StoryEditorOCM
PanoramaŠTO ZVIJEZDE KAŽU

Horoskop za srijedu: Bikovi će započeti dijetu, Lavovi se spremaju na put, a Vage otvaraju srce i progovaraju o svemu

Piše Mozaik SD
21. lipnja 2023. - 08:01

 

OVAN

21. OŽUJKA – 20. TRAVNJA

Dan vam donosi romantično zadovoljstvo, popularnost u društvu i novčani dobitak. Doživjet ćete ugodno iznenađenje od onih koji vas vole. Mogli biste organizirati manju proslavu.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 5

 

BIK

21. TRAVNJA – 21. SVIBNJA

Ozbiljnije ćete pristupiti prehrani, započeti dijetu i besprijekorno očistiti dom. Posvetit ćete se zdravlju i brizi za starijeg člana obitelji. U zadnji tren odustat ćete od troška koji bi se pokazao štetnim.

LJUBAV: 3 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 3

 

BLIZANCI

22. SVIBNJA – 21. LIPNJA

Kompjutorske igre, društvene mreže i koketiranje pričinjavat će vam veliko zadovoljstvo. Znatiželjni i željni novih doživljaja, pratit ćete sva događanja u vašoj blizini i nastojati ih obići nekoliko.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 5

 

RAK

22. LIPNJA - 22. SRPNJA

Pratit će vas promjene raspoloženja. Bit ćete skloni sanjarenju, maštanju i razmišljanju o osobama iz prošlosti. Lako ćete se prilagoditi novim okolnostima u obitelji ili susjedstvu.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

LAV

23. SRPNJA – 22. KOLOVOZA

Vaša radna aktivnost bit će pojačana. U kratkom vremenskom roku obavit ćete puno poslova i otkloniti nesporazume koji su vas pratili proteklih dana. Prije putovanja obavit ćete sve što treba.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

DJEVICA

23. KOLOVOZA – 22. RUJNA

Svjesni ste važnosti obitelji, intime i čuvanja tajni. Skrivat ćete svoje slabosti, posebice u društvu poslovnih suparnika. U ljubavi se okanite oživljavanja uspomena i krenite novim putem.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

 

VAGA

23. RUJNA – 22. LISTOPADA

Strpljenje i strategija koju ste dugo smišljali past će u vodu. Kad budete s voljenom osobom, strast će nadvladati sve. Razgovarat ćete potpuno otvoreno o sebi i onome što osjećate.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

ŠKORPION

23. LISTOPADA – 22. STUDENOGA

Bit ćete razdražljivi, impulzivni i nestrpljivi. Morat ćete imati sve, i to odmah. Moguća je glavobolja, pogotovo ako vam planovi ne krenu kako ste zamislili. Opustite se u mirisnoj kupki.

LJUBAV: 3 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 3

 

STRIJELAC

22. STUDENOGA – 21. PROSINCA

Bit će puni energije, koja će vas potaknuti na kreativni rad, stvaralaštvo i gradnju boljih odnosa. Nažalost, ideje će vam biti nedovoljno razrađene. Ako ste na moru, bit ćete hiperaktivni.

LJUBAV: 5 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

 

JARAC

22. PROSINCA – 20. SIJEČNJA

Gubitak koncentracije povećat će vašu neopreznost i sklonost greškama. Oprezno rukujte vrućim, oštrim i zapaljivim predmetima. Bavite li se fizičkim poslovima, zaštitite se od sunca.

LJUBAV: 3 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 3

 

VODENJAK

21. SIJEČNJA – 18. VELJAČE

Letargično raspoloženje navodit će vas na nerealne strahove, sumnje i prepirke. Nedostajat će vam odlučnosti i samopouzdanja. Ako saslušate blisku osobu, uvidjet ćete gdje griješite.

LJUBAV: 3 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 3

 

RIBE

19. VELJAČE – 20. OŽUJKA

Pogodit će vas optužbe člana obitelji ili šire rodbine. Morat ćete preuzeti veću odgovornosti i manje popuštati drugima. Imate li djecu, uvjerite ih da sve radite za njihovu dobrobit.

LJUBAV: 3 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 3

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. travanj 2024 03:03