StoryEditorOCM
ShowbizPREPOZNAJETE LI JE?

Bila je seks bomba u Jugi, a njene vruće scene se i dalje itekako prepričavaju: Pogledajte kako sada izgleda!

Piše L.G./JL
18. lipnja 2023. - 09:47

Glumica i profesorica na Fakultetu dramskih umjetnosti Andrijana Videnović prvi put se pojavila na filmskom platnu kada je imala 20 godina, piše Espresso.

Iste godine ostvarila je zapaženu ulogu u kultnom filmu "Varljivo ljeto ‘68", gdje je utjelovila profesoricu sociologije Nevenu Moreno, piše Jutarnji list.

Jednom prilikom upitana da prokomentira scenu u kojoj je gola skočila u rijeku s kolegom Draganom Zarićem rekla je da nema baš lijepa sjećanja na to.

“I još sam plakala jer se inzistiralo da Zarić i ja moramo goli trčati u rijeku. Naš divni snimatelj rekao mi je: ‘Ti si luda, da izgledam tako divno ne bih se uopće oblačio‘.

Bio je to prekrasan film, taj je film preživio toliko vremena. Nije doživio veliki uspjeh kad je izašao, prošao je kao pristojan film”, rekla je.

Andrijana je ostvarila brojne značajne uloge. Tako smo je gledali u poznatoj seriji “Siva kuća”, filmu “Više od igre”, a u periodu 2007.-2008. Godine 2008. glumila je u seriji "Ljubav i mržnja".

U toj je seriji glumila maćehu i ljubavnicu lika kojeg tumači Ivan Bosiljčić, pa je s njim snimala i golišave scene. Još je zanimljivije da je u istoj seriji glumio i njezin tadašnji suprug Branko Đurić, od kojeg se u tom razdoblju razvela.

“S kolegom i ocem mog sina Brankom Đurićem ne živim više od devet godina. Nismo se rastali u neprijateljstvu, nego smo se rastali i oboje imamo svoje privatne živote i partnere”, rekla je tada.

Andrijanu smo posljednji put gledali u filmu “Ne gazi tuđe snove” iz 2012. godine u kojem je utjelovila profesoricu matematike.

Trenutno živi na relaciji Beograd – Priština, a vodi miran život sa sinom Lukom i partnerom, književnikom Draganom Jovanovićem Danilovim.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 08:18