StoryEditorOCM
Splitfacebook poruka

HDZ-ovka proziva Puljka zbog dječaka s cerebralnom paralizom koji nije upao u vrtić: ‘Najranjivije ne smatra bitnima...‘

Piše SPLIT SD
19. travnja 2024. - 20:57

Zrinka Mužinić Bikić, potpredsjednica splitskog HDZ-a, komentirala je vijesti o tome da dječak sa cerebralnom paralizom nije dobio mjestu u vrtiću, unatoč tvrdnjama gradonačelnika Ivice Puljka da su sva djeca upisana u vrtiće.

- Po Puljkovoj logici i načinu razmišljanja on i je upisao svu djecu u vrtić. Svojim djelovanjem kroz tri godine je pokazao da on najranjivije skupine i ne smatra bitnima ni jednakima. Inače ne bi još uvijek čekali na škversku ambulantu i ovo dijete ne bi bilo bez vrtića.

Puljak je tvrdio i da se kandidirao za gradonačelnika Splita, ne znamo samo kad planira počet. Tvrdio je i da gradonačelnik Splita ne može istovremeno sjediti u saborskoj fotelji. Sad ipak može? I gdje je uopće sada? Izgleda i da mu je put oko svijeta za 80 dana nemoguća misija pa to kod njega traje značajno dulje.

Neostvareni ministre, pošaljite nam barem razglednicu da znamo da ste živi - napisala je na svom Facebooku Mužinić Bikić.

image

Status Zrinke Mužinić Bikić

Screenshot/Facebook
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 20:57