StoryEditorOCM
Životu problemu je

‘Smješkao se telefonu, smislila sam plan i otkrila kome moj muž šalje seksualne poruke. Ne znam što ću, imamo djecu...‘

Piše Mozaik SD
13. travnja 2024. - 10:13

Savjetnica The Suna Deidre redovno dobiva brojne poruke ljudi koji od nje traže pomoć, a ovoga puta kontaktirala ju je jedna uzrujana žena koja je svojega muža uhvatila u slanju seksualnih poruka bivšoj djevojci. 

- Od kada sam uhvatila svog muža kako šalje seksualne poruke svojoj bivšoj, trudim se ponovno mu vjerovati - ali svaki put kad ga vidim s mobitelom, osjećam se loše. Rekao je da je to radio jer se osjećao usamljeno i isključeno iz naše obitelji. Oboje imamo 37 godina i zajedno smo već osam godina. Imamo dvoje malene djece. Prije nekoliko mjeseci primijetila sam da provodi puno vremena dopisujući se s nekim. Rekao je da su to bili poslovni razgovori, ali mu nisam vjerovala jer je stalno sam sebi smješkao na zločest način. Znam njegovu lozinku pa sam jednog dana dok je bio u garaži, bacila pogled. Vidjela sam da je on i njegova bivša djevojka, s kojom je živio dvije godine, razmjenjivali poruke seksualne prirode. Oboje su se prisjećali svojih seksualnih iskustava i izražavali želju da ih ponove. Zaplakala sam i suočila ga. Rekao je da se osjećao jadno jer provodim sav svoj slobodan trenutak s djecom i rijetko imamo seks. Obećao je da će prestati i dogovorili smo se da ćemo se više potruditi oko našeg braka. Ali ne mogu mu više vjerovati. Samo ga vidjeti s mobitelom izaziva suze i tjeskobu, ispričala je nesretna žena. 

Srećom, Deidri ovo nije prvi put da daje savjete povezane s prevarom pa je odmah imala spreman odgovor. 

- Imanje djece neizbježno mijenja odnos. Tvoj je suprug trebalo biti reći da je nesretan, umjesto što je tražio zadovoljstvo negdje drugdje. Povjerenje treba vremena da se izgradi ponovno. Ako se stvari ne poboljšaju, razmislite o savjetovanju parova, kazala je. 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 13:18