StoryEditorOCM
Životspas za sve mame!

Sonja Buzov: ‘Već nakon prvog korištenja postao je moj saveznik. Ono sjedim, gledam ga i mislim se je li ovo realno‘

Piše SPONZORIRANI SADRŽAJ
10. studenog 2023. - 10:23

Naša poznata influencerica Sonja Buzov pomaže trudnicama i mladim mama u njihovo najkrhkije doba, educira trudnice o postpartumu i dojenju te ženama pomaže da u majčinstvo krenu s većim samopouzdanjem. I sama je majka dvoje mališana, za sve mame donosi i dnevnu dozu smijeha na svom Instagram profilu gdje prikazuje roditeljstvo bez filtera, a umjesto kreativnog nereda u svoj dom uvodi organizirani red, ali - ovaj put uz ogromnu pomoć!

– Naš dom od kada imamo djecu izgleda skroz drugačije ili bar ono što je od njega ostalo – sa smiješkom će Sonja.

image
Paun Paunovic/Cropix
image
Paun Paunovic/Cropix

– Uz predivni miris beba koji ga je ispunio prije par godina, u njega se ušuljala i hrpa igračaka, mrvica, čokoladne ruke posvuda, ostaci plastelina, tragovi tempera i vodenih boja, komadići ručka po podu i tragovi tenisica nakon parka ili kiše. Ritam života me često nosi na način da na kraju dana ne znam jesam li došla ili pošla. Rekla bih, klasični život jedne mame, sa svim ljepotama koje majčinstvo donosi, a ponekad i kaosom – iskreno će Sonja.

I dok mališani uživaju u svojoj omiljenoj aktivnosti - igri, prioriteti su joj, kaže Sonja, usisan i čisti pod, najviše zbog mrvica koje uvijek pronađu put do poda, prašine, kamenčića koje mališani donesu iz parka, ali i ostataka hrane. Danas je njezin dom uvijek čist kao suza zahvaljujući novom čudu tehnologije!

image
Paun Paunovic/Cropix

– iRobot Roomba je već nakon prvog korištenja postao moj saveznik. Ono sjedim, gledam ga i mislim se: "Je li ovo realno? Pa on je ja, samo ne komentira ‘Kako je moguće da ste ovolikom brzinom sve zaprljali‘" iRobot sam vidjela online, ali i neke moje prijateljice ga imaju. Zanimljivo je bilo kako su sve one iRobot opisale s istom riječju – spas! Model Roomba Combo i5 svidio mi se jer, osim klasičnog usisavanja, ima i spremnik vode pa je zamijenio klasično pranje podova sa štapom i krpom. Najviše mi se sviđa što mi štedi vrijeme, jednostavan je za korištenje, radi dobro na različitim površinama, mogu ga uključiti i kad nisam kući, bez straha da će se negdje zavući i ostati zarobljen. Kod prvog paljenja, napravi mapiranje prostorija u kojima će se koristiti pa se odlično snalazi u prostoru. Ne zapinje u kutovima i super izbjegava sve ono što se nalazi na podu, a što se trudim održati na životu. Ima spremnik vode i krpu pa odlično odradi i pranje poda – oduševljeno će Sonja i dodaje kako ga ne bi mijenjala ni za što jer joj uštedi ogromnu količinu vremena i energije.

image
Paun Paunovic/Cropix

Roomba Combo serije i5 tehnološki je savršen robotski usisivač i perač tvrtke iRobot, vodeće u proizvodnji robotike. Govorimo o 2u1 verziji uređaja koji je već oduševio korisnike zato što može usisavati ili istovremeno usisavati i prati vaše domove jednostavnom zamjenom spremnika i naprednom navigacijom. Zamislite, vi sjedite, odmarate, a on umjesto vas usisava prašinu i svu prljavštinu te ostatke hrane s glatkih podova, ali i sagova, služeći se glavnom i bočnom četkom za čišćenje zidova i kutova.

Vrhunska tehnologija omogućava iRobot Roombi i pamćenje rasporeda vašeg doma i inteligentno čišćenje po željenoj sobi ili katu. Nakon završenog čišćenja vam šalje mapu očišćenog prostora. Ma stvarno, spas za svačiji dom!‘‘

image
Paun Paunovic/Cropix
image
Paun Paunovic/Cropix

– Tempo života je takav da nam često tijekom dana ne ostane puno vremena koje ćemo kvalitetno provesti s djecom i to ponekad za mene zna biti opterećujuće jer sve ono što im damo dok su mali, naše vrijeme i posvećenost ostat će dio njih i oblikovat će ih u odrasle osobe koje će postati dok mi trepnemo dva puta. Pa dok naš iRobot radi mi imamo više vremena za njih, bez da čistoća doma ‘‘pati” - zaključuje Sonja, ponosna korisnica napredne iRobot tehnologije.

Roomba Combo i5(i5172)

Serija Roomba Combo i5 kombiniranih robotskih usisavača i perača podova može usisavati ili istovremeno usisavati i prati jednostavnom zamjenom spremnika. Uređaj dolazi u paketu s dva spremnika. Jedan spremnik dizajniran za suho čišćenje koji koristite za usisavanje, a zamjenom spremnika imate istovremeno suho čišćenje i mokro pranje podova. Bilo da trebate samo usisati ili obrisati pod robotski usisavač i perač Roomba Combo i5 može učiniti jedno ili oboje. 

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 03:17