StoryEditorOCM
Zvijezde onlineJAKO RISKANTNO

Najseksi golferica hrvatskih korijena izluđuje pratitelje: ‘Pogledajte novi izazov, četiri posljednje rupe‘

2. rujna 2023. - 13:06

Najpoznatija američka golferica i internetska zvijezda Paige Spiranac na svojem YouTube kanalu redovito objavljuje nove sadržaje, u kojima pratitelje uči kako usavršiti udarce, odabrati pravu opremu, ali i govori o samopouzdanju, zdravom odnosu prema vlastitom tijelu, borbi protiv raznih trolova...

image

 Paige Spiranac

Stacy Revere/Getty Images Via Afp

Iako su je tijekom godina kritizirali zbog "seksualiziranja ženskog golfa", ona nije odustajala od svojeg riskantnog stila. Uvijek je govorila kako želi svoju prisutnost u medijima svih vrsta, te na društvenim mrežama (gdje ima oko 2,2 milijuna pratitelja) iskoristiti za promoviranje borbe protiv internetskog zlostavljanja, te "za pravo svake žene da se osjeća ugodno u vlastitoj koži",piše Jutarnji list.

image

Paige Spiranac

Facebook

Amerikanka hrvatskih korijena, u novom je videu samu sebe izazvala na svladavanje četiri posljednje rupe na golf terenu Liberty National s manjim brojem poteza od predviđenih (under par). Kao i uvijek u ovim video-prilozima odjenula još jednu svoju uobičajeno seksepilnu kombinaciju crne kratke suknje i topića koji je naglasio njezino bujno poprsje.

Pritom je 30-godišnjakinji koju je prošle godine Maxim proglasio "najseksi ženom na svijetu" u svojem Top 100 izboru, vjetrić neprekidno podizao suknju i otkrivao joj pozadinu.

U prvih 12 sati od objave video je pogledan više id 50.000 puta. Iako nije uspjela u nakani da bude "ispod para", bila je zadovoljna rezultatom. Pohvalila se i svojom novom golferskom torbom pink-boje koja odgovara ostatku njezine "pink" opreme.

image
Tracy Barbutes/Zuma Press/Profimedia/Tracy Barbutes/zuma Press/profimedia

- Nitko nema tako fora opremu kao ja - rekla je Spiranac koja više ne igra profesionalno golf, no radi kao instruktorica, promotorica sporta i zaštitno je lice niza brendova.

Također, pohvalila se i kako su njezina sestra Lexie Mitchell i ona napisale knjigu za djecu o golfu. Slikovnica "Hattie Goes Golfing" želi upoznati djecu s tim sportom od rane dobi, a trenutno se može naručiti u pretprodaji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 01:59