StoryEditorOCM
ShowbizUspomene

Danijela i Ella se prisjetile velikog Borisa Dvornika i nikad ispričane anegdote; nitko nije ostao ravnodušan

Piše scena sd
25. ožujka 2024. - 13:38

Udovica legende funka Dina Dvornika, Danijela na svojem je Instagramu objavila fotografiju povodom godišnjice smrti svog svekra Borisa Dvornika, koji je umro 24. 3. 2008., na Uskrs te godine. Na fotografiji je Boris s unukom Ellom Dvornik dok je bila beba. Uz fotografiju, Danijela se prisjetila jedne Elline anegdote iz škole, piše Jutarnji.

- Pape (tako smo ga zvali) je ima običaj zvat nas na telefon i s nama pričat‘ satima u nebulozne ure. Ponekad smo znali ignorirat‘ pozive, ali bi onda zvao na mobitele sve, Dinov, moj ili Ellin", započela je u opisu objave pisati Danijela.

- Jednom nas nije mogao dobiti pa je zvao Ellu na mobitel, koja je bila u školi na satu fizike. Ella mu se nakon upornog zvanja, javila šapćući u slušalicu: ‘Dida, ja sam u školi na satu fizike, ne mogu s tobom razgovarat‘!‘

Dida: Kad te dida zove, nema fizike!

Ella: Ali učiteljica će me izbacit‘ sa sata!

Dida: Ne može ona tebe izbacit‘ sa sata kad pričaš s didom svojim! Reci joj da ne zaje*aje! Ovo šta ću ti reć‘ je puno važnije od fizike! ‘Ko tebe voli najviše na svitu, a?

Ella: Ajme dida... ne smijem pričat‘! (šapće)

image


 

Damjan Tadic/Cropix

Dida: Reci na glas da te svi čuju, tko te voli najviše na svitu?

Ella: Ti, dida!

Dida: Eeeee....tako je, to ne zaboravi, a sad slušaj tu fiziku i učiteljicu i ako te bude zaje*avala reci joj da će dida doć u školu! I još nešto...

Ella: Šta?

Dida: Koji će ti bog fizika?

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 23:41