StoryEditorOCM
ShowbizIZAZOVI I BORBA

Baby Lasagna o najcrnijim danima života; ‘Pratio me je očaj, a kad je tama postala neizdrživa tata me odveo svećeniku‘

Piše SCENA SD
23. ožujka 2024. - 13:42

Baby Lasagna, hrvatski predstavnik na ovogodišnjem Eurosongu,u razgovoru za Bitno.net  otkrio je da već nekoliko godina redovno čita Bibliju i ide na misu. Obraćenje mu se, kaže, dogodilo nakon teškog životnog perioda.

"Nisam mogao boraviti s ljudima i bježao sam u izolaciju svog stana. Osjećao sam pritisak, kao da se moje srce nalazi u tuđoj šaci koja ga nemilosrdno stišće. Pratili su me umor i očaj, ukratko, upao sam u depresiju", rekao je.

"U jednom trenutku tama je postala neizdrživa. Nazvao sam tatu koji je točno znao što mi je potrebno. Odveo me k prijatelju svećeniku na razgovor. Nakon susreta s njim tama je polako počela nestajati, a njeno mjesto zauzimali su sreća i osjećaj ispunjenosti", dodao je.

image

Baby Lasagna

Ronald Gorsic/Cropix

„Prestao sam slušati neke, do tada drage, bendove, osobito one čija su ikonografija i pjesme bile antikršćanske, ali to se dogodilo prirodno. Kao što bodybuilder koji želi ići na natjecanje neće pojesti pizzu. Jednostavno ne ide jedno s drugim.“

„Moja prva naivnost nakon obraćenja bila je misliti da će život biti lakši. Tama je, doduše, nestala iz srca i nju je zamijenilo svjetlo, ali patnje i dalje postoje. Očekivao sam da će Bog biti poput nekog menadžera koji će mi voditi život i rješavati probleme, kad ono… izazovi i borba. No moram reći da u toj borbi napredujem.“

Jedna od tih borbi tiče se njegove karijere. Kako biti onaj Baby Lasagna koji na pozornici radi „šou“, a svjedočiti za Krista. Neki su ga zbog toga već javno prozivali, no Marko se nije ulovio na taj mamac. Pritom je više od riječi kojima je istaknuo važnost vjere i obitelji u osobnom životu oduševila njegova pristojnost i izbjegavanje konflikata, objavio je Bitno.net.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 22:27