StoryEditorOCM
Strani nogometzelembaći

Splićanin pred iskušenjem milijunske ponude, mogao bi krenuti putem Bilića i Krovinovića, a uspije li čekaju ga bonusi

Piše Sport SD
12. veljače 2024. - 15:41

Prolaze dani, a Europa je sve dalje za Torino. Već se u redovima ‘bikova‘ razmišlja o budućnosti, a o nastavku karijere izgleda razmišlja i trener Ivan Jurić.Već je najavljivao ako ne izbori Europu da će njegov put u Torinu završiti, a s obzirom na to da iz kola u kolo je sve dalje čini se da bi mogao otići.

No, nije tome splitski trener jedini krivac s obzirom na to da su s Apenina često dolazile vijesti o njegovom nezadovoljstvu upravom koja mu nije pravovremeno dovodila pojačanja. Najveće dobio je u Nikoli Vlašiću, ali za neka imena nije se uspio izboriti kod Urbana Caira. Pa i bez konkretnog rezultata, Jurić je tražen trener na europskom tržištu.

Često se spominje kao kandidat u trenucima kad se javljaju potencijalne smjene, a sad se njegovo ime spominje glasno u Engleskoj. Naime, prema pisanju talijanskih i engleskih medija Jurić je kandidat za klupu West Bromwich Albiona, kluba s kojim su Slaven Bilić kao trener te Filip Krovinović izborili Premier ligu. 

Po njihovim informacijama Englezi su Juriću ponudili ugovor od preko dva milijuna eura godišnje s bonusima. Trenutno su na petom mjestu, daleko od mogućnosti za direktni plasman u Premier ligu, ali bi mogli do tog cilja kroz doigravanje. 

WBA nije jedini engleski klub koji koketira sa Splićaninom. Ranije se njegovo ime vezalo i uz Nottingham Forest, a njegov stil nogometa izgleda privlači Engleze kod kojih takva igra najviše prolazi. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 22:18