StoryEditorOCM
PanoramaŠto zvijezde kažu?

Horoskop za utorak: Bikovi će biti ranjivi, Blizanci će planirati svašta, a Škorpioni će tražiti predah

Piše Mozaik SD
22. kolovoza 2023. - 08:01

OVAN

21. OŽUJKA – 20. TRAVNJA

Poželjet ćete produbiti odnos s jednim od bližih kolega. Čak i ako zazirete od isprepletanja ljubavnog i profesionalnog odnosa, ovaj put biste mogli napraviti iznimku.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

BIK

21. TRAVNJA – 21. SVIBNJA

Bit ćete emocionalno osjetljivi i ranjivi, a pritisak okoline dodatno će pojačati vaš senzibilitet. Imate li višak energije ili ste previše nervozni i napeti, bavite se sportom.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 5

BLIZANCI

22. SVIBNJA – 21. LIPNJA

Imat ćete mnogo planova i htjet ćete sami obaviti većinu obaveza. Provedite dio vremena podalje od društva pa ćete uvidjeti tko vam nedostaje, a bez koga možete preživjeti. Usporite ritam.

LJUBAV: 4 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 3

RAK

22. LIPNJA - 22. SRPNJA

Nastojeći popraviti financijsko stanje, bit ćete aktivni na više područja. Imate li namjeru kupiti, prodati ili iznajmiti nešto, pregledajte oglase i komunicirajte s agentima.

LJUBAV: 4 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 4

LAV

23. SRPNJA – 22. KOLOVOZA

Očijukanjem s privlačnim znancima pokušat ćete odagnati dosadnu rutinu. Ako uvidite da ste otišli predaleko, smislit ćete duhovit izgovor da vas netko ne bi shvatio preozbiljno.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

DJEVICA

23. KOLOVOZA – 22. RUJNA

Ne propustite priliku da aktivnije sudjelujete u obiteljskom ili društvenom životu. Pokazat ćete se kao ugodan sugovornik i zabavljač koji će biti zaslužan za dobru atmosferu.

LJUBAV: 4 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 4

VAGA

23. RUJNA – 22. LISTOPADA

Skladni međuljudski odnosi na radnom mjestu motivirat će vas na užurbanu aktivnost. Neka poznanstva i prijateljstva pokazat će se korisnima, no vi ćete nerado tražiti uslugu.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

ŠKORPION

23. LISTOPADA – 22. STUDENOGA

Htjet ćete više vremena samo za sebe. Vaša želja za samoćom iznenadit će ukućane. Nemojte ih drsko odbiti od sebe, već im dajte do znanja da vam je potreban kratak predah.

LJUBAV: 3 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 4

STRIJELAC

22. STUDENOGA – 21. PROSINCA

Fokusirat ćete se na ljubavni život. Mogli biste si natovariti na vrat financijske poteškoće, budući da ćete dosta sredstava potrošiti na luksuz, dokolicu i nepotrebne stvari.

LJUBAV: 5 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 3

JARAC

22. PROSINCA – 20. SIJEČNJA

Svojim radnim elanom djelovat ćete motivirajuće na okolinu. Iskoristite priliku za romansu. Ne razmišljajte o prošlosti iako strahujete od ponavljanja nekih starih pogrešaka.

LJUBAV: 3 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 4

VODENJAK

21. SIJEČNJA – 18. VELJAČE

Bit ćete orni za rad, no namučit ćete se oko zahtjevnijih zadataka. Vaši dobri rezultati neće proći nezapaženo. Ne smijete dopustiti da vam se drugi petljaju u ljubavni život.

LJUBAV: 3 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 3

RIBE

19. VELJAČE – 20. OŽUJKA

Dan će obilježiti nesporazumi u obiteljskim odnosima i poslovne peripetije. Budete li previše nagli i nestrpljivi, mogući su problemi u odnosu s kolegama i nadređenima.

LJUBAV: 3 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 3

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 12:11