StoryEditorOCM
ŽivotVODIČ KROZ AKCIJE

Crni Petak topi cijene bijele tehnike i elektronike; Evo gdje po novu perilicu rublja ili računalo s najboljim popustom

Piše Vanesa Tenžera
22. studenog 2023. - 15:48

Nakon bombardiranja tolikim vijestima, reklamama i informacijama o Crnom Petku, vjerujemo da ste se pomalo izgubili, jer u moru ponuda, teško je izdvojiti one najbolje, ili najprikladnije. Od ‘pustog‘ oglašavanja, na neke ste možda i zaboravili

Ako se i niste odlučili za sezonsku kupnju odjeće, za parfem, naočale ili pak nešto treće ‘za dušu‘, Crni Petak odlična je prilika da prepolovite i one najveće troškove koji dolaze s (bijelom) tehnikom.. U kući imate staru, dotrajalu mašinu za rublje, koja nekim čudom, još uvijek radi, ali ne znate do kad? Vodite se onom starom - bolje spriječiti, nego liječiti. Dolaskom eura cijene su se udvostručile, pa je Crni Petak kao Bogom dan, a sniženja čine dostupnim čak i one proizvode koji bi možda inače bili van vašeg cjenovnog ranga. 

Emmezeta

Emmezeta je ove godine odlučila Crnom Petku produljiti vijek, pa tako on u ovoj kući namještaja traje sve do kraja studenog. Osim Xiaomi Black Fridaya, gdje su mobilni uređaji ove marke sniženi za 20%, možda najveća poslastica su usisavači roboti marke Ecovacs sniženi u pola cijene, da, čitavih 50%. Aparati za kavu marke Nespresso, sniženi su do 35%, a širok asortiman usisavača i malih kućanskih aparata Electroluxa snižen je do 40%. 

image
Screenshot/emmezeta/

Emmezeta je pripremila i promociju aparata za kavu marke Dolce Gusto, koji su sniženi do 35%, a Samsung televizori sniženi su 20%, pa se, osim robota usisavača, čine kao najbolji ulov.

image
Screenshot/emmezeta/

E kupi

Internetska trgovina E kupi ima možda i najjače popuste cijene su i do 60% manje, a kako kažu, Crni Petak bio bi "banana" da nema besplatne dostave i mogućnosti kupnje do 24 rate, a i s trajanjem akcija, iz Ekupi su bili darežljivi, pa akcije traju sve do 1. prosinca. Teško je izdvojiti najbolji ulov, jer zaista, sve je sniženo, no čini se kako je to upravo bijela tehnika, točnije perilice za rublje - možda i jedan od najvećih troškova, uz laptope i klima uređaje. 

image
Screenshot/ekupi/

Bijela tehnika, mali kućanski aparati, aparati za njegu kao i aparati za grijanje i hlađenje sniženi su 40%. Obzirom da zima stiže, valjalo bi izdvojiti i klima uređaje čije cijene kreću od tristotinjak eura. 

image
Screenshot/ekupi/

Do 50% sniženi su i električni bicikli i romobili, kao i fitness sprave. 

image
Screenshot/ekupi/

Elipso

I Elipso se pridružio "čaroliji" Crnog Petka, pa je cijene 2000 artikala magično spustio do 40%. Elipsova će magija trajati dulje od Pepeljugine, pa će se umjesto u ponoć, stare cijene vratiti tek iza 6. prosinca, osim toga, Elipso ima promociju Samsung i Philips televizora, pa se Philips televizori mogu kupiti po cijeni već od 170 eura, što je prava sitnica.

image
Screenshot/elipso/

Ali i pametni telefoni su znatno sniženi, pa ukoliko je vaš trenutni na izdisaju, u Elipsu za malu cijenu možete kupiti super uređaje.

image
Screenshot/elipso/

Sancta Domenica

U Sancta Domenici, uz besplatnu dostavu i mogućnost plaćanja na rate čeka vas tri tisuće sniženih artikala.

Jedno od sniženja koje treba izdvojiti jest Play Station Black Friday. Do 27. studenog možete kupiti novu PS5 konzolu u kompletu s igrom za 499 eura te  DualSense kontroler po cijeni od 49 eura pa naviše, a najbolje PlayStation igre možete uloviti po cijeni od 10 eura.

image
Screenshot/sancta Domenica/

Televizori, zvučnici, soundbarovi su sniženi i do 50%. Kao dobar ulov treba izdvojiti Samsung televizore, neki od najboljih modela mogu se naći po prepolovljenoj cijeni. 

Do 50% sniženi su i veliki kućanski uređaji, najpovoljniji su zamrzivači, grijalice i klima uređaji, a i nape su snižene do 55%. 

image
Screenshot/sancta Domenica/

Električni romobili i biciklistička navigacija također se nalazi na 50%.

Laptopi i stolna računala su sniženi do 30%, a monitori te računalna periferija snižena je i do 40%.

Za prave gurmane tu je i sniženje roštilja do 55%, a i kuhinjska pomagala snižena su do 50%.

image
Screenshot/sancta Domenica/

Pevex

Pevex je za ovaj Crni Petak pripremio dosta šaroliku ponudu i popuste, a sniženja traju do 26. studenog, pa bi valjalo požuriti. 

Osim televizora, usisavača i hladnjaka, sniženi su i odabrani laminati na 20%, te odabrane miješalice i slavine koje su snižene 30%. 

image
Screenshot/pevex/

Ukoliko se niste striktno odlučili što želite, već bi samo željeli dobro proći, i obogatiti kućanstvo, najbolje je na web stranici Pevexa ući u najveća sniženja - tu je sav asortiman Pevexa koji je maksimalno snižen. Ima tu svega, od miksera, do štapnih usisavača, televizora, sušila za kosu...

Nama je za oko zapao usisivač Miele, snižen 200 eura, te parni čistač marke Rowenta, snižen isto toliko. 

image
Screenshot/sancta Domenica/
image
Screenshot/sancta Domenica/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 00:23