StoryEditorOCM
ShowbizTUŽNO

Finalistica Miss Universe Sienna Weir isključena s aparata u 23. godini života: ‘Nebo je dobilo najljepšeg anđela‘

Piše SCENA SD
5. svibnja 2023. - 21:46

Sienna Weir, manekenka i finalistica Miss Universe 2022., umrla je nekoliko tjedana nakon tragične nesreće na jahanju. Imala je tek 23 godine, piše News.au.

Ova djevojka iz Sidneya preminula je kasno sinoć nakon što je nekoliko tjedana bila na aparatima za održavanje života koje je obitelj naposlijetku odlučila isključiti.

Sienna je jahala na Windsor Polo Groundsu u rodnoj Australiji 2. travnja kada se njezin konj prevrnuo. Hitno je prevezena u bolnicu Westmead gdje je bila priključena na aparatima.

Posljednje objave influencerice na društvenim mrežama brzo su preplavljene počastima mladoj zvijezdi u usponu koja je "osvijetlila svaku sobu", tvrdi jedan prijatelj koji je dodao: "Nebo je danas dobilo najljepšeg anđela. Nedostajat ćeš mi, volim te."

Njezin dečko Tom Bull dodao je: "Voljeli smo se s ljubavlju koja je bila više od ljubavi".

Sienna je diplomirala englesku književnost i psihologiju na Univerzitetu u Sidneyu i planirala je preseliti se u London.

Sienna je često govorila o svojoj strasti prema konjima:  "Iako sam većinu svog života živjela u gradu, imam veliku ljubav prema jahanju", rekla je za Gold Coast Magazine u rujnu 2022. "Moja obitelj nije sasvim sigurna odakle je došla ta strast, ali jašem od svoje treće godine i ne mogu zamisliti svoj život bez jahanja."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 17:30