ|u, ӯ|u, ү|u, ұ|u, ф|f, х|h, ҳ|h, һ|h, ц|ts, ҵ|ts, ч|ch, ӵ|ch, ҷ|ch, ӌ|ch, ҹ|ch, џ|dz, ш|sh, щ|sht, ъ|a, ы|y, ӹ|y, ь|y, ҍ|y, э|e, ӭ|e, ю|yu, я|ya [ocmSef] => 0 [ocmSefLabelCat] => content [ocmSefLabelTag] => tag [ocmSefLabelUser] => author [ocmSefLabelSearch] => search [ocmSefLabelDate] => date [ocmSefLabelItem] => 0 [ocmSefLabelItemCustomPrefix] => [ocmSefInsertItemId] => 1 [ocmSefItemIdTitleAliasSep] => dash [ocmSefUseItemTitleAlias] => 1 [ocmSefInsertCatId] => 1 [ocmSefCatIdTitleAliasSep] => dash [ocmSefUseCatTitleAlias] => 1 [show_page_heading] => 0 [categories] => Array ( [0] => 481 ) [exclude_from_group_by_subcategories] => 0 [menu-anchor_css] => nav__link [menu_text] => 1 [menu_show] => 1 [menu-meta_description] => Najnovije vijesti sa tv ekrana. [menu-meta_keywords] => vijesti, zanimljivosti, scena, estrada, zvijezde, šuška se, tv [secure] => 0 [obituaries_portal] => 0 [page_title] => TV&Reality [page_description] => SiteMeta Description [page_rights] => [robots] => [inheritFrom] => 0 [num_leading_items] => 2 [num_leading_columns] => 1 [leadingImgSize] => Large [num_primary_items] => 4 [num_primary_columns] => 2 [primaryImgSize] => Medium [num_secondary_items] => 4 [num_secondary_columns] => 1 [secondaryImgSize] => Small [num_links] => 4 [num_links_columns] => 1 [linksImgSize] => XSmall [catCatalogMode] => 0 [catFeaturedItems] => 1 [catOrdering] => publishUp [catPagination] => 2 [catPaginationResults] => 1 [catTitle] => 1 [catTitleItemCounter] => 1 [catDescription] => 1 [catImage] => 1 [catFeedLink] => 0 [catFeedIcon] => 0 [subCategories] => 1 [subCatColumns] => 2 [subCatTitle] => 1 [subCatTitleItemCounter] => 1 [subCatDescription] => 1 [subCatImage] => 1 [catItemTitle] => 1 [catItemTitleLinked] => 1 [catItemFeaturedNotice] => 0 [catItemAuthor] => 1 [catItemDateCreated] => 1 [catItemRating] => 0 [catItemImage] => 1 [catItemIntroText] => 1 [catItemExtraFields] => 0 [catItemHits] => 0 [catItemCategory] => 1 [catItemTags] => 1 [catItemAttachments] => 0 [catItemAttachmentsCounter] => 0 [catItemVideo] => 0 [catItemVideoAutoPlay] => 0 [catItemImageGallery] => 0 [catItemDateModified] => 0 [catItemReadMore] => 1 [catItemCommentsAnchor] => 1 [catItemOCMPlugins] => 1 [itemDateCreated] => 1 [itemTitle] => 1 [itemFeaturedNotice] => 1 [itemAuthor] => 1 [itemFontResizer] => 1 [itemPrintButton] => 0 [itemEmailButton] => 1 [itemSocialButton] => 1 [itemVideoAnchor] => 1 [itemImageGalleryAnchor] => 1 [itemCommentsAnchor] => 1 [itemRating] => 0 [itemImage] => 1 [itemImgSize] => Large [itemImageMainCaption] => 1 [itemImageMainCredits] => 1 [itemIntroText] => 0 [itemFullText] => 1 [itemExtraFields] => 1 [itemDateModified] => 1 [itemHits] => 0 [itemCategory] => 0 [itemTags] => 1 [itemAttachments] => 1 [itemAttachmentsCounter] => 1 [itemVideo] => 1 [itemVideoAutoPlay] => 0 [itemVideoCaption] => 1 [itemVideoCredits] => 1 [itemImageGallery] => 0 [itemNavigation] => 0 [itemComments] => 1 [itemTwitterButton] => 1 [itemFacebookButton] => 1 [itemGooglePlusOneButton] => 1 [itemAuthorBlock] => 0 [itemAuthorImage] => 0 [itemAuthorDescription] => 0 [itemAuthorURL] => 0 [itemAuthorEmail] => 0 [itemAuthorLatest] => 0 [itemAuthorLatestLimit] => 5 [itemRelated] => 1 [itemRelatedLimit] => 2 [itemRelatedTitle] => 1 [itemRelatedCategory] => 1 [itemRelatedImageSize] => Medium [itemRelatedIntrotext] => 0 [itemRelatedFulltext] => 0 [itemRelatedAuthor] => 0 [itemRelatedMedia] => 1 [itemRelatedImageGallery] => 1 [itemOCMPlugins] => 1 [recaptcha] => ) [initialized:protected] => 1 [separator] => . ) [metadesc] => [metadata] => robots= author= title=Vraća se serija koja je zaludila Hrvate, a u novim nastavcima bit će svega! Imamo detalje 'Zlatnog kaveza'... page_title=Vraća se serija koja je zaludila Hrvate, a u novim nastavcima bit će svega! Imamo detalje 'Zlatnog kaveza'... [metakey] => zlatni kavez, nova tv, turska sapunica, sejran i ferit [plugins] => {"incptvocmimagegalleryIGParameters":"default","incptvocmimagegalleryocmIGposition":"OcmAfterDisplayContent","incptvocmimagegalleryocmIGtheme":"CameraSlideshow","incptvocmimagegalleryImages":["\/images\/slike\/2023\/12\/27\/26245906.jpg","\/images\/slike\/2023\/12\/27\/26245907.jpg","\/images\/slike\/2023\/12\/27\/26245908.jpg","\/images\/slike\/2023\/12\/27\/26245909.jpg","\/images\/slike\/2023\/12\/27\/26245910.jpg","\/images\/slike\/2023\/12\/27\/25224228.jpg","\/images\/slike\/2023\/12\/27\/25329701.jpg"],"incptvocmimagegalleryImageTitles":["Nova TV","Nova TV","Nova TV","Nova TV","Nova TV","Nova TV","Nova TV"],"incptvocmimagegalleryImageDescriptions":["

Ferit i Sejran (Mert Ramazan Demir i Afra Sara\u00e7o\u011flu)<\/p>","

Nukhet (Binnur Kaya) i njezin sin Kaya (Taro Emir Tekin) novi su likovi u drugoj sezoni.<\/p>","

Mert Ramazan Demir<\/p>","

Ferit i Sejran (Mert Ramazan Demir i Afra Sara\u00e7o\u011flu)<\/p>","

Afra Sara\u00e7o\u011flu<\/p>","

Ferit i Sejran (Mert Ramazan Demir i Afra Sara\u00e7o\u011flu)<\/p>","

Ferit i Sejran (Mert Ramazan Demir i Afra Sara\u00e7o\u011flu)<\/p>"],"incptvocmimagegalleryImageFocus":["50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50"],"incptvocmimagegalleryImageDimensions":[{"size0":"1920x1130","hd_26245906_1920.jpg":"1920x1080","k_26245906_1280.jpg":"1280x1280","k_26245906_1024.jpg":"1024x1024","k_26245906_640.jpg":"640x640","k_26245906_480.jpg":"480x480","k_26245906_340.jpg":"340x340","k_26245906_220.jpg":"220x220","o_26245906_1280.jpg":"1280x753","o_26245906_1024.jpg":"1024x602","o_26245906_640.jpg":"640x376","o_26245906_480.jpg":"480x282","o_26245906_340.jpg":"340x200","o_26245906_220.jpg":"220x129","h_26245906_1280.jpg":"1280x854","h_26245906_1024.jpg":"1024x683","h_26245906_640.jpg":"640x427","h_26245906_480.jpg":"480x320","h_26245906_340.jpg":"340x227","h_26245906_220.jpg":"220x147","pp_26245906_1280.jpg":"1280x1628","pp_26245906_1024.jpg":"1024x1303","pp_26245906_640.jpg":"640x814","pp_26245906_480.jpg":"480x611","pp_26245906_340.jpg":"340x432","pp_26245906_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x1080","hd_26245907_1920.jpg":"1920x1080","k_26245907_1280.jpg":"1280x1280","k_26245907_1024.jpg":"1024x1024","k_26245907_640.jpg":"640x640","k_26245907_480.jpg":"480x480","k_26245907_340.jpg":"340x340","k_26245907_220.jpg":"220x220","o_26245907_1280.jpg":"1280x720","o_26245907_1024.jpg":"1024x576","o_26245907_640.jpg":"640x360","o_26245907_480.jpg":"480x270","o_26245907_340.jpg":"340x191","o_26245907_220.jpg":"220x123","h_26245907_1280.jpg":"1280x854","h_26245907_1024.jpg":"1024x683","h_26245907_640.jpg":"640x427","h_26245907_480.jpg":"480x320","h_26245907_340.jpg":"340x227","h_26245907_220.jpg":"220x147","pp_26245907_1280.jpg":"1280x1628","pp_26245907_1024.jpg":"1024x1303","pp_26245907_640.jpg":"640x814","pp_26245907_480.jpg":"480x611","pp_26245907_340.jpg":"340x432","pp_26245907_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x1080","hd_26245908_1920.jpg":"1920x1080","k_26245908_1280.jpg":"1280x1280","k_26245908_1024.jpg":"1024x1024","k_26245908_640.jpg":"640x640","k_26245908_480.jpg":"480x480","k_26245908_340.jpg":"340x340","k_26245908_220.jpg":"220x220","o_26245908_1280.jpg":"1280x720","o_26245908_1024.jpg":"1024x576","o_26245908_640.jpg":"640x360","o_26245908_480.jpg":"480x270","o_26245908_340.jpg":"340x191","o_26245908_220.jpg":"220x123","h_26245908_1280.jpg":"1280x854","h_26245908_1024.jpg":"1024x683","h_26245908_640.jpg":"640x427","h_26245908_480.jpg":"480x320","h_26245908_340.jpg":"340x227","h_26245908_220.jpg":"220x147","pp_26245908_1280.jpg":"1280x1628","pp_26245908_1024.jpg":"1024x1303","pp_26245908_640.jpg":"640x814","pp_26245908_480.jpg":"480x611","pp_26245908_340.jpg":"340x432","pp_26245908_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x1080","hd_26245909_1920.jpg":"1920x1080","k_26245909_1280.jpg":"1280x1280","k_26245909_1024.jpg":"1024x1024","k_26245909_640.jpg":"640x640","k_26245909_480.jpg":"480x480","k_26245909_340.jpg":"340x340","k_26245909_220.jpg":"220x220","o_26245909_1280.jpg":"1280x720","o_26245909_1024.jpg":"1024x576","o_26245909_640.jpg":"640x360","o_26245909_480.jpg":"480x270","o_26245909_340.jpg":"340x191","o_26245909_220.jpg":"220x123","h_26245909_1280.jpg":"1280x854","h_26245909_1024.jpg":"1024x683","h_26245909_640.jpg":"640x427","h_26245909_480.jpg":"480x320","h_26245909_340.jpg":"340x227","h_26245909_220.jpg":"220x147","pp_26245909_1280.jpg":"1280x1628","pp_26245909_1024.jpg":"1024x1303","pp_26245909_640.jpg":"640x814","pp_26245909_480.jpg":"480x611","pp_26245909_340.jpg":"340x432","pp_26245909_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x1080","hd_26245910_1920.jpg":"1920x1080","k_26245910_1280.jpg":"1280x1280","k_26245910_1024.jpg":"1024x1024","k_26245910_640.jpg":"640x640","k_26245910_480.jpg":"480x480","k_26245910_340.jpg":"340x340","k_26245910_220.jpg":"220x220","o_26245910_1280.jpg":"1280x720","o_26245910_1024.jpg":"1024x576","o_26245910_640.jpg":"640x360","o_26245910_480.jpg":"480x270","o_26245910_340.jpg":"340x191","o_26245910_220.jpg":"220x123","h_26245910_1280.jpg":"1280x854","h_26245910_1024.jpg":"1024x683","h_26245910_640.jpg":"640x427","h_26245910_480.jpg":"480x320","h_26245910_340.jpg":"340x227","h_26245910_220.jpg":"220x147","pp_26245910_1280.jpg":"1280x1628","pp_26245910_1024.jpg":"1024x1303","pp_26245910_640.jpg":"640x814","pp_26245910_480.jpg":"480x611","pp_26245910_340.jpg":"340x432","pp_26245910_220.jpg":"220x280"},{"size0":"707x837","hd_25224228_1920.jpg":"1920x1080","k_25224228_1280.jpg":"1280x1280","k_25224228_1024.jpg":"1024x1024","k_25224228_640.jpg":"640x640","k_25224228_480.jpg":"480x480","k_25224228_340.jpg":"340x340","k_25224228_220.jpg":"220x220","o_25224228_1280.jpg":"1280x1515","o_25224228_1024.jpg":"1024x1212","o_25224228_640.jpg":"640x757","o_25224228_480.jpg":"480x568","o_25224228_340.jpg":"340x402","o_25224228_220.jpg":"220x260","h_25224228_1280.jpg":"1280x854","h_25224228_1024.jpg":"1024x683","h_25224228_640.jpg":"640x427","h_25224228_480.jpg":"480x320","h_25224228_340.jpg":"340x227","h_25224228_220.jpg":"220x147","pp_25224228_1280.jpg":"1280x1628","pp_25224228_1024.jpg":"1024x1303","pp_25224228_640.jpg":"640x814","pp_25224228_480.jpg":"480x611","pp_25224228_340.jpg":"340x432","pp_25224228_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1069x600","hd_25329701_1920.jpg":"1920x1080","k_25329701_1280.jpg":"1280x1280","k_25329701_1024.jpg":"1024x1024","k_25329701_640.jpg":"640x640","k_25329701_480.jpg":"480x480","k_25329701_340.jpg":"340x340","k_25329701_220.jpg":"220x220","o_25329701_1280.jpg":"1280x718","o_25329701_1024.jpg":"1024x574","o_25329701_640.jpg":"640x359","o_25329701_480.jpg":"480x269","o_25329701_340.jpg":"340x190","o_25329701_220.jpg":"220x123","h_25329701_1280.jpg":"1280x854","h_25329701_1024.jpg":"1024x683","h_25329701_640.jpg":"640x427","h_25329701_480.jpg":"480x320","h_25329701_340.jpg":"340x227","h_25329701_220.jpg":"220x147","pp_25329701_1280.jpg":"1280x1628","pp_25329701_1024.jpg":"1024x1303","pp_25329701_640.jpg":"640x814","pp_25329701_480.jpg":"480x611","pp_25329701_340.jpg":"340x432","pp_25329701_220.jpg":"220x280"}],"incptvocmimagegalleryImageUseInGallery":["1","1","1","1","1","1","1"]} [language] => * [multi_author] => 0 [type_id] => 100 [category] => TableOCMCategory Object ( [id] => 481 [name] => TV&Reality [alias] => tv-reality [description] => [parent] => 477 [extraFieldsGroup] => 9 [published] => 1 [image] => [access] => 1 [ordering] => 5 [params] => {"inheritFrom":"0","catMetaDesc":"","catMetaKey":"","catMetaRobots":"","catMetaAuthor":"","theme":"","num_leading_items":"2","num_leading_columns":"1","leadingImgSize":"Large","num_primary_items":"4","num_primary_columns":"2","primaryImgSize":"Medium","num_secondary_items":"4","num_secondary_columns":"1","secondaryImgSize":"Small","num_links":"4","num_links_columns":"1","linksImgSize":"XSmall","catCatalogMode":"0","catFeaturedItems":"1","catOrdering":"publishUp","catPagination":"2","catPaginationResults":"1","catTitle":"1","catTitleItemCounter":"1","catDescription":"1","catImage":"1","catFeedLink":"0","catFeedIcon":"0","subCategories":"1","subCatColumns":"2","subCatOrdering":"","subCatTitle":"1","subCatTitleItemCounter":"1","subCatDescription":"1","subCatImage":"1","itemImageXS":"","itemImageS":"","itemImageM":"","itemImageL":"","itemImageXL":"","catItemTitle":"1","catItemTitleLinked":"1","catItemFeaturedNotice":"0","catItemAuthor":"1","catItemDateCreated":"1","catItemRating":"0","catItemImage":"1","catItemIntroText":"1","catItemIntroTextWordLimit":"","catItemExtraFields":"0","catItemHits":"0","catItemCategory":"1","catItemTags":"1","catItemAttachments":"0","catItemAttachmentsCounter":"0","catItemVideo":"0","catItemVideoWidth":"","catItemVideoHeight":"","catItemAudioWidth":"","catItemAudioHeight":"","catItemVideoAutoPlay":"0","catItemImageGallery":"0","catItemImageGalleryWidth":"","catItemImageGalleryHeight":"","catItemDateModified":"0","catItemReadMore":"1","catItemCommentsAnchor":"1","catItemOCMPlugins":"1","itemDateCreated":"1","itemTitle":"1","itemFeaturedNotice":"1","itemAuthor":"1","itemFontResizer":"1","itemPrintButton":"0","itemEmailButton":"1","itemSocialButton":"1","itemVideoAnchor":"1","itemImageGalleryAnchor":"1","itemCommentsAnchor":"1","itemRating":"0","itemImage":"1","itemImgSize":"Large","itemImageMainCaption":"1","itemImageMainCredits":"1","itemIntroText":"0","itemFullText":"1","itemExtraFields":"1","itemDateModified":"1","itemHits":"0","itemCategory":"0","itemTags":"1","itemAttachments":"1","itemAttachmentsCounter":"1","itemVideo":"1","itemVideoWidth":"","itemVideoHeight":"","itemAudioWidth":"","itemAudioHeight":"","itemVideoAutoPlay":"0","itemVideoCaption":"1","itemVideoCredits":"1","itemImageGallery":"0","itemImageGalleryWidth":"","itemImageGalleryHeight":"","itemNavigation":"0","itemComments":"1","itemTwitterButton":"1","itemFacebookButton":"1","itemGooglePlusOneButton":"1","itemAuthorBlock":"0","itemAuthorImage":"0","itemAuthorDescription":"0","itemAuthorURL":"0","itemAuthorEmail":"0","itemAuthorLatest":"0","itemAuthorLatestLimit":"5","itemRelated":"1","itemRelatedLimit":"2","itemRelatedTitle":"1","itemRelatedCategory":"1","itemRelatedImageSize":"Medium","itemRelatedIntrotext":"0","itemRelatedFulltext":"0","itemRelatedAuthor":"0","itemRelatedMedia":"1","itemRelatedImageGallery":"1","itemOCMPlugins":"1"} [trash] => 0 [plugins] => {"customparams_created":"2019-11-04 19:44:34","customparams_modified":"2019-11-04 19:44:34","customparams_videobg":"","customparams_countdown_module":"","customparams_search_template":""} [language] => * [container] => 0 [container_name] => [_tbl:protected] => #__ocm_categories [_tbl_key:protected] => id [_tbl_keys:protected] => Array ( [0] => id ) [_db:protected] => JDatabaseDriverMysqli_Exabyte Object ( [name] => mysqli [serverType] => mysql [connection:protected] => mysqli Object ( [affected_rows] => 1 [client_info] => mysqlnd 5.0.12-dev - 20150407 - $Id: 7cc7cc96e675f6d72e5cf0f267f48e167c2abb23 $ [client_version] => 50012 [connect_errno] => 0 [connect_error] => [errno] => 0 [error] => [error_list] => Array ( ) [field_count] => 18 [host_info] => 127.0.0.1 via TCP/IP [info] => [insert_id] => 0 [server_info] => 5.5.30 [server_version] => 50530 [stat] => Uptime: 7483667 Threads: 3 Questions: 1603813139 Slow queries: 4761194 [sqlstate] => 00000 [protocol_version] => 10 [thread_id] => 110609766 [warning_count] => 0 ) [nameQuote:protected] => ` [nullDate:protected] => 0000-00-00 00:00:00 [_database:JDatabaseDriver:private] => sdproductiondb [count:protected] => 52 [cursor:protected] => [debug:protected] => [limit:protected] => 0 [log:protected] => Array ( ) [timings:protected] => Array ( ) [callStacks:protected] => Array ( ) [offset:protected] => 0 [options:protected] => Array ( [driver] => mysqli_exabyte [host] => 127.0.0.1 [user] => proxy_user_front02 [password] => b3hX5DrKwjx6 [database] => sdproductiondb [prefix] => sk_ [select] => 1 [port] => 6033 [socket] => ) [sql:protected] => JDatabaseQueryMysqli Object ( [offset:protected] => 0 [limit:protected] => 0 [db:protected] => JDatabaseDriverMysqli_Exabyte Object *RECURSION* [sql:protected] => [type:protected] => select [element:protected] => [select:protected] => JDatabaseQueryElement Object ( [name:protected] => SELECT [elements:protected] => Array ( [0] => category.* [1] => IF(ISNULL(container.catid),false,true) AS container [2] => container.name AS container_name [3] => SEFURL_cr.menuItemID AS sefurl_belonging_menu_item ) [glue:protected] => , ) [delete:protected] => [update:protected] => [insert:protected] => [from:protected] => JDatabaseQueryElement Object ( [name:protected] => FROM [elements:protected] => Array ( [0] => `#__ocm_categories` AS `category` ) [glue:protected] => , ) [join:protected] => Array ( [0] => JDatabaseQueryElement Object ( [name:protected] => LEFT JOIN [elements:protected] => Array ( [0] => #__ocm_containers AS container ON category.id = container.catid ) [glue:protected] => , ) [1] => JDatabaseQueryElement Object ( [name:protected] => LEFT JOIN [elements:protected] => Array ( [0] => #__ocm_sefurl_category_menu_relation AS SEFURL_cr ON category.id = SEFURL_cr.categoryID ) [glue:protected] => , ) ) [set:protected] => [where:protected] => JDatabaseQueryElement Object ( [name:protected] => WHERE [elements:protected] => Array ( [0] => `category`.`id` = '240' ) [glue:protected] => AND ) [group:protected] => [having:protected] => [columns:protected] => [values:protected] => [order:protected] => [autoIncrementField:protected] => [call:protected] => [exec:protected] => [union:protected] => [unionAll:protected] => [selectRowNumber:protected] => ) [tablePrefix:protected] => sk_ [utf:protected] => 1 [utf8mb4:protected] => 1 [errorNum:protected] => 0 [errorMsg:protected] => [transactionDepth:protected] => 0 [disconnectHandlers:protected] => Array ( ) [ocmConfig] => Array ( ) ) [_trackAssets:protected] => [_rules:protected] => [_locked:protected] => [_autoincrement:protected] => 1 [_observers:protected] => JObserverUpdater Object ( [aliases:protected] => Array ( ) [observers:protected] => Array ( ) [doCallObservers:protected] => 1 ) [_columnAlias:protected] => Array ( ) [_jsonEncode:protected] => Array ( ) [_errors:protected] => Array ( ) [year_lookup] => 0 [link] => /scena/tv-reality ) [additional_categories] => Array ( [0] => stdClass Object ( [id] => 482 [name] => Premium [alias] => premium [parent] => 240 [published] => 1 [trash] => 0 [link] => /vinski-podrum-stari/sponzori ) [1] => stdClass Object ( [id] => 481 [name] => TV&Reality [alias] => tv-reality [parent] => 477 [published] => 1 [trash] => 0 [link] => /scena/tv-reality ) ) [link] => /scena/tv-reality/vraca-se-serija-koja-je-zaludila-hrvate-a-u-novim-nastavcima-bit-ce-svega-imamo-detalje-zlatnog-kaveza-1352009 [printLink] => /scena/tv-reality/vraca-se-serija-koja-je-zaludila-hrvate-a-u-novim-nastavcima-bit-ce-svega-imamo-detalje-zlatnog-kaveza-1352009?tmpl=component&print=1 [tags] => Array ( [0] => stdClass Object ( [id] => 717196 [name] => zlatni kavez [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 2023-05-22 22:15:09 [main_article_id] => 0 [alias] => zlatni-kavez [link] => /tag/zlatni-kavez ) [1] => stdClass Object ( [id] => 601082 [name] => Nova TV [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 0000-00-00 00:00:00 [main_article_id] => 0 [alias] => nova-tv [link] => /tag/nova-tv ) [2] => stdClass Object ( [id] => 663246 [name] => turska sapunica [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 2022-01-15 08:53:58 [main_article_id] => 0 [alias] => turska-sapunica [link] => /tag/turska-sapunica ) [3] => stdClass Object ( [id] => 742225 [name] => sejran i ferit [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 2023-12-29 15:08:06 [main_article_id] => 0 [alias] => sejran-i-ferit [link] => /tag/sejran-i-ferit ) ) [imageXSmall] => [imageSmall] => [imageMedium] => [imageLarge] => [imageXLarge] => [extraFields] => stdClass Object ( [SuperscriptTitle] => stdClass Object ( [id] => 2 [name] => Superscript Title [value] => NAPETO JE, NAPETO [type] => textarea [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 2 [alias] => SuperscriptTitle ) [contains_infographic] => stdClass Object ( [id] => 61 [name] => Contains Infographic [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 4 [alias] => contains_infographic ) [Withoutads] => stdClass Object ( [id] => 62 [name] => Without ads [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 5 [alias] => Withoutads ) [Photo_gallery] => stdClass Object ( [id] => 63 [name] => Photo gallery [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 6 [alias] => Photo_gallery ) [promo] => stdClass Object ( [id] => 64 [name] => Promo [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 7 [alias] => promo ) [contains_video] => stdClass Object ( [id] => 67 [name] => Contains video [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 9 [alias] => contains_video ) [premium_content] => stdClass Object ( [id] => 68 [name] => Premium content [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 10 [alias] => premium_content ) [exclude_comments] => stdClass Object ( [id] => 69 [name] => Exclude comments [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 11 [alias] => exclude_comments ) [open_link_in_new_window] => stdClass Object ( [id] => 70 [name] => Open link in new window [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 12 [alias] => open_link_in_new_window ) [horizontal_crop_of_the_main_photo] => stdClass Object ( [id] => 71 [name] => Horizontal crop of the main photo [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 13 [alias] => horizontal_crop_of_the_main_photo ) [no_index] => stdClass Object ( [id] => 73 [name] => No-index [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 15 [alias] => no_index ) [no_cache] => stdClass Object ( [id] => 74 [name] => No-cache [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 16 [alias] => no_cache ) [dont_show_on_the_front_page] => stdClass Object ( [id] => 77 [name] => Don't show on the front page [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 17 [alias] => dont_show_on_the_front_page ) [related_on_bottom] => stdClass Object ( [id] => 78 [name] => Related on bottom [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 18 [alias] => related_on_bottom ) [live_button] => stdClass Object ( [id] => 79 [name] => Live button [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 19 [alias] => live_button ) [instant_articles] => stdClass Object ( [id] => 87 [name] => Instant articles [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 28 [alias] => instant_articles ) [s_preporucuje] => stdClass Object ( [id] => 91 [name] => S preporučuje [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 29 [alias] => s_preporucuje ) [s_voli] => stdClass Object ( [id] => 92 [name] => S voli [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 30 [alias] => s_voli ) [layout_with_three_photos] => stdClass Object ( [id] => 93 [name] => Layout with three photos [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 31 [alias] => layout_with_three_photos ) [gallery_in_the_article] => stdClass Object ( [id] => 94 [name] => Gallery in the article [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 32 [alias] => gallery_in_the_article ) [required_views] => stdClass Object ( [id] => 95 [name] => Required views [value] => 0 [type] => textfield [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 33 [alias] => required_views ) [fullhd_image] => stdClass Object ( [id] => 96 [name] => FullHD image [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 34 [alias] => fullhd_image ) [CitySelect] => stdClass Object ( [id] => 97 [name] => City Select [value] => (0) [type] => select [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 35 [alias] => CitySelect ) [paid_article] => stdClass Object ( [id] => 98 [name] => Paid Article [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 36 [alias] => paid_article ) [SD_na_licu_mjesta] => stdClass Object ( [id] => 99 [name] => SD na licu mjesta [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 37 [alias] => SD_na_licu_mjesta ) ) [attachments] => Array ( ) [cleanTitle] => Vratila se serija koja je zaludila Hrvate, a u novim nastavcima bit će svega! Imamo detalje ‘Zlatnog kaveza‘... [num_of_authors] => 0 [author] => Joomla\CMS\User\User Object ( [isRoot:protected] => [id] => 3225 [name] => Vinko Paić [username] => vinko-pai [email] => vinko-pai@sd.hr [password] => $2y$10$SknZe4UBTTiUIG6JL3R9z.dOzVdZvDxtCiEFcNkz0/F30t1p8Oo7u [password_clear] => [block] => 0 [sendEmail] => 0 [registerDate] => 0000-00-00 00:00:00 [lastvisitDate] => 0000-00-00 00:00:00 [activation] => [params] => [groups] => Array ( [2] => 2 ) [guest] => 0 [lastResetTime] => 0000-00-00 00:00:00 [resetCount] => 0 [requireReset] => 0 [_params:protected] => Joomla\Registry\Registry Object ( [data:protected] => stdClass Object ( ) [initialized:protected] => [separator] => . ) [_authGroups:protected] => [_authLevels:protected] => [_authActions:protected] => [_errorMsg:protected] => [userHelper:protected] => Joomla\CMS\User\UserWrapper Object ( ) [_errors:protected] => Array ( ) [otpKey] => [otep] => [link] => /autor/vinko-paic-3225 [profile] => stdClass Object ( [id] => 1743 [gender] => m [description] => [image] => [url] => [group] => 1 [plugins] => ) [avatar] => https://secure.gravatar.com/avatar/5dd410bdfa2fba0b946f11b0784bd5df?s=100&default=https%3A%2F%2Fslobodnadalmacija.hr%2Fcomponents%2Fcom_ocm%2Fimages%2Fplaceholder%2Fuser.png ) [numOfComments] => 0 [mainImage] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/12/27/26245906.jpg [galleryCount] => 7 [hasImage] => 1 [mainImageAuthor] => Nova TV [mainImageDesc] =>

Ferit i Sejran (Mert Ramazan Demir i Afra Saraçoğlu)

[popup_gallery] => Array ( [0] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/12/27/26245906.jpg [title] =>

Ferit i Sejran (Mert Ramazan Demir i Afra Saraçoğlu)

Nova TV ) [1] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/12/27/26245907.jpg [title] =>

Nukhet (Binnur Kaya) i njezin sin Kaya (Taro Emir Tekin) novi su likovi u drugoj sezoni.

Nova TV ) [2] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/12/27/26245908.jpg [title] =>

Mert Ramazan Demir

Nova TV ) [3] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/12/27/26245909.jpg [title] =>

Ferit i Sejran (Mert Ramazan Demir i Afra Saraçoğlu)

Nova TV ) [4] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/12/27/26245910.jpg [title] =>

Afra Saraçoğlu

Nova TV ) [5] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/12/27/25224228.jpg [title] =>

Ferit i Sejran (Mert Ramazan Demir i Afra Saraçoğlu)

Nova TV ) [6] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/12/27/25329701.jpg [title] =>

Ferit i Sejran (Mert Ramazan Demir i Afra Saraçoğlu)

Nova TV ) ) [bgPosition] => [text] => {OCMSplitter}

Popularna turska serija "Zlatni kavez", koja je na ljeto u Hrvatskoj prikovala gledatelje uz male ekrane, od prvog dana 2024. vratila se na Novu TV.

Druga sezona u Turskoj se počela emitirati u rujnu i još uvijek traje. Tamo se svaka epizoda prikazuje jednom tjedno i traje oko 2 i pol sata, dok će Nova TV jednu originalnu epizodu (dosad je emitirano 16 epizoda druge sezone) skratiti i prikazivati u nekoliko nastavaka te emitirati radnim danima.

Priča o Sejran, djevojci iz Gaziantepa koju obitelj prisilno uda za bogatog istanbulskog momka Ferita Korhana, veliki je hit gdje god se prikazuje. Samo u našoj zemlji njhove je dogodovštine pratilo više od pola milijuna gledatelja, a "Zlatni kavez" postao je i najprodavanija turska serija za inozemno tržište.

Fanovi mogu odahnuti

Početkom rujna na Novoj TV emitirana je posljednja epizoda prve sezone u kojoj Tarik upuca Ferita. On leži krvav na cesti dok ga uplakana Sejran grli i u jednom trenutku zatvara oči. Umire li Ferit...?

Fanovi mogu odahnuti jer kakva bi to serija bila bez glavnog muškog lika (iako su turski scenaristi poznati po tome što često znaju usmrtiti glavne likove). Ali ne i u ovom slučaju. Ferit je, dakle preživio, a šarmantni glumac Mert Ramazan Demir ostao u seriji.

---

image

Ferit i Sejran (Mert Ramazan Demir i Afra Saraçoğlu)

Nova TV
---

Nećemo vam previše toga otkrivati, no napišimo kako vas već u prvoj epizodi druge sezone očekuje Feritovo vjenčanje sa Sejran. Njega avionom liječnici dovode iz Gaziantepa u Istanbul i bore mu se za život. Sejran je krvave odjeće cijelo vrijeme s njim, a Feritova obitelj krivi je za sve što se dogodilo.

---

image

Nukhet (Binnur Kaya) i njezin sin Kaya (Taro Emir Tekin) novi su likovi u drugoj sezoni.

Nova TV
---

U drugoj sezoni stižu i novi likovi, Halisova kći Nukhet (Binnur Kaya) i njezin sin Kaya (Taro Emir Tekin) koji će se useliti u vilu Korhanovih na Bosporu, baš kao i cijela Sejranina obitelj. Iako je preživjela pokušaj samoubojstva u more, lik Pelin se prvih nekoliko epizoda neće pojavljivati, a kad ponovno uđe u živote Ferita i Sejran, narušit će njihovu sreću, jer nosi Feritovo dijete….

Afra Saraçoğlu (26) i godinu dana mlađi Mert Ramazan Demir, koji su u "Zlatnom kavezu" utjelovili Sejran i Ferita, zahvaljujući seriji postali su velike zvijezde u Turskoj. Mnoge kompanije nude basnoslovne svota novca ne bi li reklamirali njihove proizvode, intervjue s njima gotovo je nemoguće dogovoriti, a kad je prošlog ljeta odjeknula vijest da su ljubav iz serije prenijeli u stvarni život, paparazzi su ih počeli pratiti u stopu.

Snimljeni su kako razmjenjuju nježnosti dok se kupaju u luksuznom odmaralištu u gradu Fethiye, popularnoj turskoj destinaciji na Sredozemnome moru. Nijedno od njih nikad nije komentiralo te fotografije, pa se do dan danas ne zna je li to bio samo dobar marketinški trik ili su uistinu zajedno.

---

image

Afra Saraçoğlu

Nova TV
---

Odrasla bez oca

Afra inače slovi za mladu nadu turskoga glumišta koja je u svojoj zemlji postala jedno od najtraženijih lica u TV industriji. Mi smo je već gledali u još jednoj hit seriji "Fazilet i njezine kćeri".

- Mislim da je borbenost ključ mojeg uspjeha. Stekla sam je odrastajući s mnogo neispunjenih dječjih želja i snova. Sve sam uloge dobila na audicijama, vjerujući u sebe. Već s 13 godina počela sam raditi kao manekenka kako bih pomogla majci, a onda sam dobila prvu pravu ulogu. Bilo je to u filmu "Druga prilika", koji je režirao i producirao Özcan Deniz, a ja sam tada bila na prvoj godini studija komparativne književnosti na Sveučilištu u Eskişehiru. Moja je mama na Denizovu Instagramu vidjela oglas i prijavila me na audiciju - rekla je Afra u jednom intervjuu.

Odrastala je u Edremitu, a život joj nije bio nimalo lagan.

- Moje djetinjstvo nije bilo bezbrižno, puno sam tereta nosila na svom srcu. Od­rasla sam bez oca, a nakon što su se moji roditelji razveli, iz Istanbula sam se s majkom preselila u gradić na egejskoj obali te poslije na jug Turske. Budući da je majka malo zarađivala, nismo svaki mjesec uspjele spojiti kraj s krajem. Znala sam da se moram zaposliti i pomoći joj. Moji su se roditelji razveli jer su prestali biti zainteresirani jedno za drugo. Mislim da to ima veze s očevim karakterom, no sigurno su obje strane griješile. Unatoč svemu, trebao je uvijek biti uz svoje dijete, a on me ostavio - kazala je glumica.

- Oca sam viđala rijetko. Vidjela sam ga jednom kad sam imala devet godina, pa onda kad mi je bilo 13 jer sam došla u Istanbul posjetiti tetu. Vidjeli smo se još jedanput i nakon toga trećeg susreta nisam ništa čula o njemu. Mislim da sam se ja brinula o njemu puno više nego on o meni. Upravo zato sam pomalo agresivna. Nikad nisam plakala zato što nemam oca, no to ne znači da u meni ne postoji bolna rana. Mama se nakon razvoda više nije udavala. Njezin život sam ja, a moj život postao je njezin - ispričala je Afra.

---

image

Mert Ramazan Demir

Nova TV
---

A svi koji su imali prilike upoznati Merta Ramazana Demira slažu se kako je potpuna suprotnost liku razvratnog i razmaženog bogataša Ferita Korhana kojeg je utjelovio u "Zlatnom kavezu".

Da nije postao glumac, kaže, vjerojatno bi bio profesionalni sportaš. Mert je odrastao u gradu Şileu nedaleko od Istanbula, kao peto dijete trgovca i domaćice. U glumu se zaljubio sa sedamnaest godina.

‘Nisam očekivao...‘

– U to vrijeme sam živio s bratom koji je studirao u gradu Denizliju. S iskrenom znatiželjom i interesom čitao sam Hamleta i ponavljao njegove rečenice u sobi. Vjerujem da je to bio trenutak kad sam shvatio da želim biti glumac. Naravno da su na razvoj moje osobnosti utjecali roditelji, ali u umjetničkom smislu sam se trudio izgraditi sam. Ta moja borba traje i danas, kazao je glumac, diplomirani komunikolog, koji je visok 178 centimetara, a njegove tople tamne oči ženama su naprosto neodoljive.

Svjestan je kako mu je uloga Ferita promijenila život.

- Prije negoli je ovaj projekt počeo, ja sam bio sasvim drugačiji muškarac. No kada sam počeo igrati Ferita, sve se promijenilo. Prvi tjedan na setu bio mi je težak jer se na snimanju ovakvog serijala sve odvija brzo i u trenu se možeš zateći nespreman. Ta me brzina u početku plašila, no kasnije sam se naviknuo i počelo mi se sviđati. Ferit je vrlo slojevit, on je mladić koji ima svoje hrabrosti i strahove, no te strahove uporno potiskuje i pravi se frajer. Iskreno, u početku nisam vjerovao da će serija biti toliki hit. Naravno da sam znao da će biti dobar projekt, ali nisam očekivao da će biti toliko dobar i jako popularan diljem svijeta - jednom je rekao Mert koji je otkrio i da se prije snimanja voli opuštati uz glazbu.

---

image

Ferit i Sejran (Mert Ramazan Demir i Afra Saraçoğlu)

Nova TV
------
image

Ferit i Sejran (Mert Ramazan Demir i Afra Saraçoğlu)

Nova TV
------
image

Ferit i Sejran (Mert Ramazan Demir i Afra Saraçoğlu)

Nova TV
---

---

PODSJETIMO SE...

Ovako je završila prva sezona

Halis Aga zatvori Ferita u garažu bez hrane i vode želeći da zaboravi Sejran. Abidin ga pušta i kaže mu da je Sejran jedina koju ima u životu, jer ga se osim obitelji sada i on odriče pošto mu nije rekao da se Suna udala.

Ferit stiže u Antep i tajno se sastaje sa Sejran koja je pod stalnim nadzorom Tarika. Odluče pobjeći tijekom noći.

Za to vrijeme Pelin šeće s majkom uz Bospor. Otrgne joj se iz ruke i sve upućuje na to da se bacila u more jer se vidi komad odjeće kako pluta na mjestu gdje se vjeruje da je skočila i ubila se.

Halis agu pronalaze u sobi onesviještenog kako u ruci drži sliku Ferita i Sejran s njihova vjenčanja.

Esme s velikim kuhinjskim nožem stoji iznad Kazima koji spava i želi mu probosti vrat.

Ferit i Sejran bježe, no vidi ih Tarik koji Ferita upuca u leđa.

Ferit leži krvav na ulici dok ga uplakana Sejran grli. U jednom trenutku zatvara oči. Umire li Ferit...?

---

[event] => stdClass Object ( [BeforeDisplay] => [AfterDisplay] => [AfterDisplayTitle] => [BeforeDisplayContent] => [AfterDisplayContent] => [OCMBeforeDisplay] => [OCMAfterDisplay] => [OCMAfterDisplayTitle] => [OCMBeforeDisplayContent] => [OCMAfterDisplayContent] =>
Nova TV Nova TV Nova TV Nova TV Nova TV Nova TV Nova TV
Nova TV

Ferit i Sejran (Mert Ramazan Demir i Afra Saraçoğlu)

Nova TV

Nukhet (Binnur Kaya) i njezin sin Kaya (Taro Emir Tekin) novi su likovi u drugoj sezoni.

Nova TV

Mert Ramazan Demir

Nova TV

Ferit i Sejran (Mert Ramazan Demir i Afra Saraçoğlu)

Nova TV

Afra Saraçoğlu

Nova TV

Ferit i Sejran (Mert Ramazan Demir i Afra Saraçoğlu)

Nova TV

Ferit i Sejran (Mert Ramazan Demir i Afra Saraçoğlu)

[OCMUserDisplay] => [OCMCommentsCounter] => [OCMCommentsBlock] => ) [jcfields] => Array ( ) [image] => [imageWidth] => 600 [comments] => Array ( ) [absoluteURL] => https://slobodnadalmacija.hr/scena/tv-reality/vraca-se-serija-koja-je-zaludila-hrvate-a-u-novim-nastavcima-bit-ce-svega-imamo-detalje-zlatnog-kaveza-1352009 [emailLink] => /component/mailto/?tmpl=component&template=site&link=684d4c6d58fc3980cd92d243459e23323b772e87 [twitterURL] => http://twitter.com/intent/tweet?text=Vratila+se+serija+koja+je+zaludila+Hrvate%2C+a+u+novim+nastavcima+bit+%C4%87e+svega%21+Imamo+detalje+%E2%80%98Zlatnog+kaveza%E2%80%98...&url=https%3A%2F%2Fslobodnadalmacija.hr%2Fscena%2Ftv-reality%2Fvraca-se-serija-koja-je-zaludila-hrvate-a-u-novim-nastavcima-bit-ce-svega-imamo-detalje-zlatnog-kaveza-1352009 [socialLink] => https%3A%2F%2Fslobodnadalmacija.hr%2Fscena%2Ftv-reality%2Fvraca-se-serija-koja-je-zaludila-hrvate-a-u-novim-nastavcima-bit-ce-svega-imamo-detalje-zlatnog-kaveza-1352009 )
Array ( [1] => stdClass Object ( [id] => 2 [name] => Superscript Title [value] => NAPETO JE, NAPETO [type] => textarea [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 2 [alias] => SuperscriptTitle ) [3] => stdClass Object ( [id] => 61 [name] => Contains Infographic [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 4 [alias] => contains_infographic ) [4] => stdClass Object ( [id] => 62 [name] => Without ads [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 5 [alias] => Withoutads ) [5] => stdClass Object ( [id] => 63 [name] => Photo gallery [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 6 [alias] => Photo_gallery ) [6] => stdClass Object ( [id] => 64 [name] => Promo [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 7 [alias] => promo ) [8] => stdClass Object ( [id] => 67 [name] => Contains video [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 9 [alias] => contains_video ) [9] => stdClass Object ( [id] => 68 [name] => Premium content [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 10 [alias] => premium_content ) [10] => stdClass Object ( [id] => 69 [name] => Exclude comments [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 11 [alias] => exclude_comments ) [11] => stdClass Object ( [id] => 70 [name] => Open link in new window [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 12 [alias] => open_link_in_new_window ) [12] => stdClass Object ( [id] => 71 [name] => Horizontal crop of the main photo [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 13 [alias] => horizontal_crop_of_the_main_photo ) [13] => stdClass Object ( [id] => 73 [name] => No-index [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 15 [alias] => no_index ) [14] => stdClass Object ( [id] => 74 [name] => No-cache [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 16 [alias] => no_cache ) [15] => stdClass Object ( [id] => 77 [name] => Don't show on the front page [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 17 [alias] => dont_show_on_the_front_page ) [16] => stdClass Object ( [id] => 78 [name] => Related on bottom [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 18 [alias] => related_on_bottom ) [17] => stdClass Object ( [id] => 79 [name] => Live button [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 19 [alias] => live_button ) [26] => stdClass Object ( [id] => 87 [name] => Instant articles [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 28 [alias] => instant_articles ) [27] => stdClass Object ( [id] => 91 [name] => S preporučuje [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 29 [alias] => s_preporucuje ) [28] => stdClass Object ( [id] => 92 [name] => S voli [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 30 [alias] => s_voli ) [29] => stdClass Object ( [id] => 93 [name] => Layout with three photos [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 31 [alias] => layout_with_three_photos ) [30] => stdClass Object ( [id] => 94 [name] => Gallery in the article [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 32 [alias] => gallery_in_the_article ) [31] => stdClass Object ( [id] => 95 [name] => Required views [value] => 0 [type] => textfield [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 33 [alias] => required_views ) [32] => stdClass Object ( [id] => 96 [name] => FullHD image [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 34 [alias] => fullhd_image ) [33] => stdClass Object ( [id] => 97 [name] => City Select [value] => (0) [type] => select [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 35 [alias] => CitySelect ) [34] => stdClass Object ( [id] => 98 [name] => Paid Article [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 36 [alias] => paid_article ) [35] => stdClass Object ( [id] => 99 [name] => SD na licu mjesta [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 37 [alias] => SD_na_licu_mjesta ) )
StoryEditorOCM
TV&RealityNAPETO JE, NAPETO

Vratila se serija koja je zaludila Hrvate, a u novim nastavcima bit će svega! Imamo detalje ‘Zlatnog kaveza‘...

Piše VInko Paić
2. siječnja 2024. - 08:54

Popularna turska serija "Zlatni kavez", koja je na ljeto u Hrvatskoj prikovala gledatelje uz male ekrane, od prvog dana 2024. vratila se na Novu TV.

Druga sezona u Turskoj se počela emitirati u rujnu i još uvijek traje. Tamo se svaka epizoda prikazuje jednom tjedno i traje oko 2 i pol sata, dok će Nova TV jednu originalnu epizodu (dosad je emitirano 16 epizoda druge sezone) skratiti i prikazivati u nekoliko nastavaka te emitirati radnim danima.

Priča o Sejran, djevojci iz Gaziantepa koju obitelj prisilno uda za bogatog istanbulskog momka Ferita Korhana, veliki je hit gdje god se prikazuje. Samo u našoj zemlji njhove je dogodovštine pratilo više od pola milijuna gledatelja, a "Zlatni kavez" postao je i najprodavanija turska serija za inozemno tržište.

Fanovi mogu odahnuti

Početkom...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
12. svibanj 2024 00:38