StoryEditorOCM
Domaći nogometosobni razlozi

Kapetan Dinama okončao reprezentativnu karijeru: ‘Nedostajat će nam i kao osoba i kao nogometaš‘

Piše Hina
8. ožujka 2024. - 17:30

Izbornik reprezentacije Sjeverne Makedonije Blagoja Milevski izjavio je da je nogometaš Dinama Arijan Ademi (33) odlučio prekinuti reprezentativnu karijeru.

Milevski je to rekao u video izjavi povodom pripremnih utakmica protiv Moldavije 22. ožujka i Crne Gore 23. ožujka u Antaliji.

- Posebno žalim zbog izostanka Arijana Ademija koji je iz osobnih razloga odlučio prekinuti reprezentativnu karijeru. Imao sam razgovor s Arijanom. Nedostajat će nam i kao osoba i kao nogometaš. Kategoričan je u svojoj odluci - rekao je izbornik makedonske nogometne reprezentacije.

Ustvrdio je kako Ademiju treba zahvaliti za doprinos reprezentaciji i domaćem nogometu.

- Predložili smo da mu organiziramo oproštajnu utakmicu, njegova je odluka hoće li se to dogoditi na utakmici protiv Hrvatske 3. lipnja ili na prvoj utakmici u Skoplju - rekao je Milevski.

Veznjak Arijan Ademi rođen je 29. svibnja 1991. u Šibeniku, a za reprezentaciju Makedonije debitirao je 9. listopada 2014. protiv Luksemburga, u kvalifikacijskoj utakmici za Europsko prvenstvo 2016. godine. Ukupno je odigrao 33 utakmice i postigao četiri gola. Prethodno je igrao za mlade selekcije Hrvatske u mlađim kategorijama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 11:51