StoryEditorOCM
ZagoraNEUGODNO IZNENAĐENJE

Skandal u dalmatinskom zaleđu: usred dana na glavnoj gradskoj ulici otvorila se - septička jama! Evo kako sve izgleda

Piše Božana Sviličić
5. rujna 2023. - 13:41

Benkovac je i službeno "propao!" - navodi se u objavi na stranici stranke Benkovac Vrijeme je na Facebooku, nakon što se u Ulici Ante Starčevića usred grada otvorila rupa ispunjena vodom.

- Ovaj problem će se riješiti odmah ujutro za stolom od 25 tisuća eura, a sanacija ovih gov..a koštat će vjerovatno manje od pet milijuna eura kolilo košta cesta kroz Bulićev Korlat (Tomislav Bulić (HDZ), gradonačelnik, op.a.).

Najbolje rješenje za ovu rupu je što prije betonirati kao šahtove oborinske odvodnje u Benkovačkom Selu - novo naselje Kukalj! - navode iz lokalne oporbene stranke. 

image

Rupa u Benkovcu

Screenshot/Slobodna Dalmacija

Gradonačelnik Bulić rekao je kako je odmah došao na mjesto događaja, koje je osigurano i zaštićeno.  

- Riječ je o septičkoj jami koja se otvorila na tom mjestu. Utvrđeno je da je tu ostala kada su se na tom mjestu sedamdesetih godina prošlog stoljeća gradile zgrade.

Nismo znali da se tamo nalazi sve do ovog incidenta. To će svakako ubrzati planiranu rekonstrukciju ulice koja će se potpuno obnoviti.

Slična situacija bi se mogla dogoditi i u Ulici Ivana Meštrovića, ali smo do rekonstrukcije poduzeli sve potrebne radnje kako se to ne bi dogodilo - rekao je prvi čovjek Benkovca.

image
Facebook/Benkovac Vrijeme je
image

Rupa u Ulici Ante Starčevića

Facebook/Benkovac Vrijeme je
image

Tomislav Bulić (HDZ), benkovački gradonačelnik

Jure Mišković/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. svibanj 2024 20:26