stdClass Object ( [id] => 1174276 [title] => Pripadnici krim miljea u Splitu i Dugopolju brutalno odmjerili snage: sukobljene ekipe predvode Kiki i Čuba, nakon tučnjava ostala je samo krv na asfaltu [alias] => pripadnici-krim-miljea-u-splitu-i-dugopolju-brutalno-odmjerili-snage-sukobljene-ekipe-predvode-kiki-i-cuba-nakon-tucnjava-ostala-je-samo-krv-na-asfaltu [catid] => 243 [published] => 1 [introtext] => [fulltext] =>

Nastavljaju se sukobi među pripadnicima krim miljea sa šireg splitskog područja, rade šake, razbijaju se glave i potežu se pištolji. Za sada se sve okončava lakšim ozljedama i nema ni jedne strijelne rane, ali je pitanje dana, točnije noći, kada će se situacija promijeniti.

Incidenti su krenuli u ljeto prošle godine od kada su se u Splitu i Solinu nizali:uhićenja zbog oružja, podmetanje ručne bombe pod automobil, sukob unutar i ispred teretane, dvije paljevine ukupno 20 vozila u garažama na Pujankama. Najteže kazneno djelo dogodilo se prošlog mjeseca smaknućem Petra Vuknića, optuženog kao trećeg čovjeka zločinačke iz Splita, kojeg je iz pištolja usmrtio Dragomir Petrović Buvel, osuđivan zbog pljačke u Njemačkoj kada je brutalno ozlijeđena 90-godišnja starica.

Zbog bojazni da smrću Petra Vuknića nije ništa okončano, nego tek počinje, policija je odmah uključila dodatne snage u čuvanje osoba za koje su procijenili da su mete te njihovih obitelji. Unatoč tome, susrete i sukobe teško je predvidjeti i spriječiti što se pokazalo i prošlog vikenda.

Noći s petka na subotu i subote na nedjelju obilježila su dva sukoba, jedan u lokalu u Dugopolju, drugi ispred kafića na splitskim Gripama. Policija, unatoč ustrajnim naporima svih sudionika da zaniječu ikakav incident, danima minuciozno skuplja dokaze i ne odustaje.

Neslužbeno saznajemo kako je sve došlo do njih i sa čim barataju istražitelji te o čemu se priča na ulici. Naime, na Hitnom prijemu u Splitu dvojici muškaraca su u subotu sanirane ozljede glave, a unatoč njihovim izjavama kako su ih zadobili nesretnim slučajem, kategorizirane su kao sumnjive.

Kako protokol i nalaže, o tome je obaviještena policija kojoj je dodatno zvono za uzbunu bilo što je jedna od te dvije osobe Kristijan Stojanović (41) zvani Kiki. Stari poznanik policije, pravomoćno osuđivan zbog dilanja i pokušaja ubojstva.

---

image
Kristijan Stojanović
---

Trenutno je nad njim u tijeku postupak za teško ubojstvo Ive Stipetića (22) na Kočinjem brdu iznad Klisa početkom prosinca 2010. godine. Provedena su tri suđenja, na prvom je osuđen na 14 godina te je presuda ukinuta, na drugom je oslobođen, ali je i ta presuda ukinuta te je 2019. godine ponovno oslobođen krivnje, ali je odluka još uvijek nepravomoćna.

Drugi ozlijeđeni je 42- godišnjak poznat najviše po prometnim prekršajima i po popularnom dugopoljskom kafiću Sheriff, kojeg nije formalni vlasnik. Upravo taj dio njegovog profila, koji ga povezuje s lokalom, poklopilo se s pričama da su ozljede i nastale tamo. 

Međutim, u Dugopolju vlada zavjet šutnje i policija će imati dosta teškoća naći osobu voljnu da potvrdi da se tamo zaista nešto zbilo da bi mogli napisati formalnu prijavu. Nešto više sreće možda će imati s tučnjavom u Splitu, ispred kafića Moon, koju su gledali gosti i osoblje kroz staklene stijenke.

Nakon masovnog brutalnog mlaćenja, po dolasku policije na tlu su ostali samo tragovi krvi i kose. Ekipa za očevide izuzela je sve nađene biološke tragove iz kojih će izvući što više mogu, kako bi imali potvrdu nakon identificiranja svih sudionika.

Naime, dojavljeno je kako je i u tom sukobu sudjelovao Kristijan Stojanović s jedne strane, dok je s druge bila ista ekipa kao i u Dugopolju. U njoj je bilo nekoliko likova iz Crne kronike, ali nesporno je da se od njih najviše pisalo o Josipu Čubeliću (35) zvanom Čuba.

---

image
Josipa Čubelića policija je zbog pokušaja ubojstva, za koje je osuđen, tražila 2013. godine kada su objavili njegovu fotografiju
MUP
---

U dosjeu ima presudu od pet godina i dva mjeseca zatvora zbog pokušaja ubojstva Aleksandra Dimitrova, poznatijeg pod nadimkom Aco Rus, u travnju 2013. godine u Velebitskoj ulici te zbog opće opasne radnje i nedozvoljenog držanja oružja. Tijekom boravka u Zatvoru na splitskim Bilicama napao ga je Ante Bilić iz Splita, boksač osuđen za ubojstvo iz pištolja Marjana Bilića Kovačevića na 12 godina zatvora.

Njih dvojica su se prvo sukobili u ćeliji što su prekinuli pravosudni policajci. Nakon toga su razdvojeni, ali je Bilić nakon par dana  hodniku napao s leđa i udario šakom Čubelića dok je telefonirao.

Napadač je premješten u zatvor u Šibeniku, a Čubelić je odslužio četiri godine nakon kojih je pušten na uvjetnu slobodu. Policija ga je 2017. godine dovodila u vezu s ranjavanjem Marija Bečića, bivšeg Mister turizma Dalmacije, koji je izrešetan po nogama na raskrižju ispred lokala Maleni u Srinjinama.

Osim dvojice opisanih, u događajima preko vikenda sudjelovalo je još osoba s kaznenom evidencijom od kojih su dvojica prije dva tjedna bili sudionici sukoba u lokalu u Sv. Kaju u Solinu kada su pronađena dva pištolja: Nandi Teklić (44) i Tonći Čulić (28). 

Teklić i Čulić su za sudjelovali u sukobu u Solinu dobili prekršajne prijave zbog remećenja javnog reda i mira. Za dva pištolja su dvojica muškaraca koji su bili s njima izjavili da su njihovi te su oni prijavljeni za nezakonito držanje oružja.

---

image
Na mjestu sukoba je nađeno dosta uzoraka
Cropix
---

Prije toga, zadnja presuda kojom je Teklić proglašen krivim za kazneno djelo je ona na osam mjeseci zatvora zbog premlaćivanja Leonarda I. u siječnju 2019. godine. Sud mu je u visinu kazne uračunao što je višestruki opći i specijalni povratnik, među ostalim i zbog istovjetnog kaznenog djela.

Mlađem se s Mihom Frančeskijem, zvanim Miho Munja, sudilo za pucanje i ranjavanje Nevena V., veterana Četvrte brigade i njegovog sina Ivana V. u ožujku 2019. godine u Splitu. Obojica su se nagodila, Frančeski na četiri godine zatvora zbog pokušaja ubojstva oca, a Tonći Čulić je za pokušaj nanošenja teške tjelesne ozljede sinu veterana dobio deset mjeseci zatvora te 10 mjeseci uvjetnog zatvora s rokom kušnje od tri godine.

Osim njih dvojice koji su bili na suprostavljenim stranama, u ekipi Kristijana Stojanovića bile su osobe poznate po krvnim deliktima, uhićenjima zbog kilograma kokaina, heroina i amfetamina speed. Na strani Josipa Čubelića su bili bivši boksač procesuiran zbog nasilnog kaznenog djela za što je u konačnici oslobođen te muškarac policiji poznat po pucanja iz kalašnjikova zbog neraščišćenih računa oko kupnje motocikla.

Ukratko, sve profili osoba koje pred policijom ili zanijeme ili dobiju akutnu amneziju.

---

Policija dobro ‘zagrizla‘

Iz PU splitsko-dalmatinske smo dobili službeni dio priče.

- U nedjelju oko 00.20 sati na javnoj površini u ulici Matice Hrvatske u Splitu je došlo do narušavanja javnog reda i mira, odnosno tučnjave između, za sada, nepoznatih osoba koje su se razišle do dolaska policije.

Na mjestu događaja je obavljen očevid i provodi se kriminalističko istraživanje kako bi utvrdili identitet sudionika, te činjenice i okolnosti događaja. U odnosu na dio Vašeg upita koji se odnosi na Dugopolje, nismo tijekom vikenda zaprimili prijavu sukoba u ugostiteljskom objektu, ali policija, kao što znate i u slučajevima javnog pogovora poduzima mjere i radnje u cilju utvrđivanja svih činjenica.

Policija je u subotu ujutro zaprimila informaciju iz bolnice kako su liječničku pomoć zatražila dva muškarca koji su zadobili porezotine na glavi, te se u odnosu na to provjeravaju navodi o načinu nastanka ozljeda. S obzirom da policija provodi kriminalističko istraživanje u ovom trenutku nismo u mogućnosti pružiti više informacija - naveli su.

---

[video] => [gallery] => [extra_fields] => Array ( [1] => stdClass Object ( [id] => 2 [name] => Superscript Title [value] => BURNE NOĆI [type] => textarea [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 2 [alias] => SuperscriptTitle ) [3] => stdClass Object ( [id] => 61 [name] => Contains Infographic [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 4 [alias] => contains_infographic ) [4] => stdClass Object ( [id] => 62 [name] => Without ads [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 5 [alias] => Withoutads ) [5] => stdClass Object ( [id] => 63 [name] => Photo gallery [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 6 [alias] => Photo_gallery ) [6] => stdClass Object ( [id] => 64 [name] => Promo [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 7 [alias] => promo ) [8] => stdClass Object ( [id] => 67 [name] => Contains video [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 9 [alias] => contains_video ) [9] => stdClass Object ( [id] => 68 [name] => Premium content [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 10 [alias] => premium_content ) [10] => stdClass Object ( [id] => 69 [name] => Exclude comments [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 11 [alias] => exclude_comments ) [11] => stdClass Object ( [id] => 70 [name] => Open link in new window [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 12 [alias] => open_link_in_new_window ) [12] => stdClass Object ( [id] => 71 [name] => Horizontal crop of the main photo [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 13 [alias] => horizontal_crop_of_the_main_photo ) [13] => stdClass Object ( [id] => 73 [name] => No-index [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 15 [alias] => no_index ) [14] => stdClass Object ( [id] => 74 [name] => No-cache [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 16 [alias] => no_cache ) [15] => stdClass Object ( [id] => 77 [name] => Don't show on the front page [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 17 [alias] => dont_show_on_the_front_page ) [16] => stdClass Object ( [id] => 78 [name] => Related on bottom [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 18 [alias] => related_on_bottom ) [17] => stdClass Object ( [id] => 79 [name] => Live button [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 19 [alias] => live_button ) [26] => stdClass Object ( [id] => 87 [name] => Instant articles [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 28 [alias] => instant_articles ) [27] => stdClass Object ( [id] => 91 [name] => S preporučuje [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 29 [alias] => s_preporucuje ) [28] => stdClass Object ( [id] => 92 [name] => S voli [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 30 [alias] => s_voli ) [29] => stdClass Object ( [id] => 93 [name] => Layout with three photos [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 31 [alias] => layout_with_three_photos ) [30] => stdClass Object ( [id] => 94 [name] => Gallery in the article [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 32 [alias] => gallery_in_the_article ) [31] => stdClass Object ( [id] => 95 [name] => Required views [value] => 0 [type] => textfield [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 33 [alias] => required_views ) [32] => stdClass Object ( [id] => 96 [name] => FullHD image [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 34 [alias] => fullhd_image ) [33] => stdClass Object ( [id] => 98 [name] => Paid Article [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 36 [alias] => paid_article ) ) [extra_fields_search] => BURNE NOĆI 2 0 2 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 [created] => 2022-03-09 13:33:02 [created_by] => 3151 [created_by_alias] => [checked_out] => 0 [checked_out_time] => 0000-00-00 00:00:00 [modified] => 2022-03-10 14:05:01 [modified_by] => 3151 [publish_up] => 2022-03-10 08:01:00 [publish_down] => 0000-00-00 00:00:00 [trash] => 0 [access] => 1 [ordering] => 0 [featured] => 1 [featured_ordering] => 0 [image_caption] => [image_credits] => [video_caption] => [video_credits] => [hits] => 1458 [params] => Joomla\Registry\Registry Object ( [data:protected] => stdClass Object ( [enable_css] => 1 [jQueryHandling] => 1.8remote [backendJQueryHandling] => remote [userName] => 1 [userImage] => 1 [userDescription] => 1 [userURL] => 1 [userEmail] => 0 [userFeedLink] => 1 [userFeedIcon] => 1 [userItemCount] => 30 [userItemTitle] => 1 [userItemTitleLinked] => 1 [userItemDateCreated] => 1 [userItemImage] => 1 [userItemIntroText] => 1 [userItemCategory] => 1 [userItemTags] => 1 [userItemCommentsAnchor] => 1 [userItemReadMore] => 1 [userItemOCMPlugins] => 1 [authorsListLimit] => 61 [tagItemCount] => 61 [tagItemTitle] => 1 [tagItemTitleLinked] => 1 [tagItemDateCreated] => 1 [tagItemImage] => 1 [tagItemIntroText] => 1 [tagItemCategory] => 1 [tagItemReadMore] => 1 [tagItemExtraFields] => 1 [tagOrdering] => [tagFeedLink] => 1 [tagFeedIcon] => 1 [genericItemCount] => 61 [genericItemTitle] => 1 [genericItemTitleLinked] => 1 [genericItemDateCreated] => 1 [genericItemImage] => 1 [genericItemIntroText] => 1 [genericItemCategory] => 1 [genericItemReadMore] => 1 [genericItemExtraFields] => 1 [genericFeedLink] => 1 [genericFeedIcon] => 1 [instantArticlesLimit] => 100 [instantArticlesExtraField] => 87 [instantArticlesExtraFieldON] => 2 [instantArticlesCategoriesChildren] => 0 [instantArticlesTitle] => [instantArticlesDescription] => [mainTagCategories] => Array ( [0] => 119 [1] => 396 [2] => 383 [3] => 424 [4] => 250 [5] => 251 [6] => 452 [7] => 252 [8] => 477 [9] => 253 [10] => 254 [11] => 255 [12] => 483 [13] => 256 [14] => 300 [15] => 257 [16] => 258 [17] => 260 ) [relatedItemsCategoriesChildren] => 1 [mobileJsonCustomHomepage] => 0 [mobileJsonQuoteModule] => 0 [mobileJsonWeatherModule] => 0 [mobileJsonLimit] => [mobileJsonObituary] => 0 [mobileApi2Enabled] => 1 [mobileApi2UserAgent] => OCM Mobile Articles [mobileApi2ImagePrefix] => h [mobileApi2ImageSuffix] => 1280 [mobileApi2DefaultAuthorImage] => /images/jpgs/user_face.jpg [mobileApi2TagLimit] => 50 [mobileApi2TagOrdering] => publishUp [mobileApi2TagCategories] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategories0] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 101 [mobileApi2TagExcludeCategories] => Array ( [0] => 318 [1] => 323 [2] => 301 [3] => 406 [4] => 417 ) ) [mobileApi2TagCategories1] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 328 ) [mobileApi2TagCategories2] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 329 ) [mobileApi2TagCategories3] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 327 ) [mobileApi2TagCategories4] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 478 ) [mobileApi2TagCategories5] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 494 ) ) [mobileApi2TagsSearchLimit] => 200 [mainFeedCategories] => Array ( [0] => 240 ) [feedLimit] => 50 [mostPopularFeedLimit] => 20 [feedItemImage] => 0 [feedImgSize] => S [feedItemIntroText] => 0 [feedTextWordLimit] => [feedItemFullText] => 1 [feedTextCharacterLimit] => 300 [feedItemSubtitle] => 1 [feedItemAuthor] => 0 [feedTtl] => 60 [feedDescription] => RSS feeds for Slobodna Dalmacija [feedItemTags] => 0 [feedItemVideo] => 0 [feedItemGallery] => 0 [feedItemAttachments] => 0 [feedBogusEmail] => [feedTopModules] => Array ( [0] => 105 ) [feedTopFbExcludeCategories] => Array ( [0] => 243 [1] => 353 [2] => 333 ) [introTextCleanup] => 0 [introTextCleanupExcludeTags] => [introTextCleanupTagAttr] => [fullTextCleanup] => 0 [fullTextCleanupExcludeTags] => [fullTextCleanupTagAttr] => [xssFiltering] => 0 [linkPopupWidth] => 900 [linkPopupHeight] => 600 [imagesQuality] => 100 [itemImageXS] => 100 [itemImageS] => 200 [itemImageM] => 400 [itemImageL] => 600 [itemImageXL] => 900 [itemImageGeneric] => 300 [catImageWidth] => 100 [catImageDefault] => 1 [userImageWidth] => 100 [userImageDefault] => 1 [commenterImgWidth] => 48 [onlineImageEditor] => sumopaint [imageTimestamp] => 0 [imageMemoryLimit] => [socialButtonCode] => [twitterUsername] => [facebookMetatags] => 1 [facebookImage] => Medium [comments] => 1 [commentsOrdering] => DESC [commentsLimit] => 10 [commentsFormPosition] => below [commentsPublishing] => 0 [commentsReporting] => 2 [commentsReportRecipient] => [inlineCommentsModeration] => 0 [gravatar] => 1 [antispam] => 0 [recaptchaForRegistered] => 1 [akismetForRegistered] => 1 [commentsFormNotes] => 1 [commentsFormNotesText] => [frontendEditing] => 1 [showImageTab] => 1 [showImageGalleryTab] => 1 [showVideoTab] => 1 [showExtraFieldsTab] => 1 [showAttachmentsTab] => 1 [showOCMPlugins] => 1 [sideBarDisplayFrontend] => 0 [staticURL] => https://static.slobodnadalmacija.hr [siteURL] => https://slobodnadalmacija.hr [sseHost] => sse.slobodnadalmacija.hr [lockingArticlesCategories] => Array ( [0] => 119 [1] => 424 [2] => 250 [3] => 251 [4] => 452 [5] => 252 [6] => 477 [7] => 253 [8] => 254 [9] => 255 [10] => 483 [11] => 256 [12] => 257 [13] => 258 [14] => 260 ) [lockingArticlesUnit] => YEAR [lockingArticlesQuantity] => 1 [photoGalleryExtraField] => 63 [photoGalleryExtraFieldON] => 2 [videoGalleryExtraField] => 67 [videoGalleryExtraFieldON] => 2 [tickerModules] => Array ( [0] => 408 [1] => 409 ) [gaEmail] => [mergeEditors] => 1 [sideBarDisplay] => 1 [attachmentsFolder] => [hideImportButton] => 0 [googleSearch] => 0 [googleSearchContainer] => ocmGoogleSearchContainer [OCMUserProfile] => 1 [OCMUserGroup] => 4 [redirect] => 101 [adminSearch] => simple [cookieDomain] => [gatherStatistics] => 1 [article_preview_ocm_category_id] => [taggingSystem] => 1 [lockTags] => 0 [showTagFilter] => 0 [ocmTagNorm] => 0 [ocmTagNormCase] => lower [ocmTagNormAdditionalReplacements] => [recaptcha_public_key] => marko_margeta [recaptcha_private_key] => zoey2013 [recaptcha_theme] => clean [recaptchaV2] => 1 [recaptchaOnRegistration] => 0 [akismetApiKey] => [stopForumSpam] => 0 [stopForumSpamApiKey] => [showItemsCounterAdmin] => 1 [showChildCatItems] => 1 [disableCompactOrdering] => 0 [metaDescLimit] => 150 [enforceSEFReplacements] => 0 [SEFReplacements] => À|A, Á|A, Â|A, Ã|A, Ä|A, Å|A, à|a, á|a, â|a, ã|a, ä|a, å|a, Ā|A, ā|a, Ă|A, ă|a, Ą|A, ą|a, Ç|C, ç|c, Ć|C, ć|c, Ĉ|C, ĉ|c, Ċ|C, ċ|c, Č|C, č|c, Ð|D, ð|d, Ď|D, ď|d, Đ|D, đ|d, È|E, É|E, Ê|E, Ë|E, è|e, é|e, ê|e, ë|e, Ē|E, ē|e, Ĕ|E, ĕ|e, Ė|E, ė|e, Ę|E, ę|e, Ě|E, ě|e, Ĝ|G, ĝ|g, Ğ|G, ğ|g, Ġ|G, ġ|g, Ģ|G, ģ|g, Ĥ|H, ĥ|h, Ħ|H, ħ|h, Ì|I, Í|I, Î|I, Ï|I, ì|i, í|i, î|i, ï|i, Ĩ|I, ĩ|i, Ī|I, ī|i, Ĭ|I, ĭ|i, Į|I, į|i, İ|I, ı|i, Ĵ|J, ĵ|j, Ķ|K, ķ|k, ĸ|k, Ĺ|L, ĺ|l, Ļ|L, ļ|l, Ľ|L, ľ|l, Ŀ|L, ŀ|l, Ł|L, ł|l, Ñ|N, ñ|n, Ń|N, ń|n, Ņ|N, ņ|n, Ň|N, ň|n, ʼn|n, Ŋ|N, ŋ|n, Ò|O, Ó|O, Ô|O, Õ|O, Ö|O, Ø|O, ò|o, ó|o, ô|o, õ|o, ö|o, ø|o, Ō|O, ō|o, Ŏ|O, ŏ|o, Ő|O, ő|o, Ŕ|R, ŕ|r, Ŗ|R, ŗ|r, Ř|R, ř|r, Ś|S, ś|s, Ŝ|S, ŝ|s, Ş|S, ş|s, Š|S, š|s, ſ|s, Ţ|T, ţ|t, Ť|T, ť|t, Ŧ|T, ŧ|t, Ù|U, Ú|U, Û|U, Ü|U, ù|u, ú|u, û|u, ü|u, Ũ|U, ũ|u, Ū|U, ū|u, Ŭ|U, ŭ|u, Ů|U, ů|u, Ű|U, ű|u, Ų|U, ų|u, Ŵ|W, ŵ|w, Ý|Y, ý|y, ÿ|y, Ŷ|Y, ŷ|y, Ÿ|Y, Ź|Z, ź|z, Ż|Z, ż|z, Ž|Z, ž|z, α|a, β|b, γ|g, δ|d, ε|e, ζ|z, η|h, θ|th, ι|i, κ|k, λ|l, μ|m, ν|n, ξ|x, ο|o, π|p, ρ|r, σ|s, τ|t, υ|y, φ|f, χ|ch, ψ|ps, ω|w, Α|A, Β|B, Γ|G, Δ|D, Ε|E, Ζ|Z, Η|H, Θ|Th, Ι|I, Κ|K, Λ|L, Μ|M, Ξ|X, Ο|O, Π|P, Ρ|R, Σ|S, Τ|T, Υ|Y, Φ|F, Χ|Ch, Ψ|Ps, Ω|W, ά|a, έ|e, ή|h, ί|i, ό|o, ύ|y, ώ|w, Ά|A, Έ|E, Ή|H, Ί|I, Ό|O, Ύ|Y, Ώ|W, ϊ|i, ΐ|i, ϋ|y, ς|s, А|A, Ӑ|A, Ӓ|A, Ә|E, Ӛ|E, Ӕ|E, Б|B, В|V, Г|G, Ґ|G, Ѓ|G, Ғ|G, Ӷ|G, y|Y, Д|D, Е|E, Ѐ|E, Ё|YO, Ӗ|E, Ҽ|E, Ҿ|E, Є|YE, Ж|ZH, Ӂ|DZH, Җ|ZH, Ӝ|DZH, З|Z, Ҙ|Z, Ӟ|DZ, Ӡ|DZ, Ѕ|DZ, И|I, Ѝ|I, Ӥ|I, Ӣ|I, І|I, Ї|JI, Ӏ|I, Й|Y, Ҋ|Y, Ј|J, К|K, Қ|Q, Ҟ|Q, Ҡ|K, Ӄ|Q, Ҝ|K, Л|L, Ӆ|L, Љ|L, М|M, Ӎ|M, Н|N, Ӊ|N, Ң|N, Ӈ|N, Ҥ|N, Њ|N, О|O, Ӧ|O, Ө|O, Ӫ|O, Ҩ|O, П|P, Ҧ|PF, Р|P, Ҏ|P, С|S, Ҫ|S, Т|T, Ҭ|TH, Ћ|T, Ќ|K, У|U, Ў|U, Ӳ|U, Ӱ|U, Ӯ|U, Ү|U, Ұ|U, Ф|F, Х|H, Ҳ|H, Һ|H, Ц|TS, Ҵ|TS, Ч|CH, Ӵ|CH, Ҷ|CH, Ӌ|CH, Ҹ|CH, Џ|DZ, Ш|SH, Щ|SHT, Ъ|A, Ы|Y, Ӹ|Y, Ь|Y, Ҍ|Y, Э|E, Ӭ|E, Ю|YU, Я|YA, а|a, ӑ|a, ӓ|a, ә|e, ӛ|e, ӕ|e, б|b, в|v, г|g, ґ|g, ѓ|g, ғ|g, ӷ|g, y|y, д|d, е|e, ѐ|e, ё|yo, ӗ|e, ҽ|e, ҿ|e, є|ye, ж|zh, ӂ|dzh, җ|zh, ӝ|dzh, з|z, ҙ|z, ӟ|dz, ӡ|dz, ѕ|dz, и|i, ѝ|i, ӥ|i, ӣ|i, і|i, ї|ji, Ӏ|i, й|y, ҋ|y, ј|j, к|k, қ|q, ҟ|q, ҡ|k, ӄ|q, ҝ|k, л|l, ӆ|l, љ|l, м|m, ӎ|m, н|n, ӊ|n, ң|n, ӈ|n, ҥ|n, њ|n, о|o, ӧ|o, ө|o, ӫ|o, ҩ|o, п|p, ҧ|pf, р|p, ҏ|p, с|s, ҫ|s, т|t, ҭ|th, ћ|t, ќ|k, у|u, ў|u, ӳ|u, ӱ|u, ӯ|u, ү|u, ұ|u, ф|f, х|h, ҳ|h, һ|h, ц|ts, ҵ|ts, ч|ch, ӵ|ch, ҷ|ch, ӌ|ch, ҹ|ch, џ|dz, ш|sh, щ|sht, ъ|a, ы|y, ӹ|y, ь|y, ҍ|y, э|e, ӭ|e, ю|yu, я|ya [ocmSef] => 0 [ocmSefLabelCat] => content [ocmSefLabelTag] => tag [ocmSefLabelUser] => author [ocmSefLabelSearch] => search [ocmSefLabelDate] => date [ocmSefLabelItem] => 0 [ocmSefLabelItemCustomPrefix] => [ocmSefInsertItemId] => 1 [ocmSefItemIdTitleAliasSep] => dash [ocmSefUseItemTitleAlias] => 1 [ocmSefInsertCatId] => 1 [ocmSefCatIdTitleAliasSep] => dash [ocmSefUseCatTitleAlias] => 1 [show_page_heading] => 0 [categories] => Array ( [0] => 243 ) [exclude_from_group_by_subcategories] => 0 [menu-anchor_css] => nav__link [menu_text] => 1 [menu_show] => 1 [menu-meta_description] => Najnovije vijesti iz crne kronike. [menu-meta_keywords] => vijesti, crna kronika, nesreće, tragedije [secure] => 0 [page_title] => Crna kronika [page_description] => SiteMeta Description [page_rights] => [robots] => [inheritFrom] => 0 [num_leading_items] => 2 [num_leading_columns] => 1 [leadingImgSize] => Large [num_primary_items] => 4 [num_primary_columns] => 2 [primaryImgSize] => Medium [num_secondary_items] => 4 [num_secondary_columns] => 1 [secondaryImgSize] => Small [num_links] => 4 [num_links_columns] => 1 [linksImgSize] => XSmall [catCatalogMode] => 0 [catFeaturedItems] => 1 [catOrdering] => publishUp [catPagination] => 2 [catPaginationResults] => 1 [catTitle] => 1 [catTitleItemCounter] => 1 [catDescription] => 1 [catImage] => 1 [catFeedLink] => 0 [catFeedIcon] => 0 [subCategories] => 1 [subCatColumns] => 2 [subCatTitle] => 1 [subCatTitleItemCounter] => 1 [subCatDescription] => 1 [subCatImage] => 1 [catItemTitle] => 1 [catItemTitleLinked] => 1 [catItemFeaturedNotice] => 0 [catItemAuthor] => 1 [catItemDateCreated] => 1 [catItemRating] => 0 [catItemImage] => 1 [catItemIntroText] => 1 [catItemExtraFields] => 0 [catItemHits] => 0 [catItemCategory] => 1 [catItemTags] => 1 [catItemAttachments] => 0 [catItemAttachmentsCounter] => 0 [catItemVideo] => 0 [catItemVideoAutoPlay] => 0 [catItemImageGallery] => 0 [catItemDateModified] => 0 [catItemReadMore] => 1 [catItemCommentsAnchor] => 1 [catItemOCMPlugins] => 1 [itemDateCreated] => 1 [itemTitle] => 1 [itemFeaturedNotice] => 1 [itemAuthor] => 1 [itemFontResizer] => 0 [itemPrintButton] => 0 [itemEmailButton] => 1 [itemSocialButton] => 1 [itemVideoAnchor] => 1 [itemImageGalleryAnchor] => 1 [itemCommentsAnchor] => 1 [itemRating] => 0 [itemImage] => 1 [itemImgSize] => Large [itemImageMainCaption] => 1 [itemImageMainCredits] => 1 [itemIntroText] => 0 [itemFullText] => 1 [itemExtraFields] => 1 [itemDateModified] => 1 [itemHits] => 0 [itemCategory] => 0 [itemTags] => 1 [itemAttachments] => 1 [itemAttachmentsCounter] => 1 [itemVideo] => 1 [itemVideoAutoPlay] => 0 [itemVideoCaption] => 1 [itemVideoCredits] => 1 [itemImageGallery] => 0 [itemNavigation] => 0 [itemComments] => 1 [itemTwitterButton] => 1 [itemFacebookButton] => 1 [itemGooglePlusOneButton] => 1 [itemAuthorBlock] => 0 [itemAuthorImage] => 0 [itemAuthorDescription] => 0 [itemAuthorURL] => 1 [itemAuthorEmail] => 0 [itemAuthorLatest] => 0 [itemAuthorLatestLimit] => 5 [itemRelated] => 1 [itemRelatedLimit] => 2 [itemRelatedTitle] => 1 [itemRelatedCategory] => 1 [itemRelatedImageSize] => Medium [itemRelatedIntrotext] => 0 [itemRelatedFulltext] => 0 [itemRelatedAuthor] => 0 [itemRelatedMedia] => 1 [itemRelatedImageGallery] => 1 [itemOCMPlugins] => 1 [recaptcha] => ) [initialized:protected] => 1 [separator] => . ) [metadesc] => [metadata] => robots= author= [metakey] => [plugins] => {"incptvocmimagegalleryIGParameters":"default","incptvocmimagegalleryocmIGposition":"OcmAfterDisplayContent","incptvocmimagegalleryocmIGtheme":"CameraSlideshow","incptvocmimagegalleryImages":["\/images\/slike\/2022\/03\/09\/21203042.jpg","\/images\/slike\/2022\/03\/09\/21201316.jpg","\/images\/slike\/2022\/03\/09\/12300366.jpg","\/images\/slike\/2022\/03\/09\/20851832.jpg","\/images\/slike\/2022\/03\/09\/21203046.jpg","\/images\/slike\/2022\/03\/09\/21203048.jpg","\/images\/slike\/2022\/03\/09\/21203050.jpg"],"incptvocmimagegalleryImageTitles":["Cropix, MUP","MUP","Cropix","Josko Pono\u0161\/Cropix","","Cropix",""],"incptvocmimagegalleryImageDescriptions":["Na mjestu sukoba je napravljen o\u010devid te su izuzeti tragovi krvi i kose; Josip \u010cubeli\u0107 (lijevo), Kristijan Stojanovi\u0107 (desno)","Josipa \u010cubeli\u0107a policija je zbog poku\u0161aja ubojstva, za koje je osu\u0111en, tra\u017eila 2013. godine kada su objavili njegovu fotografiju","Izricanje presude Kristijanu Stojanovi\u0107u
\n\u00a0","O\u010devid po\u017eara u gara\u017ei na Pujankama","Kristijan Stojanovi\u0107","Na mjestu sukoba je na\u0111eno dosta uzoraka","Policija je tijekom o\u010devida na\u0161la biolo\u0161ke tragove \u010dije nalaze \u0107e u nastavku kriminalisti\u010dkog istra\u017eivanja koristiti za usporedbu i(li) eliminaciju\u00a0"],"incptvocmimagegalleryImageFocus":["50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50"],"incptvocmimagegalleryImageDimensions":[{"size0":"1280x853","hd_21203042_1920.jpg":"1920x1080","k_21203042_1280.jpg":"1280x1280","k_21203042_1024.jpg":"1024x1024","k_21203042_640.jpg":"640x640","k_21203042_480.jpg":"480x480","k_21203042_340.jpg":"340x340","k_21203042_220.jpg":"220x220","o_21203042_1280.jpg":"1280x853","o_21203042_1024.jpg":"1024x682","o_21203042_640.jpg":"640x426","o_21203042_480.jpg":"480x319","o_21203042_340.jpg":"340x226","o_21203042_220.jpg":"220x146","h_21203042_1280.jpg":"1280x854","h_21203042_1024.jpg":"1024x683","h_21203042_640.jpg":"640x427","h_21203042_480.jpg":"480x320","h_21203042_340.jpg":"340x227","h_21203042_220.jpg":"220x147","pp_21203042_1280.jpg":"1006x1280","pp_21203042_1024.jpg":"805x1024","pp_21203042_640.jpg":"503x640","pp_21203042_480.jpg":"377x480","pp_21203042_340.jpg":"267x340","pp_21203042_220.jpg":"173x220"},{"size0":"812x1080","hd_21201316_1920.jpg":"1920x1080","k_21201316_1280.jpg":"1280x1280","k_21201316_1024.jpg":"1024x1024","k_21201316_640.jpg":"640x640","k_21201316_480.jpg":"480x480","k_21201316_340.jpg":"340x340","k_21201316_220.jpg":"220x220","o_21201316_1280.jpg":"1280x1702","o_21201316_1024.jpg":"1024x1361","o_21201316_640.jpg":"640x851","o_21201316_480.jpg":"480x638","o_21201316_340.jpg":"340x452","o_21201316_220.jpg":"220x292","h_21201316_1280.jpg":"1280x854","h_21201316_1024.jpg":"1024x683","h_21201316_640.jpg":"640x427","h_21201316_480.jpg":"480x320","h_21201316_340.jpg":"340x227","h_21201316_220.jpg":"220x147","pp_21201316_1280.jpg":"1006x1280","pp_21201316_1024.jpg":"805x1024","pp_21201316_640.jpg":"503x640","pp_21201316_480.jpg":"377x480","pp_21201316_340.jpg":"267x340","pp_21201316_220.jpg":"173x220"},{"size0":"1920x1278","hd_12300366_1920.jpg":"1920x1080","k_12300366_1280.jpg":"1280x1280","k_12300366_1024.jpg":"1024x1024","k_12300366_640.jpg":"640x640","k_12300366_480.jpg":"480x480","k_12300366_340.jpg":"340x340","k_12300366_220.jpg":"220x220","o_12300366_1280.jpg":"1280x852","o_12300366_1024.jpg":"1024x681","o_12300366_640.jpg":"640x426","o_12300366_480.jpg":"480x319","o_12300366_340.jpg":"340x226","o_12300366_220.jpg":"220x146","h_12300366_1280.jpg":"1280x854","h_12300366_1024.jpg":"1024x683","h_12300366_640.jpg":"640x427","h_12300366_480.jpg":"480x320","h_12300366_340.jpg":"340x227","h_12300366_220.jpg":"220x147","pp_12300366_1280.jpg":"1006x1280","pp_12300366_1024.jpg":"805x1024","pp_12300366_640.jpg":"503x640","pp_12300366_480.jpg":"377x480","pp_12300366_340.jpg":"267x340","pp_12300366_220.jpg":"173x220"},{"size0":"1920x1081","hd_20851832_1920.jpg":"1920x1080","k_20851832_1280.jpg":"1280x1280","k_20851832_1024.jpg":"1024x1024","k_20851832_640.jpg":"640x640","k_20851832_480.jpg":"480x480","k_20851832_340.jpg":"340x340","k_20851832_220.jpg":"220x220","o_20851832_1280.jpg":"1280x720","o_20851832_1024.jpg":"1024x576","o_20851832_640.jpg":"640x360","o_20851832_480.jpg":"480x270","o_20851832_340.jpg":"340x191","o_20851832_220.jpg":"220x123","h_20851832_1280.jpg":"1280x854","h_20851832_1024.jpg":"1024x683","h_20851832_640.jpg":"640x427","h_20851832_480.jpg":"480x320","h_20851832_340.jpg":"340x227","h_20851832_220.jpg":"220x147","pp_20851832_1280.jpg":"1006x1280","pp_20851832_1024.jpg":"805x1024","pp_20851832_640.jpg":"503x640","pp_20851832_480.jpg":"377x480","pp_20851832_340.jpg":"267x340","pp_20851832_220.jpg":"173x220"},{"size0":"1280x853","hd_21203046_1920.jpg":"1920x1080","k_21203046_1280.jpg":"1280x1280","k_21203046_1024.jpg":"1024x1024","k_21203046_640.jpg":"640x640","k_21203046_480.jpg":"480x480","k_21203046_340.jpg":"340x340","k_21203046_220.jpg":"220x220","o_21203046_1280.jpg":"1280x853","o_21203046_1024.jpg":"1024x682","o_21203046_640.jpg":"640x426","o_21203046_480.jpg":"480x319","o_21203046_340.jpg":"340x226","o_21203046_220.jpg":"220x146","h_21203046_1280.jpg":"1280x854","h_21203046_1024.jpg":"1024x683","h_21203046_640.jpg":"640x427","h_21203046_480.jpg":"480x320","h_21203046_340.jpg":"340x227","h_21203046_220.jpg":"220x147","pp_21203046_1280.jpg":"1006x1280","pp_21203046_1024.jpg":"805x1024","pp_21203046_640.jpg":"503x640","pp_21203046_480.jpg":"377x480","pp_21203046_340.jpg":"267x340","pp_21203046_220.jpg":"173x220"},{"size0":"1280x853","hd_21203048_1920.jpg":"1920x1080","k_21203048_1280.jpg":"1280x1280","k_21203048_1024.jpg":"1024x1024","k_21203048_640.jpg":"640x640","k_21203048_480.jpg":"480x480","k_21203048_340.jpg":"340x340","k_21203048_220.jpg":"220x220","o_21203048_1280.jpg":"1280x853","o_21203048_1024.jpg":"1024x682","o_21203048_640.jpg":"640x426","o_21203048_480.jpg":"480x319","o_21203048_340.jpg":"340x226","o_21203048_220.jpg":"220x146","h_21203048_1280.jpg":"1280x854","h_21203048_1024.jpg":"1024x683","h_21203048_640.jpg":"640x427","h_21203048_480.jpg":"480x320","h_21203048_340.jpg":"340x227","h_21203048_220.jpg":"220x147","pp_21203048_1280.jpg":"1006x1280","pp_21203048_1024.jpg":"805x1024","pp_21203048_640.jpg":"503x640","pp_21203048_480.jpg":"377x480","pp_21203048_340.jpg":"267x340","pp_21203048_220.jpg":"173x220"},{"size0":"1280x853","hd_21203050_1920.jpg":"1920x1080","k_21203050_1280.jpg":"1280x1280","k_21203050_1024.jpg":"1024x1024","k_21203050_640.jpg":"640x640","k_21203050_480.jpg":"480x480","k_21203050_340.jpg":"340x340","k_21203050_220.jpg":"220x220","o_21203050_1280.jpg":"1280x853","o_21203050_1024.jpg":"1024x682","o_21203050_640.jpg":"640x426","o_21203050_480.jpg":"480x319","o_21203050_340.jpg":"340x226","o_21203050_220.jpg":"220x146","h_21203050_1280.jpg":"1280x854","h_21203050_1024.jpg":"1024x683","h_21203050_640.jpg":"640x427","h_21203050_480.jpg":"480x320","h_21203050_340.jpg":"340x227","h_21203050_220.jpg":"220x147","pp_21203050_1280.jpg":"1006x1280","pp_21203050_1024.jpg":"805x1024","pp_21203050_640.jpg":"503x640","pp_21203050_480.jpg":"377x480","pp_21203050_340.jpg":"267x340","pp_21203050_220.jpg":"173x220"}]} [language] => * [multi_author] => 0 [type_id] => 204 [category] => TableOCMCategory Object ( [id] => 243 [name] => Crna kronika [alias] => crna-kronika [description] => [parent] => 119 [extraFieldsGroup] => 9 [published] => 1 [image] => [access] => 1 [ordering] => 4 [params] => {"inheritFrom":"119","catMetaDesc":"","catMetaKey":"","catMetaRobots":"","catMetaAuthor":"","theme":"","num_leading_items":"2","num_leading_columns":"1","leadingImgSize":"Large","num_primary_items":"4","num_primary_columns":"2","primaryImgSize":"Medium","num_secondary_items":"4","num_secondary_columns":"1","secondaryImgSize":"Small","num_links":"4","num_links_columns":"1","linksImgSize":"XSmall","catCatalogMode":"0","catFeaturedItems":"1","catOrdering":"publishUp","catPagination":"2","catPaginationResults":"1","catTitle":"1","catTitleItemCounter":"1","catDescription":"1","catImage":"1","catFeedLink":"0","catFeedIcon":"0","subCategories":"1","subCatColumns":"2","subCatOrdering":"","subCatTitle":"1","subCatTitleItemCounter":"1","subCatDescription":"1","subCatImage":"1","itemImageXS":"","itemImageS":"","itemImageM":"","itemImageL":"","itemImageXL":"","catItemTitle":"1","catItemTitleLinked":"1","catItemFeaturedNotice":"0","catItemAuthor":"1","catItemDateCreated":"1","catItemRating":"0","catItemImage":"1","catItemIntroText":"1","catItemIntroTextWordLimit":"","catItemExtraFields":"0","catItemHits":"0","catItemCategory":"1","catItemTags":"1","catItemAttachments":"0","catItemAttachmentsCounter":"0","catItemVideo":"0","catItemVideoWidth":"","catItemVideoHeight":"","catItemAudioWidth":"","catItemAudioHeight":"","catItemVideoAutoPlay":"0","catItemImageGallery":"0","catItemImageGalleryWidth":"","catItemImageGalleryHeight":"","catItemDateModified":"0","catItemReadMore":"1","catItemCommentsAnchor":"1","catItemOCMPlugins":"1","itemDateCreated":"1","itemTitle":"1","itemFeaturedNotice":"1","itemAuthor":"1","itemFontResizer":"1","itemPrintButton":"0","itemEmailButton":"1","itemSocialButton":"1","itemVideoAnchor":"1","itemImageGalleryAnchor":"1","itemCommentsAnchor":"1","itemRating":"0","itemImage":"1","itemImgSize":"Large","itemImageMainCaption":"1","itemImageMainCredits":"1","itemIntroText":"0","itemFullText":"1","itemExtraFields":"0","itemDateModified":"1","itemHits":"0","itemCategory":"0","itemTags":"1","itemAttachments":"1","itemAttachmentsCounter":"1","itemVideo":"1","itemVideoWidth":"","itemVideoHeight":"","itemAudioWidth":"","itemAudioHeight":"","itemVideoAutoPlay":"0","itemVideoCaption":"1","itemVideoCredits":"1","itemImageGallery":"0","itemImageGalleryWidth":"","itemImageGalleryHeight":"","itemNavigation":"0","itemComments":"1","itemTwitterButton":"1","itemFacebookButton":"1","itemGooglePlusOneButton":"1","itemAuthorBlock":"0","itemAuthorImage":"0","itemAuthorDescription":"0","itemAuthorURL":"0","itemAuthorEmail":"0","itemAuthorLatest":"0","itemAuthorLatestLimit":"5","itemRelated":"1","itemRelatedLimit":"2","itemRelatedTitle":"1","itemRelatedCategory":"1","itemRelatedImageSize":"Small","itemRelatedIntrotext":"1","itemRelatedFulltext":"1","itemRelatedAuthor":"1","itemRelatedMedia":"1","itemRelatedImageGallery":"1","itemOCMPlugins":"1"} [trash] => 0 [plugins] => {"customparams_created":"2019-11-04 19:44:34","customparams_modified":"2019-11-04 19:44:34","customparams_videobg":"","customparams_countdown_module":"","customparams_search_template":""} [language] => * [container] => 0 [container_name] => [_tbl:protected] => #__ocm_categories [_tbl_key:protected] => id [_tbl_keys:protected] => Array ( [0] => id ) [_db:protected] => JDatabaseDriverMysqli_Exabyte Object ( [name] => mysqli [serverType] => mysql [connection:protected] => mysqli Object ( [affected_rows] => 1 [client_info] => mysqlnd 5.0.12-dev - 20150407 - $Id: 7cc7cc96e675f6d72e5cf0f267f48e167c2abb23 $ [client_version] => 50012 [connect_errno] => 0 [connect_error] => [errno] => 0 [error] => [error_list] => Array ( ) [field_count] => 18 [host_info] => 127.0.0.1 via TCP/IP [info] => [insert_id] => 0 [server_info] => 5.5.30 [server_version] => 50530 [stat] => Uptime: 38288738 Threads: 4 Questions: 7090851950 Slow queries: 3298672 [sqlstate] => 00000 [protocol_version] => 10 [thread_id] => 608171233 [warning_count] => 0 ) [nameQuote:protected] => ` [nullDate:protected] => 0000-00-00 00:00:00 [_database:JDatabaseDriver:private] => sdproductiondb [count:protected] => 48 [cursor:protected] => [debug:protected] => [limit:protected] => 0 [log:protected] => Array ( ) [timings:protected] => Array ( ) [callStacks:protected] => Array ( ) [offset:protected] => 0 [options:protected] => Array ( [driver] => mysqli_exabyte [host] => 127.0.0.1 [user] => proxy_user_front01 [password] => Y2AfBGoJRKhS9HNdMJ [database] => sdproductiondb [prefix] => sk_ [select] => 1 [port] => 6033 [socket] => ) [sql:protected] => JDatabaseQueryMysqli Object ( [offset:protected] => 0 [limit:protected] => 0 [db:protected] => JDatabaseDriverMysqli_Exabyte Object *RECURSION* [sql:protected] => [type:protected] => select [element:protected] => [select:protected] => JDatabaseQueryElement Object ( [name:protected] => SELECT [elements:protected] => Array ( [0] => category.* [1] => IF(ISNULL(container.catid),false,true) AS container [2] => container.name AS container_name [3] => SEFURL_cr.menuItemID AS sefurl_belonging_menu_item ) [glue:protected] => , ) [delete:protected] => [update:protected] => [insert:protected] => [from:protected] => JDatabaseQueryElement Object ( [name:protected] => FROM [elements:protected] => Array ( [0] => `#__ocm_categories` AS `category` ) [glue:protected] => , ) [join:protected] => Array ( [0] => JDatabaseQueryElement Object ( [name:protected] => LEFT JOIN [elements:protected] => Array ( [0] => #__ocm_containers AS container ON category.id = container.catid ) [glue:protected] => , ) [1] => JDatabaseQueryElement Object ( [name:protected] => LEFT JOIN [elements:protected] => Array ( [0] => #__ocm_sefurl_category_menu_relation AS SEFURL_cr ON category.id = SEFURL_cr.categoryID ) [glue:protected] => , ) ) [set:protected] => [where:protected] => JDatabaseQueryElement Object ( [name:protected] => WHERE [elements:protected] => Array ( [0] => `category`.`id` = '240' ) [glue:protected] => AND ) [group:protected] => [having:protected] => [columns:protected] => [values:protected] => [order:protected] => [autoIncrementField:protected] => [call:protected] => [exec:protected] => [union:protected] => [unionAll:protected] => [selectRowNumber:protected] => ) [tablePrefix:protected] => sk_ [utf:protected] => 1 [utf8mb4:protected] => 1 [errorNum:protected] => 0 [errorMsg:protected] => [transactionDepth:protected] => 0 [disconnectHandlers:protected] => Array ( ) [ocmConfig] => Array ( ) ) [_trackAssets:protected] => [_rules:protected] => [_locked:protected] => [_autoincrement:protected] => 1 [_observers:protected] => JObserverUpdater Object ( [aliases:protected] => Array ( ) [observers:protected] => Array ( ) [doCallObservers:protected] => 1 ) [_columnAlias:protected] => Array ( ) [_jsonEncode:protected] => Array ( ) [_errors:protected] => Array ( ) [year_lookup] => 0 [link] => /vijesti/crna-kronika ) [additional_categories] => Array ( [0] => stdClass Object ( [id] => 243 [name] => Crna kronika [alias] => crna-kronika [parent] => 119 [published] => 1 [trash] => 0 [link] => /vijesti/crna-kronika ) ) [link] => /vijesti/crna-kronika/pripadnici-krim-miljea-u-splitu-i-dugopolju-brutalno-odmjerili-snage-sukobljene-ekipe-predvode-kiki-i-cuba-nakon-tucnjava-ostala-je-samo-krv-na-asfaltu-1174276 [printLink] => /vijesti/crna-kronika/pripadnici-krim-miljea-u-splitu-i-dugopolju-brutalno-odmjerili-snage-sukobljene-ekipe-predvode-kiki-i-cuba-nakon-tucnjava-ostala-je-samo-krv-na-asfaltu-1174276?tmpl=component&print=1 [tags] => Array ( [0] => stdClass Object ( [id] => 234264 [name] => Kristijan Stojanović [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 0000-00-00 00:00:00 [main_article_id] => 0 [alias] => kristijan-stojanovic [link] => /tag/kristijan-stojanovic ) [1] => stdClass Object ( [id] => 357546 [name] => Josip Čubelić [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 0000-00-00 00:00:00 [main_article_id] => 0 [alias] => josip-cubelic [link] => /tag/josip-cubelic ) [2] => stdClass Object ( [id] => 357534 [name] => Split [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 0000-00-00 00:00:00 [main_article_id] => 0 [alias] => split [link] => /tag/split ) [3] => stdClass Object ( [id] => 305446 [name] => Dugopolje [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 0000-00-00 00:00:00 [main_article_id] => 0 [alias] => dugopolje [link] => /tag/dugopolje ) [4] => stdClass Object ( [id] => 369084 [name] => tučnjava [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 0000-00-00 00:00:00 [main_article_id] => 0 [alias] => tucnjava [link] => /tag/tucnjava ) ) [imageXSmall] => [imageSmall] => [imageMedium] => [imageLarge] => [imageXLarge] => [extraFields] => stdClass Object ( [SuperscriptTitle] => stdClass Object ( [id] => 2 [name] => Superscript Title [value] => BURNE NOĆI [type] => textarea [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 2 [alias] => SuperscriptTitle ) [contains_infographic] => stdClass Object ( [id] => 61 [name] => Contains Infographic [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 4 [alias] => contains_infographic ) [Withoutads] => stdClass Object ( [id] => 62 [name] => Without ads [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 5 [alias] => Withoutads ) [Photo_gallery] => stdClass Object ( [id] => 63 [name] => Photo gallery [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 6 [alias] => Photo_gallery ) [promo] => stdClass Object ( [id] => 64 [name] => Promo [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 7 [alias] => promo ) [contains_video] => stdClass Object ( [id] => 67 [name] => Contains video [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 9 [alias] => contains_video ) [premium_content] => stdClass Object ( [id] => 68 [name] => Premium content [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 10 [alias] => premium_content ) [exclude_comments] => stdClass Object ( [id] => 69 [name] => Exclude comments [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 11 [alias] => exclude_comments ) [open_link_in_new_window] => stdClass Object ( [id] => 70 [name] => Open link in new window [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 12 [alias] => open_link_in_new_window ) [horizontal_crop_of_the_main_photo] => stdClass Object ( [id] => 71 [name] => Horizontal crop of the main photo [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 13 [alias] => horizontal_crop_of_the_main_photo ) [no_index] => stdClass Object ( [id] => 73 [name] => No-index [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 15 [alias] => no_index ) [no_cache] => stdClass Object ( [id] => 74 [name] => No-cache [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 16 [alias] => no_cache ) [dont_show_on_the_front_page] => stdClass Object ( [id] => 77 [name] => Don't show on the front page [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 17 [alias] => dont_show_on_the_front_page ) [related_on_bottom] => stdClass Object ( [id] => 78 [name] => Related on bottom [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 18 [alias] => related_on_bottom ) [live_button] => stdClass Object ( [id] => 79 [name] => Live button [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 19 [alias] => live_button ) [instant_articles] => stdClass Object ( [id] => 87 [name] => Instant articles [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 28 [alias] => instant_articles ) [s_preporucuje] => stdClass Object ( [id] => 91 [name] => S preporučuje [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 29 [alias] => s_preporucuje ) [s_voli] => stdClass Object ( [id] => 92 [name] => S voli [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 30 [alias] => s_voli ) [layout_with_three_photos] => stdClass Object ( [id] => 93 [name] => Layout with three photos [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 31 [alias] => layout_with_three_photos ) [gallery_in_the_article] => stdClass Object ( [id] => 94 [name] => Gallery in the article [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 32 [alias] => gallery_in_the_article ) [required_views] => stdClass Object ( [id] => 95 [name] => Required views [value] => 0 [type] => textfield [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 33 [alias] => required_views ) [fullhd_image] => stdClass Object ( [id] => 96 [name] => FullHD image [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 34 [alias] => fullhd_image ) [paid_article] => stdClass Object ( [id] => 98 [name] => Paid Article [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 36 [alias] => paid_article ) ) [attachments] => Array ( ) [cleanTitle] => Pripadnici krim miljea u Splitu i Dugopolju brutalno odmjerili snage: sukobljene ekipe predvode Kiki i Čuba, nakon tučnjava ostala je samo krv na asfaltu [num_of_authors] => 0 [author] => Joomla\CMS\User\User Object ( [isRoot:protected] => [id] => 3151 [name] => Katarina Marić Banje [username] => katarina-mari-banje [email] => katarina-mari-banje@sd.hr [password] => $2y$10$P4kYrFaacPU/.VuKGNKeUe6dAn3nD5tEIXkvCALbmt8WMNVG34.Mq [password_clear] => [block] => 0 [sendEmail] => 0 [registerDate] => 0000-00-00 00:00:00 [lastvisitDate] => 0000-00-00 00:00:00 [activation] => [params] => [groups] => Array ( [2] => 2 ) [guest] => 0 [lastResetTime] => 0000-00-00 00:00:00 [resetCount] => 0 [requireReset] => 0 [_params:protected] => Joomla\Registry\Registry Object ( [data:protected] => stdClass Object ( ) [initialized:protected] => [separator] => . ) [_authGroups:protected] => [_authLevels:protected] => [_authActions:protected] => [_errorMsg:protected] => [userHelper:protected] => Joomla\CMS\User\UserWrapper Object ( ) [_errors:protected] => Array ( ) [otpKey] => [otep] => [link] => /autor/katarina-maric-banje-3151 [profile] => stdClass Object ( [id] => 1669 [gender] => m [description] => [image] => [url] => [group] => 1 [plugins] => ) [avatar] => https://secure.gravatar.com/avatar/23a24868e1150aea3be0e771ad7def71?s=100&default=https%3A%2F%2Fslobodnadalmacija.hr%2Fcomponents%2Fcom_ocm%2Fimages%2Fplaceholder%2Fuser.png ) [numOfComments] => 0 [mainImage] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2022/03/09/21203042.jpg [galleryCount] => 7 [hasImage] => 1 [mainImageAuthor] => Cropix, MUP [mainImageDesc] => Na mjestu sukoba je napravljen očevid te su izuzeti tragovi krvi i kose; Josip Čubelić (lijevo), Kristijan Stojanović (desno) [popup_gallery] => Array ( [0] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2022/03/09/21203042.jpg [title] => Na mjestu sukoba je napravljen očevid te su izuzeti tragovi krvi i kose; Josip Čubelić (lijevo), Kristijan Stojanović (desno) Cropix, MUP ) [1] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2022/03/09/21201316.jpg [title] => Josipa Čubelića policija je zbog pokušaja ubojstva, za koje je osuđen, tražila 2013. godine kada su objavili njegovu fotografiju MUP ) [2] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2022/03/09/12300366.jpg [title] => Izricanje presude Kristijanu Stojanoviću
 
Cropix ) [3] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2022/03/09/20851832.jpg [title] => Očevid požara u garaži na Pujankama Josko Ponoš/Cropix ) [4] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2022/03/09/21203046.jpg [title] => Kristijan Stojanović ) [5] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2022/03/09/21203048.jpg [title] => Na mjestu sukoba je nađeno dosta uzoraka Cropix ) [6] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2022/03/09/21203050.jpg [title] => Policija je tijekom očevida našla biološke tragove čije nalaze će u nastavku kriminalističkog istraživanja koristiti za usporedbu i(li) eliminaciju  ) ) [bgPosition] => [text] => {OCMSplitter}

Nastavljaju se sukobi među pripadnicima krim miljea sa šireg splitskog područja, rade šake, razbijaju se glave i potežu se pištolji. Za sada se sve okončava lakšim ozljedama i nema ni jedne strijelne rane, ali je pitanje dana, točnije noći, kada će se situacija promijeniti.

Incidenti su krenuli u ljeto prošle godine od kada su se u Splitu i Solinu nizali:uhićenja zbog oružja, podmetanje ručne bombe pod automobil, sukob unutar i ispred teretane, dvije paljevine ukupno 20 vozila u garažama na Pujankama. Najteže kazneno djelo dogodilo se prošlog mjeseca smaknućem Petra Vuknića, optuženog kao trećeg čovjeka zločinačke iz Splita, kojeg je iz pištolja usmrtio Dragomir Petrović Buvel, osuđivan zbog pljačke u Njemačkoj kada je brutalno ozlijeđena 90-godišnja starica.

Zbog bojazni da smrću Petra Vuknića nije ništa okončano, nego tek počinje, policija je odmah uključila dodatne snage u čuvanje osoba za koje su procijenili da su mete te njihovih obitelji. Unatoč tome, susrete i sukobe teško je predvidjeti i spriječiti što se pokazalo i prošlog vikenda.

Noći s petka na subotu i subote na nedjelju obilježila su dva sukoba, jedan u lokalu u Dugopolju, drugi ispred kafića na splitskim Gripama. Policija, unatoč ustrajnim naporima svih sudionika da zaniječu ikakav incident, danima minuciozno skuplja dokaze i ne odustaje.

Neslužbeno saznajemo kako je sve došlo do njih i sa čim barataju istražitelji te o čemu se priča na ulici. Naime, na Hitnom prijemu u Splitu dvojici muškaraca su u subotu sanirane ozljede glave, a unatoč njihovim izjavama kako su ih zadobili nesretnim slučajem, kategorizirane su kao sumnjive.

Kako protokol i nalaže, o tome je obaviještena policija kojoj je dodatno zvono za uzbunu bilo što je jedna od te dvije osobe Kristijan Stojanović (41) zvani Kiki. Stari poznanik policije, pravomoćno osuđivan zbog dilanja i pokušaja ubojstva.

---

image
Kristijan Stojanović
---

Trenutno je nad njim u tijeku postupak za teško ubojstvo Ive Stipetića (22) na Kočinjem brdu iznad Klisa početkom prosinca 2010. godine. Provedena su tri suđenja, na prvom je osuđen na 14 godina te je presuda ukinuta, na drugom je oslobođen, ali je i ta presuda ukinuta te je 2019. godine ponovno oslobođen krivnje, ali je odluka još uvijek nepravomoćna.

Drugi ozlijeđeni je 42- godišnjak poznat najviše po prometnim prekršajima i po popularnom dugopoljskom kafiću Sheriff, kojeg nije formalni vlasnik. Upravo taj dio njegovog profila, koji ga povezuje s lokalom, poklopilo se s pričama da su ozljede i nastale tamo. 

Međutim, u Dugopolju vlada zavjet šutnje i policija će imati dosta teškoća naći osobu voljnu da potvrdi da se tamo zaista nešto zbilo da bi mogli napisati formalnu prijavu. Nešto više sreće možda će imati s tučnjavom u Splitu, ispred kafića Moon, koju su gledali gosti i osoblje kroz staklene stijenke.

Nakon masovnog brutalnog mlaćenja, po dolasku policije na tlu su ostali samo tragovi krvi i kose. Ekipa za očevide izuzela je sve nađene biološke tragove iz kojih će izvući što više mogu, kako bi imali potvrdu nakon identificiranja svih sudionika.

Naime, dojavljeno je kako je i u tom sukobu sudjelovao Kristijan Stojanović s jedne strane, dok je s druge bila ista ekipa kao i u Dugopolju. U njoj je bilo nekoliko likova iz Crne kronike, ali nesporno je da se od njih najviše pisalo o Josipu Čubeliću (35) zvanom Čuba.

---

image
Josipa Čubelića policija je zbog pokušaja ubojstva, za koje je osuđen, tražila 2013. godine kada su objavili njegovu fotografiju
MUP
---

U dosjeu ima presudu od pet godina i dva mjeseca zatvora zbog pokušaja ubojstva Aleksandra Dimitrova, poznatijeg pod nadimkom Aco Rus, u travnju 2013. godine u Velebitskoj ulici te zbog opće opasne radnje i nedozvoljenog držanja oružja. Tijekom boravka u Zatvoru na splitskim Bilicama napao ga je Ante Bilić iz Splita, boksač osuđen za ubojstvo iz pištolja Marjana Bilića Kovačevića na 12 godina zatvora.

Njih dvojica su se prvo sukobili u ćeliji što su prekinuli pravosudni policajci. Nakon toga su razdvojeni, ali je Bilić nakon par dana  hodniku napao s leđa i udario šakom Čubelića dok je telefonirao.

Napadač je premješten u zatvor u Šibeniku, a Čubelić je odslužio četiri godine nakon kojih je pušten na uvjetnu slobodu. Policija ga je 2017. godine dovodila u vezu s ranjavanjem Marija Bečića, bivšeg Mister turizma Dalmacije, koji je izrešetan po nogama na raskrižju ispred lokala Maleni u Srinjinama.

Osim dvojice opisanih, u događajima preko vikenda sudjelovalo je još osoba s kaznenom evidencijom od kojih su dvojica prije dva tjedna bili sudionici sukoba u lokalu u Sv. Kaju u Solinu kada su pronađena dva pištolja: Nandi Teklić (44) i Tonći Čulić (28). 

Teklić i Čulić su za sudjelovali u sukobu u Solinu dobili prekršajne prijave zbog remećenja javnog reda i mira. Za dva pištolja su dvojica muškaraca koji su bili s njima izjavili da su njihovi te su oni prijavljeni za nezakonito držanje oružja.

---

image
Na mjestu sukoba je nađeno dosta uzoraka
Cropix
---

Prije toga, zadnja presuda kojom je Teklić proglašen krivim za kazneno djelo je ona na osam mjeseci zatvora zbog premlaćivanja Leonarda I. u siječnju 2019. godine. Sud mu je u visinu kazne uračunao što je višestruki opći i specijalni povratnik, među ostalim i zbog istovjetnog kaznenog djela.

Mlađem se s Mihom Frančeskijem, zvanim Miho Munja, sudilo za pucanje i ranjavanje Nevena V., veterana Četvrte brigade i njegovog sina Ivana V. u ožujku 2019. godine u Splitu. Obojica su se nagodila, Frančeski na četiri godine zatvora zbog pokušaja ubojstva oca, a Tonći Čulić je za pokušaj nanošenja teške tjelesne ozljede sinu veterana dobio deset mjeseci zatvora te 10 mjeseci uvjetnog zatvora s rokom kušnje od tri godine.

Osim njih dvojice koji su bili na suprostavljenim stranama, u ekipi Kristijana Stojanovića bile su osobe poznate po krvnim deliktima, uhićenjima zbog kilograma kokaina, heroina i amfetamina speed. Na strani Josipa Čubelića su bili bivši boksač procesuiran zbog nasilnog kaznenog djela za što je u konačnici oslobođen te muškarac policiji poznat po pucanja iz kalašnjikova zbog neraščišćenih računa oko kupnje motocikla.

Ukratko, sve profili osoba koje pred policijom ili zanijeme ili dobiju akutnu amneziju.

---

Policija dobro ‘zagrizla‘

Iz PU splitsko-dalmatinske smo dobili službeni dio priče.

- U nedjelju oko 00.20 sati na javnoj površini u ulici Matice Hrvatske u Splitu je došlo do narušavanja javnog reda i mira, odnosno tučnjave između, za sada, nepoznatih osoba koje su se razišle do dolaska policije.

Na mjestu događaja je obavljen očevid i provodi se kriminalističko istraživanje kako bi utvrdili identitet sudionika, te činjenice i okolnosti događaja. U odnosu na dio Vašeg upita koji se odnosi na Dugopolje, nismo tijekom vikenda zaprimili prijavu sukoba u ugostiteljskom objektu, ali policija, kao što znate i u slučajevima javnog pogovora poduzima mjere i radnje u cilju utvrđivanja svih činjenica.

Policija je u subotu ujutro zaprimila informaciju iz bolnice kako su liječničku pomoć zatražila dva muškarca koji su zadobili porezotine na glavi, te se u odnosu na to provjeravaju navodi o načinu nastanka ozljeda. S obzirom da policija provodi kriminalističko istraživanje u ovom trenutku nismo u mogućnosti pružiti više informacija - naveli su.

---

[event] => stdClass Object ( [BeforeDisplay] => [AfterDisplay] => [AfterDisplayTitle] => [BeforeDisplayContent] => [AfterDisplayContent] => [OCMBeforeDisplay] => [OCMAfterDisplay] => [OCMAfterDisplayTitle] => [OCMBeforeDisplayContent] => [OCMAfterDisplayContent] =>
Cropix, MUP MUP Cropix Josko Ponoš/Cropix Cropix
Cropix, MUP
Na mjestu sukoba je napravljen očevid te su izuzeti tragovi krvi i kose; Josip Čubelić (lijevo), Kristijan Stojanović (desno)
MUP
Josipa Čubelića policija je zbog pokušaja ubojstva, za koje je osuđen, tražila 2013. godine kada su objavili njegovu fotografiju
Cropix
Izricanje presude Kristijanu Stojanoviću
 
Josko Ponoš/Cropix
Očevid požara u garaži na Pujankama

Kristijan Stojanović
Cropix
Na mjestu sukoba je nađeno dosta uzoraka

Policija je tijekom očevida našla biološke tragove čije nalaze će u nastavku kriminalističkog istraživanja koristiti za usporedbu i(li) eliminaciju 
[OCMUserDisplay] => [OCMCommentsCounter] => [OCMCommentsBlock] => ) [jcfields] => Array ( ) [image] => [imageWidth] => 600 [comments] => Array ( ) [absoluteURL] => https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/crna-kronika/pripadnici-krim-miljea-u-splitu-i-dugopolju-brutalno-odmjerili-snage-sukobljene-ekipe-predvode-kiki-i-cuba-nakon-tucnjava-ostala-je-samo-krv-na-asfaltu-1174276 [emailLink] => /component/mailto/?tmpl=component&template=site&link=85445e49bf9052c376470dfa753ccca4cd39af2e [twitterURL] => http://twitter.com/intent/tweet?text=Pripadnici+krim+miljea+u+Splitu+i+Dugopolju+brutalno+odmjerili+snage%3A+sukobljene+ekipe+predvode+Kiki+i+%C4%8Cuba%2C+nakon+tu%C4%8Dnjava+ostala+je+samo+krv+na+asfaltu&url=https%3A%2F%2Fslobodnadalmacija.hr%2Fvijesti%2Fcrna-kronika%2Fpripadnici-krim-miljea-u-splitu-i-dugopolju-brutalno-odmjerili-snage-sukobljene-ekipe-predvode-kiki-i-cuba-nakon-tucnjava-ostala-je-samo-krv-na-asfaltu-1174276 [socialLink] => https%3A%2F%2Fslobodnadalmacija.hr%2Fvijesti%2Fcrna-kronika%2Fpripadnici-krim-miljea-u-splitu-i-dugopolju-brutalno-odmjerili-snage-sukobljene-ekipe-predvode-kiki-i-cuba-nakon-tucnjava-ostala-je-samo-krv-na-asfaltu-1174276 )
Array ( [1] => stdClass Object ( [id] => 2 [name] => Superscript Title [value] => BURNE NOĆI [type] => textarea [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 2 [alias] => SuperscriptTitle ) [3] => stdClass Object ( [id] => 61 [name] => Contains Infographic [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 4 [alias] => contains_infographic ) [4] => stdClass Object ( [id] => 62 [name] => Without ads [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 5 [alias] => Withoutads ) [5] => stdClass Object ( [id] => 63 [name] => Photo gallery [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 6 [alias] => Photo_gallery ) [6] => stdClass Object ( [id] => 64 [name] => Promo [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 7 [alias] => promo ) [8] => stdClass Object ( [id] => 67 [name] => Contains video [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 9 [alias] => contains_video ) [9] => stdClass Object ( [id] => 68 [name] => Premium content [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 10 [alias] => premium_content ) [10] => stdClass Object ( [id] => 69 [name] => Exclude comments [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 11 [alias] => exclude_comments ) [11] => stdClass Object ( [id] => 70 [name] => Open link in new window [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 12 [alias] => open_link_in_new_window ) [12] => stdClass Object ( [id] => 71 [name] => Horizontal crop of the main photo [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 13 [alias] => horizontal_crop_of_the_main_photo ) [13] => stdClass Object ( [id] => 73 [name] => No-index [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 15 [alias] => no_index ) [14] => stdClass Object ( [id] => 74 [name] => No-cache [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 16 [alias] => no_cache ) [15] => stdClass Object ( [id] => 77 [name] => Don't show on the front page [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 17 [alias] => dont_show_on_the_front_page ) [16] => stdClass Object ( [id] => 78 [name] => Related on bottom [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 18 [alias] => related_on_bottom ) [17] => stdClass Object ( [id] => 79 [name] => Live button [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 19 [alias] => live_button ) [26] => stdClass Object ( [id] => 87 [name] => Instant articles [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 28 [alias] => instant_articles ) [27] => stdClass Object ( [id] => 91 [name] => S preporučuje [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 29 [alias] => s_preporucuje ) [28] => stdClass Object ( [id] => 92 [name] => S voli [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 30 [alias] => s_voli ) [29] => stdClass Object ( [id] => 93 [name] => Layout with three photos [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 31 [alias] => layout_with_three_photos ) [30] => stdClass Object ( [id] => 94 [name] => Gallery in the article [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 32 [alias] => gallery_in_the_article ) [31] => stdClass Object ( [id] => 95 [name] => Required views [value] => 0 [type] => textfield [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 33 [alias] => required_views ) [32] => stdClass Object ( [id] => 96 [name] => FullHD image [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 34 [alias] => fullhd_image ) [33] => stdClass Object ( [id] => 98 [name] => Paid Article [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 36 [alias] => paid_article ) )
StoryEditorOCM
Crna kronikaBURNE NOĆI

Pripadnici krim miljea u Splitu i Dugopolju brutalno odmjerili snage: sukobljene ekipe predvode Kiki i Čuba, nakon tučnjava ostala je samo krv na asfaltu

10. ožujka 2022. - 09:01
Na mjestu sukoba je napravljen očevid te su izuzeti tragovi krvi i kose; Josip Čubelić (lijevo), Kristijan Stojanović (desno)Cropix, MUP

Nastavljaju se sukobi među pripadnicima krim miljea sa šireg splitskog područja, rade šake, razbijaju se glave i potežu se pištolji. Za sada se sve okončava lakšim ozljedama i nema ni jedne strijelne rane, ali je pitanje dana, točnije noći, kada će se situacija promijeniti.

Incidenti su krenuli u ljeto prošle godine od kada su se u Splitu i Solinu nizali:uhićenja zbog oružja, podmetanje ručne bombe pod automobil, sukob unutar i ispred teretane, dvije paljevine ukupno 20 vozila u garažama na Pujankama. Najteže kazneno djelo dogodilo se prošlog mjeseca smaknućem Petra Vuknića, optuženog kao trećeg čovjeka zločinačke iz Splita, kojeg je iz pištolja usmrtio Dragomir Petrović Buvel, osuđivan zbog pljačke u Njemačkoj kada je brutalno ozlijeđena 90-godišnja starica....

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
13. svibanj 2024 17:17