StoryEditorOCM
ŽivotIrobot kvaliteta

Iskoristite Božićne popuste na vrhunske iRobot robotske usisavače

Piše Native
15. prosinca 2023. - 08:00

U ovo doba godine, kada se srca pune toplinom blagdanske atmosfere, dolazi trenutak darivanja onima koje najviše volimo. Odabir savršenog božićnog poklona postaje važan izraz ljubavi i pažnje prema najbližima. U ovoj sezoni darivanja, istražujemo umjetnost pronalaženja idealnog poklona koji će unijeti radost i osmijeh na lica onih koji nam najviše znače.

U potrazi za božićnim poklonom koji će ne samo razveseliti, već i unaprijediti svakodnevni život najbližih, ne možemo zaobići revolucionarnog čistača iRobot Roombu. Ovaj inovativan robotski usisavač nije samo kućni uređaj, to je prijatelj u brizi za kuću koji oslobađa dragocjeno vrijeme za druge stvari koje volimo raditi.

 

Dok se blagdanski ugođaj širi po domu, Roomba radi neumorno, čisteći podove s lakoćom. Njezina sposobnost autonomnog kretanja i preciznog čišćenja čini je saveznikom u održavanju blistavog doma, posebno kada se obitelj i prijatelji okupe za zajedničko slavlje. S Roombom, svaka prostorija postaje pozornica za blagdansku radost, a poklon postaje dugoročna investicija u udobnost i čistoću doma najbližih. Poklonite bliskim osobama više vremena za uživanje u trenucima zajedništva, a manje brige o čišćenju. S iRobot Roombom, darujete ne samo praktičan uređaj već i osjećaj olakšanja i ljubavi prema onima koji vam najviše znače.

Ako još ne posjedujete iRobot kućnog pomoćnika, sada je pravo vrijeme da zaronite u iRobotov svijet autonomnog čišćenja i osigurate si blistavu atmosferu za nadolazeće blagdane povodom kojih je iRobot pripremio primamljive popuste. Sve o njima pročitajte u nastavku.

Roomba Combo i5(i5178)

Nova serija Roomba Combo i5 kombiniranih robotskih usisavača i perača podova može usisavati ili istovremeno usisavati i prati jednostavnom zamjenom spremnika. Uređaj dolazi u paketu s dva spremnika. Jedan spremnik dizajniran za suho čišćenje koji koristite za usisavanje, a zamjenom spremnika imate istovremeno suho čišćenje i mokro pranje podova s naprednom navigacijom. Bilo da trebate samo usisati ili obrisati pod robotski usisavač i perač Roomba Combo i5 može učiniti jedno ili oboje. Iskoristite Božićni popust te kupite Roombu Combo i5(i5178) po akcijskoj cijeni od 399,90 € (redovna cijena 449,90 €). 

Roomba Combo j5(j5176)

Serija Roomba Combo j5 kombiniranih robotskih usisavača i perača podova može usisavati ili istovremeno usisavati i prati jednostavnom zamjenom spremnika. Uređaj dolazi u paketu s dva spremnika. Jedan spremnik dizajniran za suho čišćenje koji koristite za usisavanje, a zamjenom spremnika imate istovremeno suho čišćenje i mokro pranje podova s naprednom navigacijom. Roomba Combo j5 identificira i izbjegava prepreke u Vašem domu poput izmeta kućnih ljubimaca ili kablova za punjenje te nastavlja čistiti dalje. Kada Roomba® Combo j7 prvi puta snimi prepreku “PrecisionVision“ navigacija šalje Vam obavijest na iRobot® Home mobilnu aplikaciju kako biste robotskom usisivaču naredili da prepreku izbjegne jednom ili da ju izbjegava i u budućnosti. Roomba Combo™ j5 robotski usisavač i perač ne samo da uči vaš dom; na njega reagira u stvarnom vremenu. Iskoristite BLACK NOVEMBER popust te kupite Roombu Combo j5(j5178) po akcijskoj cijeni od 599,90 € (redovna cijena 699,90 €). 

 

Roomba Combo j7+(c7558)

Predstavljamo Vam najnapredniji 2u1 robotski pomagač. U skladu s inovacijom na koju smo navikli iRobot je sada predstavio prvi pravi hands-free 2u1 robotski kućni usisavač koji sadrži i vlažnu krpu s ručicom za podizanje. Kada se Roomba Combo j7+ približi tepisima, potpuno podiže ručicu koja sadrži mokru krpu do vrha robota – kao da se radi o kabrioletu koji preklopi gornji dio.  Tako zaštiti vaše tepihe od prljanja i močenja. Kad dođe s tepiha, ručica ide dole i nastavi se i mokro pranje. Ovaj novi robot također ima novi operativni sustav iRobot OS 5.0 i tehnologiju SmartScrub koja omogućuje ribanje podova pokretima naprijed-nazad, baš onako kako biste to i vi učinili. Odlikuje ga i najnaprednija navigacija. Dizajniran za domove raznih podova u kojima se izmjenjuju tepisi, prostirke i tvrdi podovi te za one koji žele usisavač koji također pere pod. Iskoristite Božićni popust te kupite Roombu Combo j7+(c7558+) za 949,90€ (redovna cijena 1.049,90€).

Uz navedene artikle, povodom Božića na popustu se nalaze i brojni drugi uređaji: Roomba Combo i5+(i5578), Roomba j9+(j9558), Braava jet m6132. Cijelu ponudu možete provjeriti u iRobotovom webshopu.

Prepustite se Božićnom duhu, razveselite sebe i svoje bližnje novim robotskim usisavačem ili peračem podova iz iRobota. Iskoristite poseban božićni popust za kupovinu jednog od modela Roombe. Akcijske cijene vrijede do 31.12.2023 ili do isteka zalihe. Količine su ograničene! Akcija vrijedi na iRobot prodajnim mjestima (iRobot kiosk u City Center One u Splitu i iRobot kiosk u Arena centru u Zagrebu) te u web trgovini www.irobot.hr.

Za više informacija možete i nazvati na 091 607 0006 ili poslati email na info@irobot.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 02:05