StoryEditorOCM
Showbiz‘ZNA GA U DUŠU‘

Rozga progovorila o svom odnosu s Ivanom Huljićem, o njima se odavno priča! Poslušajte novu pjesmu koju joj je napisao

Piše Scena SD
21. ožujka 2024. - 12:56
Stara fotografija iz 2014. iz splitskog kluba Vanilla: o pravoj prirodi odnosa između Ivana Huljića i Jelene Rozge godinama se špekuliraPaun Paunović/Cropix

Jelena Rozga predstavlja spot za dugoočekivanu pjesma "Od čega sam ja“. Pjesma je nastala kao plod umjetničke sinergije između Jelene Rozge i Ivana Huljića.

Naime, upravo Ivan Huljić potpisuje tekst i glazbu pjesme koja prati priču ranjive, ali i hrabre žene, koja kao da se i sama čudi svojoj snazi.

Pjesma "Od čega sam ja“ savršeno se uklapa u "životnu filozofiju“ popularne Splićanke, što ne čudi s obzirom na to da je iza Jelene i Ivana dugi niz godina suradnje i prijateljstva kroz koje su se dobro upoznali. Upravo ovom suradnjom i njihov odnos je dobio jednu novu dimenziju.

image

Jelena Rozga

Nemanja Novaković

"Uvijek je lijepo raditi s nekim koga, što bi se reklo, ‘poznaješ u dušu‘ i tko zna koliko ti je važno ostati vjeran sebi.  Uživala sam u cijelom procesu stvaranja ove pjesme, od prvih snimljenih taktova pa do završetka snimanja spota koji je prava vizualna poslastica i jedva čekam čuti reakcije moje publike, ipak je njihov sud najvažniji“ - komentirala je Jelena.

image

Ivan Huljić i Jelena Rozga snimljeni nedavno u trgovini

Snimio čitatelj

Spot za pjesmu "Od čega sam ja“ potpisuje redatelj Miloš Šarović, koji je režirao Jeleninu regionalnu turneju "Minut srca mog“.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. travanj 2024 19:03