StoryEditorOCM
Showbizuvijek svoja

Mirela Holy oduševljava! Ove cipele si mnogi ne mogu priuštiti, a brutalno privlače poglede. Evo gdje ih je našla

Piše Scena SD
16. ožujka 2024. - 16:24

Da je Mirela Holy jedna od najbolje odjevenih Hrvatica, već svi znaju. Iako njezin stil ne odgovara svima, mora joj se skinuti kapa kada je u pitanju izlazak iz zone komfora i odskakanje iz tipičnih okvira u kojima mnoge druge žene zapinju. 

Mirela subotom uživa u šetnji po zagrebačkoj Špici, a gotovo uvijek je možemo vidjeti u visokim potpeticama koje se mnogi ne bi usudjeli obuti. Iznimka nije ni ova subota kada je pažnju ukrala crnim flatforma gležnjača njoj jednog od omiljenih brendova Naked Wolfea. 

image
Josip Moler /Cropix

Uz jednostavnu crnu haljinu odjenula je i jaknicu s kapuljačom, a kao dodatnu zaštitu od kiše uzela je i efektan crni kišobran. 

Ovo nije prvi put da javnost bruji o cipelama nekadašnje ministrice, Holy je već plijenila pažnju u neobičnim bijelim sandalama istog brenda. Njihovi komadi obuće mogu se na sniženju uhvatiti za manje od 100 eura iako im uobičajena cijena, ovisno o modelu, seže i do 400 eura. Budući da je riječ o nešto većem iznosu kojeg si mnogi ne mogu priuštiti, ali i po tome kakav stil gaji, jasno je da Holy uživa u modi i u igri s istom, a za taj luksuz nije joj problem ni potrošiti nešto više. 

Bruji se o ‘nenormalnim‘ natikačama Mirele Holy! Naša novinarka otkrila koliko koštaju, gdje se kupuju i tko ih još nosi

image
Josip Moler /Cropix
image
Josip Moler /Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 07:35