StoryEditorOCM
HajdukSuperSport HNL

Određeni suci: Hajduku na teškom gostovanju u Gorici sude Bel, Jović i Tomas

Piše sport sd
4. ožujka 2024. - 22:02

Određene su službene osobe za utakmice idućeg, 26. kola SuperSport HNL-a.

Utakmicu Gorice i Hajduka kao glavni sudac vodit će Dario Bel. Pomoćni će mu suci biti Goran Pataki, Kristijan Novosel i Antonio Škobić, dok će VAR i AVAR suci biti Fran Jović, odnosno Marjan Tomas.

U petak kolo otvaraju Varaždin i Istra 1961 (17:00), a glavni sudac utakmice bit će Toni Dadić. Sudac je to kojeg smo u ulozi prvog suca navikli gledati na utakmicama SuperSport 1.NL, u najvišem rangu priliku je dobivao prvenstveno kao četvrti sudac, a sada će premijernu priliku dobiti i u ulozi glavnog arbitra.

Pomoćni će mu suci biti Luka Pušić, Vedran Đurak i Zdenko Lovrić, dok će mu iz VAR sobe pomagati Igor Pajač i Kruno Šarić.

U prvom subotnjem ogledu (15:00) između Lokomotive i Rudeša na Kranjčevićevoj pravdu će dijeliti Mario Zebec. Pomoćni suci bit će Sanja Rođak Karšić, Nikola Kečkiš i Igor Pajač. VAR suci će, pak, biti Ivan Bebek i Luka Pajić.

Glavni sudac prvog nedjeljnog susreta između Rijeke i Osijeka na Rujevici (15:00) bit će Duje Strukan iz Splita. Na terenu će mu pomagati Alen Jakšić, Goran Perica i Ante Terzić, dok će u VAR sobi biti Fran Jović i Hrvoje Radić.

U posljednjem susretu kola Dinamo će u nedjelju na Maksimiru dočekati Slaven Belupo (17:30). Glavni arbitar bit će Patrik Kolarić, a pomoćni suci Bojan Zobenica, Ivan Mihalj i Marino Majstorović. VAR sudac bit će Ivan Bebek, dok će funkciju AVAR suca obnašati Luka Pajić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 13:16