StoryEditorOCM
ShowbizSVJETSKA RAZONODA

Princ Harry kukao Oprah da nije nikad s ocem vozio bicikl, a onda se ‘iskopala‘ ova fotografija, ‘tviteraši‘: Je li išta od onoga što su Meghan i Harry rekli istinito?!

Piše M.P.
12. ožujka 2021. - 14:23
Princ Charles i princeza Diana s Williamom i Harryjem na biciklističkoj turi u mjestašcu Tresco na otoku ScillyProfimedia

I dalje se ne stišava bura oko eksplozivnog intervjua desetljeća koji su princ Harry i Meghan Markle dali Oprah Winfrey.

Osim što su kraljevsku obitelj proglasili rasističkom, Harry je izjavio i kako se unutar Buckinghamske palače često osjećao "zatočenim".

Požalio se i da nije imao normalno, bezbrižno djetinjstvo poput svojih vršnjaka pučana, pa zato sve to pokušava nadoknaditi s vlastitim sinom, jednoipolgodišnjim Archiejem.


- Vrhunac sreće mi je kad ga stavim u dječju sjedalicu i odemo se voziti biciklom, to je nešto što nikad nisam radio dok sam bio mlad - izjavio je Harry.

No ispostavilo se da je princ ipak lagao, a razotkrili su ga upravo obožavatelji i poznavatelji kraljevske obitelji, prenosi Jutarnji.

Naime, društve...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 07:57