StoryEditorOCM
Više od sportaspecijalna pozivnica

Legendarni Toni Kukoč je na putu u Beograd, tamo će biti poseban gost, još pamti kada mu je cijela dvorana pljeskala

Piše SPORT SD
25. ožujka 2024. - 21:48

Toni Kukoč će sljedećih nekoliko dana provesti u Beogradu, gdje će biti gost na nekoliko važnih događaja. Između ostalog, posjetit će i utakmicu Partizana i Olympiacosa u 32. kolu Eurolige.

Kukoč je u svojoj bogatoj karijeri triput osvojio Euroligu i ima tri NBA prstena koja je osvojio kao član legendarne generacije Chicago Bullsa. Osim njih u NBA-u je igrao još i za 76erse, Buckse i Hawkse.

Utakmica Partizana i Olympiacosa je izrazito važna, sezona se bliži kraju, a stanje na tablici je neizvjesno. I Kukoč ima lijepih uspomena iz Beograda, na finalnoj utakmici prvenstva Jugoslavije u sezoni 1990./91., Jugoplastika je igrala protiv Partizana, susret koji je značio i kraj zlatne generacije splitske košarke.

- To je bila zadnja utakmica prvenstva Jugoslavije. Bilo je dvadesetak razlike na nekoliko minuta do kraja. Trener me izvadio iz igre... To mi je jedna od najdražih uspomena u karijeri. Publika mi je pljeskala, oprostila se od moje košarke i dala mi do znanja da me cijeni kao košarkaša - ispričao je Toni Kukoč.

Osim utakmice, bit će poseban gost i na festivalu u Domu omladine, a pojavit će se i na premijeri filma o njemu naziva "Magična sedmica".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 21:12