StoryEditorOCM

Užas u Slavoniji: huligani na utakmici raketom pogodili dječaka u glavu

Piše SPORT SD
25. studenog 2023. - 23:10

Nogometaši Belišća su u 15. kolu Druge NL na domaćem terenu odigrali 0:0 protiv Dugog Sela, ali utakmicu su nažalost obilježile šokantne scene.

Naime, u jednom trenutku utakmice, navijači Belišća su raketom pogodili dječaka koji je na utakmici bio sakupljač lopti. Na sreću, dječak nije teže ozlijeđen. Uz navedeni incident, jedan od navijača je ozlijedio i šaku.

O incidentu se putem društvenih mreža oglasio i sam klub:

"Današnja utakmica, nažalost je postala poprište opasnosti zbog nepromišljene uporabe pirotehnike od strane nekih navijača. Želimo izraziti duboko žaljenje zbog ozljeda koje su proizašle iz ovog incidenta. 

Posebno smo pogođeni vidljivom uznemirenošću i strahom malog sakupljača lopti, koji bi trebao uživati u ljubavi prema igri. Nažalost, udarac rakete u glavu ostavio ga je vidno uplašenog i uplakanog, a na svu se sreću nije suočio s ozbiljnijom ozljedom. Također, šaljemo i iskrenu podršku ozlijeđenom navijaču Barabera koji je pretrpio tešku ozljedu šake. 

Ovim putem apeliramo na sve navijače da promisle o posljedicama svojih postupaka i odgovorno se ponašaju na sportskim događanjima. Pirotehnika nije igra, već ozbiljna prijetnja sigurnosti svih prisutnih! 

Neka ovaj incident posluži kao podsjetnik da je sigurnost uvijek na prvom mjestu. Želimo da sportski duh prevlada, te se nadamo da će se ovakvi događaji ubuduće izbjeći", objavio je na društvenim mrežama NK Belišće

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 18:10