Vrijeme ističe Betina Film Festival (BAFF) produžio je rok za prijavu filmova na ovogodišnje izdanje festivala do 20. svibnja

Vrijeme ističe

Betina Film Festival (BAFF) produžio je rok za prijavu filmova na ovogodišnje izdanje festivala do 20. svibnja!
Time smo ušli u zadnja dva tjedna u kojem filmašice i filmaši mogu svoje kratkometražne igrane, dokumentarne i animirane filmove prijaviti na drugo izdaje BAFF-a.

Podsjetimo, prijava za filmove domaće produkcije je besplatna, stoga pozivamo sve autore i autorice koji to još nisu učinili da prijave svoje "kratkiše" na ovaj mladi, ali brzo rastući filmski festival koji će se održati od 4. do 8. rujna u Betini.

Prijaviti se mogu putem obrasca na službenoj stranici Betina Film Festivala (https://www.betinafilmfestival.com/) ili putem Freeway platforme (https://filmfreeway.com/BetinaFilmFestival, kupon zatražiti putem e-maila na [email protected]).
Betina Film Festival petodnevni je filmski festival hrvatskog i međunarodnog filma koji se održava drugu godinu zaredom u prekrasnom primorskom mjestu Betina, u Šibensko-kninskoj županiji. Orijentiran je na promicanje hrvatske kinematografije, prezentaciju kratkoga međunarodnog filma, edukaciju o filmskoj umjetnosti te istraživanje njezinih mogućnosti.

Natjecateljski program festivala čine projekcije kratkometražnih filmova podijeljene u tri kategorije: animirani, dokumentarni i igrani film, a najbolje od njih odabiru tri stručna člana festivalskog žirija.

Osim bogatog projekcijskog programa, veliku važnost BAFF pridaje i samoj edukaciji o filmskoj umjetnosti kroz predavanja, radionice za djecu i mlade, panel rasprave, a od ove godine tu je i BAFF Kampus preko kojeg mladi filmaši i filmašice mogu sudjelovati na filmskim radionicama i predavanjima koje će voditi stručni voditelji i predavači, kao i umrežiti se s drugim filmoljupcima i djelatnicima iz filmske industrije.

Sve detalje o festivalu potražite na službenoj stranici BAFF-a https://www.betinafilmfestival.com/, a za sva pitanja možete se obratiti na [email protected]

Veselimo se vašim prijavama i dolasku na drugo izdanje Betina Film Festivala!, poručuju organizatori.

Naslovnica Ostalo

Najčitanije