StoryEditorOCM
Showbizzadnji koncert

Kad vide tko je sve bio gost na sinoćnjem koncertu Prijović, fanovi će poludjeti; Aleksandra okupila najveće zvijezde

Piše Duška Jurić/Jutarnji list
7. prosinca 2023. - 08:33

I petu večer publika je u glas pjevala sve hitove ove regionalne zvijezde, a atmosfera se zahuktala već od prvih taktova. Prvi gost večeri je Dejan Matić s kojim je otpjevala hit ‘Ko si ti‘, a zatim je on dodatno zagrijao publiku pjesmom ‘Dozvola za ljubav‘. Druga zvijezda koja joj se pridružila na pozornici bio je Osman Hadžić, s kojim je otpjevala njegov veliki hit ‘Ti mene ne voliš‘. Zanimljivo je da on nije bio najavljen kao gost večeri, već se na pozornicu popeo iz publike.

image
Ranko Suvar/Cropix

Treća gošća večeri bila je Maya Berović, a Arena je eksplodirala već na prve taktove pjesme "Devojačko prezime". Četvrti gost večeri je Dejan Kostić, s kojim je otpjevala pjesmu ‘Ludnica‘. Sljedeći gost večeri bio je MC Stojan, s kojim je pjevala njihov hit ‘Šta bi‘. Zatim je na red došla popularna pjesma ‘La Miami‘, prenosi Jutarnji list.

image
Ranko Suvar/Cropix

‘Prijo mi te volimo‘ opet se orilo Arenom, a Prija ni ove večeri nije mogla suspregnuti suze. "Hoću da znate jednu stvar. Sad i ja hoću šestu Arenu! I sedmu i desetu! Pitaju me koji mi je koncert bio najbolji. Znate koji? Svaki!", poručila je publici.

image
Ranko Suvar/Cropix

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. svibanj 2024 02:31