Dana 11.IV. navršava se tužnih mjesec dana od kada nas je napustio naš voljeni i nezaboravni

ANTE (JOLA) ČEČUK

6.VIII.1940. – 11.III.2021.
Hvala svim dragim ljudima na dostojanstvenom ispraćaju, na usmenim i pismenim riječima utjehe, kao i onima koji nisu bili tu, ali su mislima i molitvama bili uz nas. Zahvalna obitelj. Počivao u miru Božjem.
Prošlo je tužnih mjesec dana od kada nas je napustila naša voljena

ANA BARTULOVIĆ

Izražavamo duboku zahvalnost rodbini, prijateljima i susjedima na izrazima sućuti i dostojanstvenom ispraćaju naše Ane. U mislima i molitvi zajedno njeni najmiliji. Počivala u miru Božjem.
Dana 10.IV.2021. navršava se tužnih mjesec dana otkako nas je napustio naš dragi suprug, otac, djed i pradjed

ANDRIJA PETRIĆ

1916. - 2021.
Dirnuti iskazanom pažnjom i poštovanjem iskreno zahvaljujemo rodbini, prijateljima, znancima i susjedima na usmenim i pismenim izrazima sućuti i na dostojanstvenom ispraćaju dragog nam Andrije. Hvala svima koji su njegov grob okitili cvijećem. Počivao u miru Božjem. Tvoji najmiliji
Dana 10.IV.2021. navršava se tužnih mjesec dana od kad nas je napustio naš voljeni

ANTE DRAGIČEVIĆ

Izražavamo duboku zahvalnost rodbini, prijateljima i susjedima na riječima utjehe i iskazanim izrazima sućuti. Hvala don Ivanu na dostojanstvenom ispraćaju i riječima utjehe. Hvala svima koji su uveličali ispraćaj našeg Ante i okitili njegovo vječno počivalište cvijećem. Zahvalna obitelj Misa zadušnica služit će se 10.IV.2021. u 17 sati u crkvi svetog Roka u Prapatnicama. Počivao u miru Božjem.
PRETHODNI DAN| NAREDNI DAN
10. travanj 2021 14:45