StoryEditor
PanoramaOpisala oporavak

Melania Trump objavila esej pod naslovom ‘Moje iskustvo s Covid-19‘, otkrila da je bolovao i njen sin Barron: Simptomi su me pogodili odjednom

Piše M.P.
15. listopada 2020. - 09:15
Chip Somodevilla/AFP

Na službenoj stranici Bijele kuće izašao je esej s potpisom Melanije Trump, u kojemu prva dama Amerike opisuje svoje iskustvo s koronavirusom. 

"Sretna sam što je moja dijagnoza došla s minimalnim simptomima, iako su me pogodili odjednom i sve mi je to izgledalo ka da sam na vlaku smrti i danima nakon. Boljelo me cijelo tijelo, kašljala sam i imala glavobolju, osjećala sam se umorna čitavo vrijeme. Izabrala sam prirodan put oporavka, onaj koji mi nude vitamini i zdrava hrana...", piše.

Otkrila je i kako je u vrijeme dok su ona i suprug Donald Trump bili zaraženi koronom, bolovao i njihov 14-godišnji sin Barron. Tinejdžer pak nije imao nikakve simptome. 

U eseju s naslovom "Moje iskustvo s Covid-19" priznaje i kako je, u trenutku kad je otkrila da je zaražena, prvo pomislila na sina. On je najprije bio negativan, a nakon par dana, unatoč manjku simptoma, pokazalo se kako je ipak zaražen. 

"Srećom, Barron je snažan tinejdžer i nije imao nikakve simptome. Na jedan način bilo mi je drago što smo nas troje prošli kroz ovo istovremeno jer smo se mogli brinuti jedni za druge i provoditi vrijeme zajedno. U međuvremenu se i on pokazao negativan", napisala je Melania.

U javnosti je vijest o Barronovoj zarazi došla kao iznenađenje, budući da se nije pojavljivao u javnosti od kraja kolovoza.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

20. studeni 2020 14:24