Ticker 1

Prijelomna vijest

Ticker 2

Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je nakon kratke i teške bolesti napustio naš voljeni

MILORAD BALETIĆ

(BALE) 1948. - 2020.
Tiho je sahranjen u krugu obitelji. S ljubavlju i poštovanjem pamtit ćemo sve one trenutke dobrote, humanosti i topline koju je nesebično dijelio sa svima. Ožalošćeni: supruga Dragica, kćeri Ana i Marina, unuka Lucija, zet Ivan, sestra Milena te ostala tugujuća rodbina. Počivao u miru.
"Pa da mi je i dolinom smrti proći, zla se ja ne bojim, jer ti sa mnom." S tugom u srcu javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 30.III.2020. godine nakon kratke i teške bolesti napustio naš najdraži i voljeni sin, suprug, otac i brat

MARIJAN BABIĆ

BUBA pok. Ante -Tone 1959. - 2020. HRVATSKI DRAGOVOLJAC
Tiho je sahranjen u krugu najmilijih dana 2.IV.2020. godine na groblju Lovrinac. Za njim tuguju: supruga Suzana, kćeri Antonija i Marijana, majka Nediljka, sestre Marica, Ankica i Nada s obiteljima, brat Ivan i ostala tugujuća rodbina. Tvoju ljubav i dobrotu nosit ćemo zauvijek u našim srcima. Neka ti je laka hrvatska zemlja. Počivao u miru Božjem.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 4.IV.2020. godine napustio naš voljeni

BOŽO GUSIĆ

1939. - 2020.
Posljednji ispraćaj voljenog nam pokojnika obavit će se u krugu najuže obitelji dana 3.IV.2020. godine. Ožalošćeni: sin Davor, obitelj pokojnoga brata Slobodana, sestra Zorica s obitelji te ostala rodbina i prijatelji. Počivao u miru Božjem.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 2. travnja 2020. godine preminula naša draga

DANICA VLATKOVIĆ

1938. - 2020.
Posljednji ispraćaj drage nam pokojnice obavit će se u krugu najuže obitelji. Ožalošćeni: sinovi Sretan i Zoran, kći Sanita, nevjesta Vesela, zet Niki, unučad Vlaho s obitelji, Nina, Anđela, Renea, Mario i Kristina, sestre Marija (Marica) s obitelji i Ana s obitelji, obitelj pok. brata Mile, obitelj pok. sestre Nede, obitelj pok. sestre Jelisave te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji. Počivala u miru Božjem.
S tugom u srcu javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 1.IV.2020., blago u Gospodinu, preminula naša voljena

IVKA KLARIĆ

ud. Zvone (Šogora) 1923. - 2020.
Tiho je sahranjena u četvrtak, 2. travnja, na mjesnom groblju Sustipan u Sumpetru. Ožaloščćeni: obitelj pok. sina Ante, kćer Mandalena s obitelji, te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji Zbog trenutne situacije molimo biti oprošteni od posjete kućnog žalovanja. Počivala u miru Božjem.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 1.IV.2020. preminuo naš voljeni

JOSIP RIBIČIĆ

pok. Ante 1963. - 2020.
Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika obavit će se dana 3.IV.2020. u krugu njegovih najmilijih. Ožalošćeni: braća Mirko, Srećko i Ivica s obitelji, teta Ljuba s obitelji, ujac Ivan s obitelji, obitelj pok. strica Jerka, obitelj pok. tete Nede Sokol te ostala mnogobrojna rodbina. Počivao u miru Božjem.
S vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni dana 31.III.2020. sklopio je svoje oči blago u Gospodinu naš voljeni otac, djed i punac

MARTIN SUČIĆ

1934. - 2020.
Tihi ispraćaj obavljen je u krugu njegovih najmilijih na mjesnom groblju Sv. Josipa u Kaštel Novom. Ožalošćeni: kći Snježana s obitelji, te ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Zbog novonastale situacije molimo biti oprošteni od posjete kućnog žalovanja. Počivao u miru Božjem!
Tužnog srca javljamo rodbini i prijateljima da nas je dana 1.IV.2020. napustio naš voljeni suprug, otac i dide

PERO OSTOJIĆ

KAPITAN 1928. - 2020.
Pogreb u krugu obitelji održat će se na mjesnom groblju u Povljima. Ožalošćeni: supruga Asja, kći Marija, sin Ivo, unuci Marko i Mirta s obitelji, te ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Tamo gdje sad ideš nađi svoj mir kao šta si ga imao u radu, zemlji, maslinama i kamenu. Počivao u miru Božjem.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 1.IV.2020. nakon duge bolesti preminuo naš dragi

VINKO ŽARKOVIĆ

pok. Ivana 1961. - 2020. HRVATSKI BRANITELJ
Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika obavit će se dana 3.IV.2020. u krugu obitelji. Ožalošćeni: sin Ante s obitelji, kći Marina s obitelji, kći Kristina s obitelji, kći Ivana s obitelji, brat Ante s obitelji, sestra Marija s obitelji, sestra Ivanica s obitelji te ostala tugujuća rodbina. Počivao u miru Božjem.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 31.III.2020. godine napustio naš voljeni

VLADIMIR KELAM

pok. Josipa 1948. - 2020.
Posljednji ispraćaj našeg voljenog pokojnika obavljen je tiho u krugu svojih najmilijih dana 2.IV.2020. Ožalošćena obitelj. Počivao u miru Božjem.
Tužna srca i s bolom u duši javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 31.III.2020. okrijepljen Svetim sakramentima blago u Gospodinu napustio naš dragi otac, djed, brat i punac

IVAN BARAĆ

pok. Stanka rođ. 23.XI.1940.
Zbog trenutne situacije privremeni pogreb dragog nam pokojnika obavljen je u krugu najmilijih. Za njim tuguju: kći Ivana, unuka Marija, zet Nikša, brat Božo s obitelji, sestre Mila s obitelji i Iva, obitelji pok. sestara Dragice i Anke, obitelj Marušić-Kitić te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji. Počivao u miru Božjem.
Dana 28.III.2020. naš je suprug, pape, dida i pradida

DIPL. ING. ŽITOMIR ZAVOREO

17.VII.1929. - 28.III.2020.
našao svoj mir. Tiho smo ga ispratili u krugu najbližih, 2.IV.2020. Supruga Anka, kćeri Vedrana i Gordana, zetovi Hrvoje i Damir, unuci Željka sa suprugom Jurom, Bruno, Dora i Palma, te praunuk Frane, brat Joško s obitelji. Živjet će u našim sjećanjima i obiteljskim legendama.
S tugom u srcu obavještavamo rodbinu, prijatelje i znance da nas je u 71. godini života, nakon duge i teške bolesti, dana 31.III.2020. godine napustila naša voljena

MARA ŠAMANOVIĆ

rođ. Delić 1949. - 2020.
Tiho je sahranjena u krugu obitelji na groblju Kreševo – Katuni. Ožalošćeni: suprug Jozo, kćeri Sanela, Mirjana i Josipa, zetovi Mario i Tomislav, unučad Marin, Lucian, Mateo, Magdalena, Nikola, Victoria, Frane, Marina i Lovre, obitelj pokojnog brata Jerka, sestre Tone, File i Anđelka s obiteljima. Molimo biti oprošteni od žalovanja. Počivala u miru Božjem.
Dana 30.III.2020. napustio nas je naš dragi

MILAN (MILE) LEONTIĆ

1945. - 2020.
Tiho je sahranjen u krugu obitelji dana 1.IV.2020. na gradskom groblju Lovrinac. Pamtit ćemo sve one lijepe trenutke s ljubavlju i poštovanjem. Ožalošćeni: supruga Vanda, sinovi Goran i Marko, nevjeste Marijana i Tea, unučad Ivan, Karla, Mateo i Lucija. Počivao u miru Božjem.
S tugom i boli u srcu javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 30.III.2020. u 94. godini života napustio naš voljeni suprug, otac djed i pradjed

PROF.DR. MILAN ŠODAN

1927. - 2020.
Posljednji ispraćaj dragog pokojnika bit će tiho, u krugu najuže obitelji. Ožalošćena supruga Vera, sin Hrvoje, snaha Ivana, unuk Marko s obitelji i unuk Juraj. Počivao u miru Božjem.
Tužnog srca javljamo rodbini, prijateljima i znancima žalosnu vijest da je dana 31. ožujka 2020. godine blago u Gospodinu preminula u 80. godini života naša voljena supruga, majka, baka, prabaka i sestra

ANA RAK

žena Mile rođ. Svirčić
Pogreb drage nam pokojnice obavljen je u krugu obitelji na mjesnom groblju u Rakovu Selu. Ožalošćeni: suprug Mile, sin Dragan, kćeri Duška i Anita, nevjesta Lovorka, unučad Danijela s obitelji, Marin, Anđela s obitelji i Karolina s obitelji, braća Ante, Jere, Martin i Dane s obiteljima, sestre Luca i Neda s obiteljima te ostala tugujuća rodbina i prijatelji Počivala u miru Božjem.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 31. ožujka 2020. napustio naš voljeni suprug i otac

ANTE ANUŠIĆ

dip. ing. agr. 1947. - 2020.
Tiho je sahranjen u krugu najmilijih dana 1. travnja 2020. na groblju sv. Frane u Sinju. Ožalošćeni: supruga Nadica, sin Josip, kći Ana, zet Luka, obitelj pok. sestre Nade, obitelj Masnić i ostala rodbina. Počivao u miru Božjem.
Dobrota i milost pratit će mene sve dane života moga. U Gospodnjem ću domu prebivati kroz dane mnoge. PS. 23,1-6 Dana 1. travnja 2020. nakon duge i teške bolesti, okrijepljen svetim sakramentima blago preminuo u Gospodinu

ANTON JUREŠKIN (MARCELO)

1950. - 2020.
Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika obavit će se u krugu obitelji, na groblju Gospe od Milosti Kaštel Gomilica. Ožalošćeni: supruga Jagoda, sinovi Luka i Josip, kćer Antonia, nevjeste Kristina i Zrinka, unučad Rita, Lana i Tonči, obitelj pok. brata Milana, sestra Mirjana s obitelji, svastika Neda Grbeša s obitelji, šogorica Ružica Balek te ostala tugujuća rodbina i prijatelji Počivao u miru Božjem.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 31.III.2020. sklopio svoje umorne oči naš dragi

JOŠKO BUBLE

pok. Valentina 1931. - 2020.
Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika obavit će se dana 2.IV.2020. u krugu obitelji. Ožalošćeni: kći Nikica s obitelji, obitelj Svalina te ostala tugujuća rodbina Počivao u miru Božjem.
Dana 31.III.2020. preminula je naša plemenita i draga sestra i teta

MILICA ŽEVRNJA

1922. - 2020.
Sahranjena je tiho kako je i živjela dana 1.IV.2020. u krugu njenih najmilijih na groblju u Dugopolju. Počivala u miru Božjem!
Tužna srca javljamo rodbini, prijateljima i znancima žalosnu vijest da je dana 31. ožujka 2020. godine preminuo u 65. godini života naš mili, nezaboravni i voljeni

PAŠKO VRČIĆ

pok. Paška 1955. - 2020.
Pogreb našeg dragog obavljen je u krugu obitelji na gradskom groblju Sv. Ana u Šibeniku. Ožalošćeni: kćer Dolores, brat Frane s obitelji, sestra Anći s obitelji, sestra Marica s obitelji, šura Miljenko s obitelji, svastika Ivanka s obitelji, prijatelj Joško sa suprugom Nadom te ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Počivao u miru Božjem.
S tugom u srcu javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 1.IV.2020. preminula naša draga majka, baka i punica

PETRA POJE

ud. Alojza rođ. Jeličić 1935. - 2020.
Tiho je sahranjena u krugu obitelji. Ožalošćeni: kći Vjekoslava, zet Slobodan, unuci Marin Alojz i Ivana te rodbina i prijatelji. Bit ćeš zauvijek u našim srcima. Počivala u miru Božjem.
S tugom u srcu javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 31.III.2020. blago u Gospodinu preminuo naš voljeni

STJEPAN UJEVIĆ - NADAN

5.III.1959. - 31.III.2020.
Pogreb dragog pokojnika održat će se u krugu najuže obitelji. Ožalošćeni: supruga Ivka, sin Ante, kćeri Antonija, Ivana i Sabina sa suprugom Ivanom, unuke Marija i Matea, sestra Iva Lovrić s obitelji, stric Miljenko s obitelji, obitelj pok. Luke Ujevića (Perinova) te ostala rodbina i prijatelji Počivao u miru Božjem.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 30.III.2020. godine preminula naša voljena

VOJKA BLAGAIĆ

1954. - 2020.
Sahranjena je tiho u krugu obitelji dana 1.IV.2020. godine na mjesnom groblju u Donjem selu, otok Šolta. Ožalošćeni: sestra Sonja, zet Goran i nećaci Saša i Gorana s obiteljima te ostala rodbina i prijatelji. Počivala u miru.
PRETHODNI DAN| NAREDNI DAN