StoryEditorOCM
TV&Realitynova sezona

Antonia Dora Pleško otvorila je novu sezonu ‘Tvoje lice zvuči poznato‘, i briljirala u ulozi dalmatinske legende

Piše SCENA SD
3. ožujka 2024. - 21:01

Antoniu Doru Pleško prvi put smo susreli u dalekoj 2009. godini na Supertalentu. Od tog trenutka, glazba je postala neizostavan dio njenog života, donoseći joj neprekidnu sreću.

Nakon što je prošla kroz tešku obiteljsku tragediju i nakratko nestala s glazbene scene, vratila se jača nego ikad. Unatoč vjerovanju da je gubitak strica i oca kraj njenih izazova, uspjela je pronaći unutarnju snagu znajući da njeni najmiliji uvijek bdiju nad njom.

Nastup u emisiji "Tvoje lice zvuči poznato" činilo se kao nešto unaprijed zapisano jer je njen talent za imitaciju urođen, a u prvoj epizodi je oduševila izvedbom ikone hrvatske estrade, Miše Kovača. Njezino potpuno uranjanje u lik ostavilo je sve prisutne bez daha. "Jednostavno ne mogu vjerovati", izjavila je oduševljeno Minea, dodajući da se otvaranje sezone nije moglo bolje dogoditi, prenosi Nova TV.

Mario je izrazio najveći kompliment rekavši: "Zapanjujuće je to što ni na trenutak nisam osjetio da gledam Antoniju, već sam vidio samo Mišu", što je uistinu visoka pohvala u ovom showu.

image

Antonija Dora Pleško u ulozi Miše Kovača

Nova Tv Press/

Goranu je posebno razveselila činjenica što je Antonijina interpretacija Miše upravo iz ere koju najviše voli, te joj je uputio iskrene čestitke za izvanredan nastup.

"Svaka ti čast što se tiče transformacije. Mislim da si nadmašila sva očekivanja", komentirao je Enis, prisjećajući se dugogodišnjeg poznanstva s Antoniom Dorom još od Supertalenta prije 15 godina. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 06:13