StoryEditorOCM
PanoramaTHOMAS KINGSTON

Šokantne vijesti iz kuće Windsor: suprug lady Gabrielle preminuo je u dobi od samo 45 godina

Piše MOZAIK SD
27. veljače 2024. - 21:31

Imao je samo 45 godina: suprug Lady Gabrielle Windsor Kingston (42), Thomas Kingston (45), umro je iznenada. Vijest o smrti je objavila ožalošćena udovica zajedno s njegovim roditeljima Martinom i Jill Kingston, kao i Joannom Connolly i Emmom Murray: "S najdubljom tugom moramo objaviti smrt Thomasa Kingstona, našeg voljenog muža, sina i brata. Tom je bio izvanredan čovjek koji je uljepšao živote svih koji su ga poznavali. Njegova smrt je veliki šok za cijelu obitelj. Stoga vas molimo da poštujete njezinu privatnost dok žalimo za njegovom smrću."

Glasnogovornik palače je rekao: "Kralj i Kraljica obaviješteni su o Thomasovoj smrti i pridružuju se princu i princezi od Kenta i svima onima koji su ga poznavali u žalosti za voljenim članom obitelji. Posebno, Njihova Veličanstva šalju svoje misli i molitve Gabrielli i cijeloj obitelji Kingston."

image

Glumac Sir Ian McKellan i Lady Gabriella Windsor 

Andrew Cowie/Dppi Via Afp

Thomasa su pronašli mrtvog u nedjelju navečer u Gloucestershireu, a hitne službe su bile pozvane nakon 18 sati u nedjelju. Očevid će biti obavljen kako bi se utvrdio uzrok smrti, no za sada nema nikakvih sumnjivih okolnosti, piše Daily mail.

Thomas Kingston vjenčao se prije pet godina s Lady Gabriellom u kapelici Svetog Jurja u dvorcu Windsor. Kingston je prije hodao s mlađom sestrom Kate Middleton, Pippom Middleton. Okončali su vezu 2011.godine.

image

Thomas Kingston i Lady Gabriella Windsor na vjenčanju 2019. godine

Victoria Jones/Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. svibanj 2024 18:36