StoryEditorOCM
Showbizima se, može se

Fotografije kuće Cecinih roditelja u Žitorađi: ‘Hollywood na jugu Srbije: Balkon oduzima dah‘

Piše scena sd
12. travnja 2024. - 15:06

Nedavna priča o pjevačici Dragani Mirković koja ima vlastiti dvorac, potaknuta aferom o njenom teškom razvodu, dobila je i nastavak. Sada se zavrtjela storija o kući roditelja Svetlane Cece Ražnatović, majke Mire i oca Slobodana, u Žitorađi u blizini Prokuplja, koja je također svojevrsni dvorac.

Ekipa emisije "Paparaco Lova" obišla je Cecino rodno mjesto i razgovarala sa susjedima i ljudima s kojim je odrasla. Mještani kažu da je vrlo rijetko viđaju, dok sestru Lidiju, mnogo češće vide.

U samom centru sela prostire se vila ograđena visokim kamenim zidom i metalnom ogradom, koja štiti Cecine roditelje od znatiželjnih pogleda. Pjevačica je nedavno bila u svom rodnom kraju i snimala se s terase velebne kuće.

image

Stambeni kompleks Cecine rodne kuće u Žitorađi

Screenshot YouTube/ Paparaco Lova

Ceca nije skidala osmijeh s lica, a onda je pokazala kako izgleda pogled s terase.

Na golemom balkonu pjevačica je napisala dio svoje pesme "Mesec, nebo, zvezdice...", piše Kurir koji je tekst naslovio s "Hollywood na jugu Srbije: Balkon oduzima dah"

Kućom Cecinih roditelja u Žitorađi pozabavio se i Blic.

U centru sela nalazi se velika kuća s ogradom, dodatno osigurana videonadzorom, a skoro pola kuće je u staklu. Koliko Cecini roditelji vole svoje rodno mjesto najbolje govori i to da se nisu zajedno s njom preselili u Beograd. Ceca se potrudila da im tamo gdje žive ništa ne nedostaje, pa je renovirala obiteljski dom i sada "sve izgleda savršeno".

image

Krovići kuće Cecinih roditelja u Žitorađi

Screenshot YouTube/ Paparaco Lova

Inače, Ceca Ražnatović s obitelji živi u vili na Dedinju. Kako je jednom prilikom ispričala,nudili su joj da njena kuća postane turističko mjesto, na što oni nisu pristali.

Vila koja se prostire na preko 2000 kvadrata, ima vlastiti lift koji vodi direktno do Cecina apartmana, a ima i golemi dnevni boravak koji je muzička zvijezda uredila po svom ukusu, piše Blic.

I u slučaju Cecinih roditelja naravno vrijedi pravilo da se o ukusima ne raspravlja, bili oni glazbeni ili graditeljski.

image

Ceca drži do stanovanja na visokoj nozi

Peđa Milosavljević/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. travanj 2024 17:33