StoryEditorOCM
SplitKA DA JE SEZONA

Pogledajte ovo ludilo na glavnoj splitskoj prometnici! Pegla se asfalt, iz državne firme su objasnili zašto baš sad rade

Piše Božidar Lončar
21. veljače 2024. - 16:17

Kada čovjek pogleda slike pomisli da je vrhunac sezone. Kolone od Mertojaka sve do Autohrvatske. Nepregledne kolone, sviranje, nervoza...

Ajme "di baš sada kad se vraćam s posla", pomislili su oni koji su se danas iza 14 sati našli na Poljičkoj cesti. Najgore je na izlazu iz grada gdje se od Mertojaka prema Vili Velebita i izlazu iz grada vozi u jednoj traci, jer se trenutno tamo izvode radovi. 

image
Joško Ponoš/Cropix
image
Joško Ponoš/Cropix

Riječ je o redovnom održavanju i sanaciji oštećenog asfaltnog kolnika na državnoj cesti DC 410 koji su počeli danas i traju do petka, kažu iz Hrvatskih cesta i navode kako su odabrali baš ovaj tjedan zbog školskih praznika kada je najmanji intenzitet prometa.

image
Joško Ponoš/Cropix
image
Joško Ponoš/Cropix

Slike kažu drugačije. Poljička se i na Google mapsu crveni zato strpljenje i koristite sporedne ceste ako možete. Od križanja s Brunom Bušićom, Prime 3, križanje s Velebitskom, skretanje kod McDonaldsa na Mertojaku sve do izlaza iz grada kod Malla - nema gdje nije zastoj. Strpljen spašen do vikenda.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. svibanj 2024 00:01