StoryEditorOCM
SportNA VIRU

Kreću online prijave za tradicionalnu biciklijadu

Piše Kažimir Škrbić
16. rujna 2023. - 15:24

U nedjelju, 24. rujna, održat će se 33. biciklijada od Zadra do otoka Vira. Tradicionalna manifestacija namijenjena biciklističkim rekreativcima, entuzijastima i svim ljubiteljima biciklizma startat će u 10 sati na Branimirovoj obali u Zadru, a po dolasku na otok Vir sudionike zadarsko-virske biciklijade očekuju osvježenje, okrjepa i zabava uz svirku.

Kao i uvijek, na nagradnoj tomboli najsretnijim biciklistima dijelit će se kompleti biciklističke opreme i vrijedni Mountain Bike. Nakon događaja osiguran je prijevoz i povratak iz Vira u Zadar.

Jesenska biciklijada počinje okupljanjem kod Branimira u Zadru s mogućnošću prijave od 9 sati, a prijave su moguće i na Trgu svetog Jure u Viru od 8 do 9 sati, nakon čega se organizirano ide u Zadar. Organizatori ovog biciklističkog eventa su destinacijska menadžment kompanija Vir turizam i virska Turistička zajednica u suradnji s Biciklističkim klubom Zadar, zadarskom Prometnom policijom i Službom hitne medicinske pomoći te virskim komunalnim poduzećima Vir održavanje, Čisti otok i Vir zaštita.

27. travanj 2024 23:22