StoryEditorOCM
Više od sportasve pršti

Novo lice Osijekove svlačionice ljubi bombastičnu Splićanku, nedavno su stali pred oltar, a čekaju i bebu

Piše Sport SD
2. veljače 2024. - 15:54

Bočnu poziciju na lijevoj strani ove zime Osijek je riješio dolaskom Roka Jurišića. Nakon godine izvan Hrvatske, lijevi bek stigao je na Pampas, a u inozemstvu se okušao u austrijskom Riedu te Muri iz koje je došao u Osijek.

Rođeni Zagrepčanin prošao je školu Dinama odakle se otisnuo u Rijeku, a odradio je i jednu posudbu u Hrvatskom dragovoljcu. Novo pojačanje Osijeka debitiralo je asistencijom u pobjedi protiv Rudeša, a dobio je punu minutažu koju očekuje i protiv Hajduka u subotu (17.45 sati) u 21. kolu HNL-a.

- Respekt svima, ali očekujem pobjedu. Hajduk dolazi malo ranjen nakon Rijeke, ali treba gledati sebe i igrati u skladu s onime što znamo i možemo. Jedva čekam utakmicu jer mislim da smo protiv Rudeša započeli niz koji bi mogao potrajati ovo proljeće. Dakle, cilj je pobjeda – rekao je Jurišić u razgovoru za Germanijak, a on ima i poveznice sa Splitom.

Njegova novopečena supruga je Ivana, donedavno, Gudelj s kojom je nedavno stao pred oltar, a par i čeka bebu. Atraktivna Splićanka predstavljena je 2021. godine kao novo voditeljsko lice SPTV u emisiji Sport nedjeljom.

- Našla sam se kao riba u moru, malo na početku prestrašena od svih silnih velikih riba jer sport ipak slovi kao muški svijet, ali brzo sam naučila plivati i, kako mi se čini, zasad plivam dobro, a sve uz podršku i pomoć divnih ljudi, moje obitelji iz "Sporta nedjeljom", predvođene urednikom, voditeljem i sportskim novinarom Antom Brekom i producentom Vladom Turkovićem i divnom voditeljicom, uz čiju pomoć eventualne prepreke što prije preplivam – govorila je tad Ivana u razgovoru za Večernji list, a istaknula je i da sport voli odmalena.

- Nekako mi se čini da sam trebala biti sin, a ne kći. Oduvijek volim sport i sve uz njega, no, iskreno, nikada nisam razmišljala da ću otići na tu sportsku stranu i zaljubiti se u ovaj posao. Baš zato i smatram da sam dobra u tome jer ga radim iz ljubavi i s veseljem – rekla je u razgovoru za Večernji list kad je preselila iz Splita u Zagreb zbog posla.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 22:21