StoryEditorOCM
Showbizmala ćakula

Zorica Kondža nam otkriva: ‘Zvali su me da pjevam na Dori. Baby Lasagna? Ti što su ga stavili za rezervu nisu normalni!‘

Piše V. P.
5. ožujka 2024. - 23:07

Na predstavljanju ovogodišnjih Melodija Jadrana susreli smo splitsku pjevačicu Zoricu Kondžu koja će i ove godine nastupati na ovom festivalu. Još uvijek bira s kojom će se od tri pjesme predstaviti, a sa Zorom smo se dotaknuli nedavno završene Dore i jednog umjetničkog imena kojeg hrvatska javnost ovih dana najčešće spominje, naravno, tko drugi nego Baby Lasagna.

Trodnevni spektakl u Splitu - Gibonni otvara Melodije Jadrana, poznati izvođači, stižu i gudači iz Milana: Bit će svega!

- Momak je zanimljiv, sigurna sam da će postati ime na našoj estradi, i ne čudi me što sada mnogi žele suradnju s njim - kazala nam je Zorica koja se prisjetila i trenutka kad je prvi put čula pjesmu ‘Rim Tim Tagi Dim‘.

- Kad sam prvi put čula Baby Lasagnu, još prije njegovog nastupa na Dori, došla sam i rekla sinovima i suprugu, jer i oni se bave glazbom: ‘Ljudi, dođite, ovo morate čut! Pisma je ludilo, ovo mora pobijedit!‘ Otvorila sam neki članak na internetu jer je u naslovu stajalo da je ta pisma bila rezerva pa me zanimalo. ‘Pa ovi nisu normalni, kako nisu prepoznali da je to ludilo pisma!‘, bila mi je prva reakcija - ističe Kondža.

image

Baby Lasagna

Cropix

- Naravno da ima šanse za pobjedu i mislim da ta pisma zaslužuje da bude na tronu Europe!

Ona se tijekom karijere također natjecala na Dori.

- Više sam puta bila na Dori i uvik sam bila pri vrhu. S Oliverom sam pivala ‘Sreća je tamo di si ti‘, a onda mi je sve to nekako postalo tlaka.

Čak su mi lani neki autori nudili da idem na Doru, ali kad bih se odlučila na to, onda bi to stvarno morala biti neka dobra pisma, ala Lasagnina - našalila se pjevačica i dodala.

- Neka to sad rade mlađi, mislim da to dobro rade!

image

Zorica Kondža

Press

Zorici je drago što je javnost ovih dana imala prilike čuti novu Oliverovu pjesmu koja je u kratkom razdoblju ušla u hrvatski YouTube trending i već je preslušana preko pola milijuna puta.

- Čula sam ja tu pismu još prije, pa i skoro cili album kojeg Mrduljaš priprema. Sve je to lipo, znate da je Oliver tija šta više pisama snimit i kad je bija bolestan.

Fale mi njegov humor, zafrkancija, noćne zabave... Volila bi da se i neka nagrada u budućnosti nazove po njemu na nekom festivalu, a ovo što je Jadrolinija po Oliveru nazvala brod na liniji od Splita do njegove rodne Vele Luke je baš prelipa gesta - zaključila je uvijek pristupačna i nasmijana Zore.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 08:30