StoryEditorOCM
Stilu subotu 27. travnja

Roštiljajte sa Stilom! Čitateljima Slobodne poklanjamo specijalno izdanje kao stvoreno za ljubitelje delicija s gradela

Piše Stil
24. travnja 2024. - 15:48

Ima li što ljepše u ovo doba godine nego okupiti se s dragim osobama oko stola punog specijaliteta s roštilja? Pitanje je retoričke prirode, jer sasvim je jasno da svi obožavamo delicije s gradela. Netko mesne, netko riblje, a ima i onih kojima je od svega što se na roštilju može ispeći najdraže sočno povrće.

Sve smo te bonkuloviće imali na umu planirajući posebno izdanje Stila posvećeno kulturi gradelavanja koja je, vjerujemo da ćete se složiti, u Dalmaciji podignuta na posebnu razinu. 

image
Shutterstock

Naš Roštilj sa Stilom dat će vam nove ideje za pripremu jela uz pomoć otvorenog plamena i žara: doznat ćete kako na najbolji mogući način pripremiti različite specijalitete s gradela, ražnja i ispod peke, a ponudit ćemo vam i puno dobrih recepata za jela s roštilja, među njima i recepte dalmatinskih šefova kuhinja.

Otkrit ćemo vam jedan zgodan restoran s izvrsnom ponudom jela s roštilja, majstor slavnog leskovačkog roštilja podučit će vas sve što trebate znati o pečenju mesa, kuhar iz splitskog vegetarijanskog restorana otkrit će vam kako najbolje ispeći povrće, dok će vas vlasnik kultne konobe uputiti u tajne savršeno pečene ribe i drugih plodova mora. 

image
Shutterstock

Pored toga, imamo savjete nutricionista o roštiljanju na najzdraviji način, preporučit ćemo vam nove modele roštilja koji olakšavaju pripremu hrane, a preporučit ćemo vam i najbolja vina koja se slažu uz hranu pripremljenu na žaru.

Sve u svemu, vjerujemo da ćete uživati u posebnom izdanju Stila koje čitetaljima Slobodne Dalmacije poklanjamo u subotu 27. travnja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 15:49