StoryEditorOCM
ShowbizOČAJNIČKI POKUŠAJ

Bivša djevojka Matthewa Perryja tvrdi da je glumac zalijepio ruke za koljena kako bi se prestao drogirati

Piše SCENA SD
26. prosinca 2023. - 08:31

Bivša djevojka slavnoga glumca serije "Prijatelji" Matthewa Perryja, Kayti Edwards, tvrdi da je pokojni glumac pokušao koristiti bizarne metode uz pomoć kojih je želio prestati se drogirati.

Naime, Kayti Edwards je u posljednjem intervjuu za britanski The Sun navela kako je popularni glumac zalijepio ruke za koljena u očajničkom pokušaju da prestane uzimati droge.

"Bila sam kod Matthewa u Hollywood Hillsu. Bio je u lošem stanju. Cijelu noć je konzumirao puno droga, najvjerovatnije kokain u kombinaciji s drugim supstancama. Našla sam Matthewa na kauču s rukama zalijepljenim za noge. Bilo je očajnički tužno. Morala sam upotrijebiti skidač laka za nokte i maslinovo ulje da ga oslobodim", objasnila je Kayti.

Ističe kako su posljedice te večeri bile strašne.

image

Matthew Perry

Chris Delmas/Afp

"Doslovno smo mu čupali dlake s nogu i iza njega su ostale crvene, sirove mrlje, bilo je prilično užasno", prisjetila se.

No, ovo nije prvi put da se Edwards oglašavala o njegovom životu gdje je izjavila da ne vjeruje da se on tek tako utopio u jacuzziju. Tada još uvijek nije bio otkriven zvanični uzrok smrti, ali ona je smatrala da je Perry preminuo od predoziranja.

Nažalost, izvještaj o njegovoj obdukciji pokazao je da je bila u pravu, a kao uzork smrti slavnog glumca utvrđeno je da je preminuo od akutnih učinaka ketamina.

Inače, Kayti je bila u vezi sa zvijezdom serije "Prijatelji" 2006. godine nakon što ga je upoznala na sastanku Anonimnih alkoholičara, a ostala je s njim u prijateljskim odnosima nakon prekida te 2011. godine radila kao njegova asistentica.

image

Serija Prijatelji

Photo12 Via Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
09. svibanj 2024 13:46