StoryEditorOCM
Zagoraneprilagođena brzina

Teška i bizarna prometna nesreća u Zagori: Rumunj se zavrtio na skliskom kolniku i zabio se u - Rumunja! Evo detalja

Piše Šibenski.hr
29. kolovoza 2023. - 10:25

U prometnoj nesreći koja sedogodila na autocesti A1 nedaleko od čvora Vrpolje ozlijeđene su četiri osobe od kojih jedna teško i bori se za život, izvijestili su iz šibensko-kninske policije:

- Prometna nesreća se dogodila kada je 27-godišnji rumunjski državljanin, upravljajući automobilom rumunjskih registracijskih oznaka, izlaskom iz lijevog zavoja nije prilagodio brzinu kretanja uvjetima na cesti (mokar kolnik i kolona) i tada je naletio na osobno vozilo čeških oznaka koje je usporavalo radi druge nesreće ispred njih.

Od siline udara automobil rumunjskih "tablica" se zavrtio na cesti i odbio u drugi automobil rumunjskih registracijskih oznaka koji je bio na zaustavnom traku jer je sudjelovao u drugoj nesreći.

Od posljedica sudara i naknadnog udara teške tjelesne ozljede opasne po život zadobila je 47-godišnja putnica koja je zadržana na liječenju u Općoj bolnici u Šibeniku dok su vozač i još dvoje putnika iz rumunjskog vozila koje je prouzrokovalo prometnu nesreću lakše ozlijeđeni i pušteni su na kućnu njegu.

Protiv 27-godišnjeg vozača će biti podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku - izjavio je Šime Pavić, glasnogovornik šibensko-kninske policije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. svibanj 2024 02:20