StoryEditorOCM
ZdravljeBUDITE PAMETNI

Teško je prepoznati na vrijeme jer su joj simptomi jednaki nalik drugim tegobama: ovo je šest najčešćih pokazatelja opake bolesti od koje je preminuo i Siniša Mihajlović

Piše Ana Dukić/živim
20. prosinca 2022. - 14:41
‘Moj otac je umro od raka pa sam se zbog toga redovno testirao. Da nisam to napravio sada, ne bih se godinu dana vidjeli nikakvi simptomi. Nitko od nas ne smije misliti da je neuništiv‘ - rekao je Siniša 2019. godine/Shutterstock

Uz brojne lijepe nogometne vijesti ovih dana dolazi i jedna tužna, preminuo je Siniša Mihajlović. Bivši srpski nogometaš i nogometni trener umro je od posljedica leukemije, bolesti s kojom se godinama borio.

- Moj otac je umro od raka pa sam se zbog toga redovno testirao. Da nisam to napravio sada, ne bih se godinu dana vidjeli nikakvi simptomi. Nitko od nas ne smije misliti da je neuništiv. Svi misle da se to njima neće dogoditi, ali kada se dogodi, to je užasan udarac - rekao je Siniša 2019. godine na konferenciji za medije.

Leukemija je zloćudna bolest krvotvornih organa. Bolest se očituje u promjenama, najčešće bijelih krvnih stanica (povećanim brojem nezrelih leukocita u krvi) koji imaju smanjenu sposobnost obrane organizma od bolesti, piše živim.hr.

Nažalost, leukemi...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. svibanj 2024 18:31