StoryEditorOCM
HrvatskaPOSLJEDNJE ZBOGOM

Goran Šarić, čovjek kojeg je usmrtio bivši ministar Banožić, pokopan je u rodnoj Privlaci

Piše VIJESTI SD
13. studenog 2023. - 20:45

Goran Šarić, otac dvije djevojčice koji je bio za volanom kombija u koji se svojim Nissan Terranom zabio sada već bivši ministar Mario Banožić, pokopan je u rodnoj Privlaci.

- Uvijek kada netko mlad ode svi govorimo kako je bio dobar, ali Goran je stvarno bio takav. Uljudan, pristojan i vrijedan čovjek, kojeg poznajem još od djetinjstva, jer sam mu predavao kemiju, fiziku, prvu pomoć i obranu i zaštitu, a bio sam mu i trener u našoj rukometnoj sekciji. Nikada nisam čuo nikoga tko je na njega imao bilo kakvu primjedbu, a uvijek se isticao odgovornim društvenim ponašanjem. Kada nas je ljetos poharalo nevrijeme i kada su nam kuće ostale bez krovova, on je išao redom i uz svoj posao od kojeg je živio dodatno i pomagao ljudima da se saniraju posljedice nevremena, kazao nam je Marko Vidović, umirovljeni nastavnik fizike i kemije u mjesnoj osnovnoj školi o svom bivšem učeniku i sumještaninu.

Šarić je bio vlasnik obrta za građevinske radove, a od ljudi koji su ga poznavali iz viđenja doznali smo da je bio iznimno vrijedan radnik, ali i odani obiteljski čovjek, koji je obožavao svoje dvije kćeri.

Privlaka, inače, živi jednu od najtragičnijih godina u svojoj povijesti, jer je ovo već četvrti tragični smrtni slučaj neke mlađe osobe iz ovog sela u ovoj godini.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 20:07