StoryEditorOCM
ShowbizU SPLITU

Legendarni Johnny Gitara ima novi singl kojega će premijerno odsvirati na izložbi pasa; ‘Nova himna za nas lude‘

Piše Lenka Gospodnetić
24. ožujka 2024. - 09:30

Urbani šansonijer, kako sebe voli ukratko opisati Johnny Gitara, ima novi singl kojega će premijerno odsvirati u neuobičajenom ambijentu: na izložbi pasa danas na splitskom Spinutu.

Riječ je o pjesmi "Dva mala pasa" koja, istinabog, nije prepoznata kao potencijalni hit na Splitskom festivalu, ali je takla u dušu pasoljupce – vjerojatno će i mnoge druge, kad je budu imali priliku poslušati, vjeruje dobri čovjek Johnny.

Osebujni kantautor iz Drvenika prije nekog vremena, a nakon duljeg izbivanja zbog bolesti u familiji, vratio se na scenu. Podigao iz pepela kao Feniks, zahvalan na novoj prilici i raspjevan kao u najboljim danima mladosti, kad je žario i palio po festivalima hitovima poput "Moja se draga napila", "Malac-kapitalac", "Pauk"...

image
Vladimir Dugandzic/Cropix

Čini se da flora i (pogotovo) fauna nadahnjuju Johnnyja jer u "Malcu" zapravo pjeva o kanarincu, dok se "Pauk" ipak odnosi na vozilo za tegljenje nepropisno parkiranih automobila. Novi singl o psima je, pak, ljubavna priča koja je dobila i videospot u režiji Željka Skoke (studio Jedina.hr), sniman u Stobreču.

Pjesma je neka "mišanca" countryja i rocka, baš mi se sviđa – iznosi Johnny o "Dva mala pasa".

Premijera na izložbi u Spinutu, kao i sama smotra četveronožaca, ne sumnjamo, bit će živopisna. Vau, vau!

Spot je već dostupan na Youtubeu a u komentarima se lako da vidjeti koliko je dobro prihvaćen.

-Nova himna za sve nas ovako "lude", Dobra pjesma, Odlična stvar... nižu Johnyevi fanovi pohvale u komentarima jednu za drugom. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 16:38