StoryEditorOCM
ShowbizLORETTA SE VRAĆA

Hollywoodska diva Meryl Streep glumit će u novoj sezoni hit serije koja stiže krajem godine, bit će urnebesnih zapleta

18. veljače 2024. - 15:45

Gostujućim glumcima serije "Only Murders in the Building" čije pasionirano rješavanje ubojstava prati oko 11 milijuna gledatelja na streaming platformi Hulu, nije lako nametnuti se i navesti fanove da se zaljube i u njihove likove.

Stalna postava serije, Steve Martin, Martin Short i Selena Gomez (u ulogama glumca Charlesa-Hadena Savagea, redatelja Olivera Putnama i mlade umjetnice Mabel Mora), toliko su dobri da se pridošlice na setu moraju jako potrudili ne bi li njihove izvedbe došle do izražaja, piše Gloria.

image
Michael Tran/Afp

Sad će im biti još teže jer će Meryl Streep postati dio ekipe i u novoj, četvrtoj sezoni. Holivudska diva ponavlja ulogu Lorette Durkin, piše Variety, a njena bi se romansa u seriji s likom Martina Shorta, mogla još više rascvjetati. Glumci su, naime, dobri prijatelji koji se toliko dobro nadopunjuju na setu da se vjerovalo kako su postali par i u stvarnom životu.

Međutim, oboje su to opovrgli. Doduše, kad je Short nedavno gostovao u podcastu "Club Random” Billa Mahera", voditelj je Meryl i Shorta prozvao "moćnim parom".

"To uopće nije loša ideja, biti moćan par", našalio se glumac. Sada će se, pak, oboje moći nastaviti zafrkavati na tu temu jer se Loretta Durkin vraća. Detalji radnje četvrte sezonu drže se u tajnosti, iako je poznato je da će započeti s putovanjem likova Stevea Martina, Martina Shorta i Selene Gomeze u Los Angeles, prije povratka u New York.

Vjeruje se da će potkraj 2024. početi prikazivanje željno iščekivane sezone: treba, stoga, podsjetiti kako priča o liku Meryl Streep počinje u izmišljenom kazalištu Gooseberry 1962., gdje se mala Loretta s plavim pletenicama toliko oduševi kazalištem da sa svog sjedala odšeta ravno do pozornice.

image
Michael Tran/Afp

Mnogo godina kasnije, odrasla Loretta Durkin pojavljuje se u istom kazalištu kako bi glumila u predstavi Olivera Putnama... Zaplet se zahuktava, a neočekivanih obrata pri rješavanju ubojstava neće nedostajati ni u četvrtoj sezoni.

Autori serije nominirane za 29 Emmyja (od kojih su osvojena četiri) Steve Martin i John Hoffman, ponovno će oduševiti urnebesnim zapletima, neočekivanim obratima i duhovitim dijalozima. Dakako, moćan adut im je činjenica da su osvojili Meryl Streep koja se odlično zabavlja na setu i zasad nema namjeru napustiti projekt.

image
Valerie Macon/Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 08:33