StoryEditorOCM
Hajdukgradi se momčad

Talentirani stoper je napustio Hajduk, već je i odigrao utakmicu protiv Rijeke, zamjena je za Prpića

Piše SPORT SD
11. siječnja 2024. - 20:38

Prijelazni rok je vrijeme kada se slaže momčad za ono što slijedi, treba stvoriti izbalansiranu momčad za maraton prvenstva. Ovaj prijelazni rok je još napetiji za navijače Hajduka, dugo vremena splitski klub nije dočekao zimu da s prve tablice gleda prema dolje na sve ostale ligaške rivale.

Već je bilo dolazaka, Kalinić, Kleinheisler i Prpić, dok je klub napustio Lauš, posuđen je slovenskom Kopru. Ali, još je jedan igrač otišao iz Hajduka ovu zimu. Kako je posudba u Radomlju istekla stoperu Prpiću, tako ga je zamijenio 19-godišnji Mateo Jurić Petrašilo, također na posudbu. 

Mladi stoper je dosadašnji dio sezone igrao u Solinu, na dvojnoj registraciji. Bio je i na klupi Hajduka u prosinačkom ogledu na Maksimiru, a do kraja sezone će se razvijati u partner klubu Hajduka, Radomlju. 

Već je odigrao jednu pripremnu utakmicu, protiv Rijeke, ušao je za drugo poluvrijeme. Slovenska momčad je tu utakmicu izgubila s 2:0.

Jurić Petrašilo je bio i član Hajdukovih juniora prošle sezone kada su bili finalisti Lige prvaka mladih, a u susretima s Milanom i Manchester Cityjem je vodio momčad s kapetanskom vrpcom oko ruke.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. svibanj 2024 21:22