StoryEditorOCM
PanoramaTURSKA GLUMICA

Šeherezada iz serije 1001 noć otkrila kuharicu u sebi. S ovim receptom zajamčen je energetski početak dana

Piše Vijesti SD
29. veljače 2024. - 21:02

Turska glumica Berguzar Korel najveću slavu stekla je ulogom Šeherezade u seriji “1001 noć”, gdje je upoznala Halita Ergenca, koji joj je kasnije postao suprug, premda njihova priča nije imala najsjajniji početak.

Ipak, s vremenom su odoljeli svim izazovima u emotivnom odnosu, a kasnije su dobili i troje djece. Danas žive sretno u svom luksuznom domu. Berguzar i Halit mjesecima su renovirali kuhinju, koja je jedno od njenih omiljenih mjesta u kući, pa tu nastaju posebne kulinarske čarolije, piše Azra.ba.

Premda su njih dvoje dosta smršavili s pomoću posebne dijete, Berguzar se ne odriče kuhanja, a svoje recepte modificira tako da budu što zdraviji i nutritivno bogatiji za cijelu obitelj.

Berguzar je nedavno na svom Instagram profilu podijelila recept za doručak koji sprema subotom. Riječ je o zdravom obroku sa paprikom, lukom, jajima, tako da bi se moglo reći da je u pitanju njena verzija sataraša, uz koji je kombinirala salatu od rikole i avokada te neizostavnu kavu za početak dana.

 

Doručak po receptu Berguzar Korel

Sastojci:

 

jaja

paprika

mladi luk

avokado

malo oraha

rukola

maslinovo ulje

malo limuna

začini

 

Priprema:

U tavi na maslinovom ulju propržite nasjeckanu papriku i mladi luk. Dodajte malo pasirane rajčice. Začinite po ukusu. Jaja umutite, pa prelijte preko smjese u tavi i zapržite zajedno.

Pola avokada ogulite i uz nekoliko oraha servirajte u tanjur i dodajte sataraš. Rikolu pospite s malo limunovog soka i maslinovim uljem. Možete joj dodati i malo mladog sira, po ukusu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 13:51