StoryEditorOCM
ShowbizPAO S KREVETA

James McAvoy ozlijeđen za vrijeme orgija: ‘Radili smo nešto čudno, netko me je uhvatio za vrat i počeo gristi‘

Piše SCENA SD
8. ožujka 2024. - 08:32

Glumac James McAvoy (44) otkrio je da je zadobio ozljedu dok je snimao novi film "Turn Up The Sun!".

Triler govori o dva para koji stižu u ladanjsku kuću koju su nesvjesno rezervirali zajedno. Tijekom boravka doživljavaju čudne događaje. James McAvoy glumi u filmu s Aislingom Franciosijem, Lucasom Bravom i španjolskom glumicom Almudenom Amor.

Međutim, snimanje novog filma nije bilo bez poteškoća. U razgovoru s Martinom Compstonom i Gordonom Smartom, McAvoy je u podcastu "Nemirni domoroci" objasnio: "Upravo sam snimio film koji je snimljen za šest dana i prilično je mračan i seksualan."

"Pretposljednji dan snimanja završio je tako što nas je devetero snimalo scenu", prisjetio se. "Improvizirana scena orgija."

Tijekom snimanja scene pao je s kreveta i razbio koljeno jer ga je iznenadila kolegica koja ga je ugrizla za vrat.

"Bio je to hardcore ples, svi su na drogama, svi smo pili puno viskija i bilo je puno ljubljenja, pipkanja i svlačenja", rekao je škotski glumac.

image

James McAvoy 

Justin Tallis/Afp

"Postoji sjajna španjolska glumica Almudena Amor i morali smo to isprobati zajedno", rekao je James. "U jednom trenutku držao sam je naopako i radili smo nešto čudno, a netko me uhvatio za vrat i počeo me gristi za vrat", prisjetila se filmska zvijezda koja je u šoku pala s kreveta. "I koljeno mi je jako udarilo u tlo."

"Mislim da je to jedini put da sam povrijeđen dok sam snimao film", dodao je James McAvoy.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. svibanj 2024 11:22