StoryEditorOCM
Splitšta drugo radi?

Ovoj prodavačici sigurno nije neradna nedilja! Red je gori nego jučer na koncertu, svi su se sjatili na ovu lokaciju

Piše Božidar Lončar
17. ožujka 2024. - 19:41

Mislili smo kako ove prizore više nećemo vidit, ali eto, dogodilo se i nama dvojici prilikom odlaska na kavu nešto prije 19 sati. Situacija je još komičnija kada se uzme u obzir činjenica da je isti autor napisao članak o tome koje trgovine rade danas kako se ne bi našli u situaciji da morate proći "pola grada" radi kutije cigareta. A autoru se upravo to večeras dogodilo.

Od redakcije "Slobodne Dalmacije" trebali smo šetati sve do trafike "Tiska" kod HNK ne bi li kupili cigarete. Čak i u dva automat kluba, koji su uvijek rješenje u ovim situacijama, su nam rekli kako su ostali bez. Prodali smo već sve zalihe, kazali su nam.

Nakon 10-tak,15 minuta šetnje konačno smo našli misto koje radi. I onda ostali "paf"! Red je od trafike skoro do početka Marmontove. Baš ka na Bebekovom koncertu jučer!

image

Ipak se čeka nediljom isprid dežurne trafike...

Božidar Lončar/Slobodna Dalmacija/

Srićom, sitili smo se na automat klub odmah pored trafike koji je, na našu sreću, imao cigarete! Treća sreća, reklo bi se.

Ostali koji se nisu sjetili na vrime ili su kupovali nešto drugo tribali su pričekat svoj red. A bidna tek teta iz "Tiska", za nju nije sigurno neradna nedilja. Držimo fige da je neradni ponediljak! 

image

Red nešto prije 19 sati...

Božidar Lončar/Slobodna Dalmacija/
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 14:20