StoryEditorOCM
ShowbizLUDI PROVOD

Nakon prekida s Beograđaninom Nikolom Iva Todorić solira, evo gdje i s kojom Splićankom je proslavila Valentinovo

Piše I. P.
15. veljače 2024. - 13:07

Nakon prekida s misterioznim Beograđaninom Nikolom Iva Todorić ne očajava. Posvetila se djeci i pronalasku vlastita mira i sreće. No novu ljubav još nije našla. Ipak to je nije spriječilo da se počasti velikim buketom ruža za Valentinovo kod svog prijatelja, cvjećara Ante Jurkovića i ode s prijateljicom, bivšom splitskom Miss Universe Biljanom Mančić na koncert. Prijateljice su uživale na koncertu folkera Ace Pejovića u zagrebačkoj Areni za Valentinovo.

image

Iva Todorić i Biljana Mančić

Instagram/

Inače, Iva obožava narodnu glazbu. Svojedobno joj je za rođendan pjevao Miroslav Ilić. Folker je tad navodno za 45 minuta pjevanja dobio 10.000 eura.

Podsjetimo, Iva Todorić i misteriozni Beograđanin u turbulentnoj vezi su bili nekoliko godina, a konačan prekid uslijedio je 2022.

Par se upoznao u Beogradu u jednom restoranu, a iskre su planule na prvu. Gazdina kći Nikolu je svojedobno vodila i na Vortex ljetovanje sa svojom duhovnom učiteljicom Anom Bučević, kad je ispao skandal zbog njegovog ljubomornog ispada. Bučević je, tvrdili su upućeni, odmah zaključila kako Nikola nije dobar za Ivu i savjetovala joj da prekine s njim.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 13:58