StoryEditorOCM
TV&Realityomiljena TV lica

Više neće biti isto! MasterChef ide dalje, ali čak dvojica omiljenih voditelja ga napuštaju! Jasno su rekli zašto odlaze

Piše SCENA SD
21. travnja 2024. - 09:07

Sedma sezona showa MasterChef donosi brojne sadržajne novosti, a jedna od njih su i promjene u postavi žirija.

Kroz MasterChef je prošao niz profesionalnih chefova koji su vodili kandidate kroz MasterChef avanturu, tako da su sadržajne promjene uobičajena pojava ovog formata. Što očekuje chefove Melkiora Bašića i Damira Tomljanovića daleko od TV reflektora, sami otkrivaju za Showbuzz:

‘‘Veliko mi je zadovoljstvo bilo tri sezone biti u žiriju MasterChefa, no zbog poslovnih obveza nisam mogao prihvatiti angažman na još jednoj. Novoj postavi želim super sezonu‘‘, izjavio je Melkior Bašić, koji je sa chefovima Stjepanom Vukadinom i Damirom Tomljanovićem bio član žirija popularnog MasterChefa.

O svojim planovima u narednom razdoblju Damir Tomljanović kaže: ‘‘Nisam dio nove sezone, fokus mi je na drugim projektima i karijeri chefa, konzultanta i profesora. MasterChef nam je svima donio u život puno lijepoga, a to se ne zaboravlja.‘‘

Produkcija Nove TV uskoro počinje i sa snimanjem audicijskih emisija nove sezone, prijave su još uvijek u tijeku te su pozvani svi zainteresirani da se prijave u MasterChef, novu, još uzbudljiviju i zabavniju sezonu. Nova TV zahvaljuje chefovima Tomljanoviću i Bašiću na protekle tri sezone te na činjenici da su osobno i profesionalno dali veliki doprinos u stasanju brojnih kandidata kojima se život uvelike promijenio nakon sudjelovanja u emisiji.

image

Damir Tomljanović, Melkior Bašić i Stjepan Vukadin

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. travanj 2024 09:11