Ticker 1

Prijelomna vijest

Ticker 2

Prošlo je tužnih mjesec dana otkako više nisi s nama naša voljena

ANA ŠULJAK

Život nestane u trenu, ali ljubav i sjećanje na tebe ostaju zauvijek. Svojim životom, životom jednostavne i plemenite majke, žene bila si nam primjer kako treba živjeti ovozemaljski život. Zahvaljujemo rodbini, prijateljima, svima koji su nam osobno ili pismeno izrazili sućut, svima koji su dostojanstveno ispratili našu voljenu majku. Tvoja djeca Počivaj u miru Božjem!
Dana 1.IV.2020. godine navršilo se tužnih mjesec dana od smrti našeg voljenog

NEDILJKO ŠIPIĆ

(Vučin)
Ovim putem se zahvaljujemo svoj rodbini, prijateljima, susjedima i znancima koji su bili uz nas u našim teškim trenucima, te našeg voljenog ispratili na vječni počinak i njegov grob okitili cvijećem. Zahvalna obitelj. Počivao u miru Božjem.
Prošlo je mjesec dana od kada nas je napustio naš dragi

EDUARD TUDOR

Od srca zahvaljujemo rodbini, prijateljima, susjedima te svima koji su prisustvovali ispraćaju našeg voljenog Edija i bili nam velika podrška. Hvala na toplim riječima, cvijeću i pismima. Duboko smo dirnuti izraženom sućuti. Zahvaljujemo svećenicima sv. Andrije i fra Stipici Grgasu na obredu i molitvi. Hvala njegovoj dragoj klapi Trogir koja ga je ispratila pjesmom. Zahvalna obitelj Počivao u miru Božjem.
Dana 2.IV. navršava se tužnih mjesec dana od smrti našeg voljenog

DRAGO ŠULJUG

Teška je spoznaja da više nisi s nama, ali živiš i dalje u našim srcima. Iskreno zahvaljujemo rodbini i svim dragim ljudima koji su bili uz nas u ovim teškim trenucima, pružili nam pomoć i utjehu, izrazili sućut te ispratili našeg voljenog na vječni počinak. Zahvalna obitelj Počivao u miru Božjem.
PRETHODNI DAN| NAREDNI DAN