StoryEditorOCM
TV&RealityTV show

Imoćanke obožavaju ‘Tvoje lice zvuči poznato‘, ali Imoćani su stroži! Evo što Bariša poručuje Novoj TV

Piše Braco Ćosić
22. ožujka 2024. - 08:47

Ako je suditi po raspoloženju, ali i izjavama Imoćana i Imoćanki, kad smo im postavili pitanje gledaju li zabavnu emisiju Nove TV “Tvoje lice zvuči poznato”?, očito je da u prosjeku emisiju od deset gledatelja gleda devet Imoćanki i jedan Imoćanin.

Po čemu to sudimo? Jednostavno, na naše pitanje baš desetorici koje smo anketirali (samo se njih četvero htjelo i fotografirati), a bilo je pet muških i pet žena, rezultat je bio 5:0. Evo i njihovih odgovora...

MIRA PEKO, trgovkinja:

"Dakako da gledam “Tvoje lice zvuči poznato”! To mi je opuštajuća emisija nakon napornog posla! Posebno pratim kako su obukli aktere. Stvarno, ima tu puno truda i muke, dosta proba, za pogodit pojedinog pjevača, osobu, a svi koji sudjeluju moraju biti dobri pjevači, glumci, showmani. Još mi se čini da je ovogodišnji ciklus emisija započeo daleko bolje i zabavnije nego prijašnje emisije, što me raduje".

image

Mira Peko

Braco Ćosić

DINKA BAGO, ugostiteljica:

"Gledam i odlična mi je! Zabavim se, a mogu vam kazati da se dobro i nasmijem. Pošto volim na televiziji upravo gledati te opuštajuće zabavne emisije, ne prođe mi niti jedna "Tvoje lice...", a da je ne pogledam. U kući većinom ženska populacija gleda tu emisiju, dok muška više sport i vijesti. 

image

Dinka Bago

Braco Ćosić

BARIŠA MAREVIĆ, umirovljeni časnik HV:

"Iako mi je Nova TV vrlo draga nacionalna TV kuća, jer su liberalni, točni i i realni, posebno u informativnim emisijama koje obvezno gledam, njihove zabavne emisije ne gledam. Ne stoga što im nisu dobre, bar tako kaže ženski dio obitelji, već mi to nije zabava i odmor. Moja preporuka: što više i emisija o mojim braniteljima, jer njih se ne smije nikada zaboraviti!

image

Bariša Marević

Braco Ćosić

SENKA MEDVIDOVIĆ, domaćica:

"Gledam emisiju i mogu samo kazati da mi je zabavna. "Tvoje lice zvuči poznato” ujedno je jedna od najgledanijih emisija i u mom susjedstvu, tako da poslije i komentiramo...".

image

Senka Medvidović

Braco Ćosić
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 13:50