StoryEditorOCM
Splitponesite aparat

Poznati splitski klub u subotu organizira genijalnu turu po centru grada. Prijavite se, broj sudionika je ograničen...

Piše F. K.
22. veljače 2024. - 14:10

Fotoklub Split u ovoj godini krenuo je s novim mini-program Foto safari koji je zamišljen otkrivanje nepoznatog o poznatom.

Riječ je o upoznavanju grada, lokalne zajednice, kulturne i povijesne baštine uz stručno vođenje licenciranih turističkih vodiča te sudjelovanje članova Fotokluba Split koji sa svoje stručne strane priču o gradu upotpunjuju savjetima o fotografiji, razgovoru o motivima, kadrovima, kompoziciji, ali i najpoznatijim splitskim fotografima i fotografijama.

image
Vojko Bašić/Cropix

Poželjno je da sudionici na safari šetnju ponesu fotoaparat. Prvi FOTO SAFARI planiran je za subotu, 24. veljače, a turistička vodičica Božidarka Šćerbe Haupt i Feđa Klarić provest će vas zanimljivom turom "Đir po Velom Mistu". S obzirom da je broj sudionika ograničen, požurite se prijaviti na: info@fotoklubsplit.hr.

image

Feđa Klarić


 

Božidar Vukičević/Cropix

Tura kreće s Voćnog trga, u subotu u 9 sati i 30 minuta, a poželjno je da svi sudionici ponesu fotoaparat pa da zajedno zabilježe ljepote i kulturnu baštinu grada.

Program Foto safari dio je Redovnog godišnjeg programa Fotokluba Split koji se financira sredstvima Zaklade Kultura nova.

image
Fotoklub Split
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 16:07